ČZ 100 alebo ČZ 110
-
friendly_hopper
ČZ 100 alebo ČZ 110
Dobry den prajem pani. Som tu novy a rad by som vas vsetkych pozdravil a zaroven poziadal o chvilu strpenia,ak moje prisposobenie v tomto fore,mi bude chvilu trvat. Pred par dnami som uspesne absolvoval skusky,(ktore boli dost narocne) a stal som sa drzitelom ZP skupiny A. Uz dlhsie citam rozne prispevky v tomto fore,ale zaregistroval som sa az po skuskach,aby som sa zbytocne nevypytoval a netesil z niecoho naco som nemal moralny,ani "zakonny "narok Mam v zaujme si kupit zbran,ktoru by som chcel na denne nosenie a osobnu ochranu a chcem sa vas opytat,ci niekto v tomto fore nema jednu na predaj. Chcel by som cz100,alebo cz110 v dobrom stave. Viem,ze su na tuto zbran rozne nazory,cital som vsetky prispevky,ale na moje ucely mi to uplne staci. Na strielanie si neskor zakupim nieco presnejsie a "zeleznejsie",ale teraz mam zaujem o lahky polymer. Musim sa priznat,ze rozhodnutie pre tuto zbran je aj oku lahodnejsia cenova ponuka. V ziadnom pripade nie som neaky drzgros,ale na denne nosenie a na to,ze z nej vystrelim raz za cas,mi to zrejme bude stacit. Ako som pisal,neskor si planujem kupit aj nieco na strelbu presnejsie. Dakujem vam zatial a ak niekto ma taku zbran v ponuke,dajte mi prosim vediet.
Návrat hore
Návrat hore
hmm, to je teda mnoho entuziazmu.
ale este nie si jeden z nas, este musis prejst zasvecovacim ritualom.
musis vyriesit arminiusov hlavolam
musis zvitazit v skuske sily nad jackom
musis celit svojmu najveciemu strachu
a nakoniec, musis najst najhrubsi strom v lese a zotat ho nakladanym HARINGOM!
inak, vitaj!
Ni!
ale este nie si jeden z nas, este musis prejst zasvecovacim ritualom.
musis vyriesit arminiusov hlavolam
musis zvitazit v skuske sily nad jackom
musis celit svojmu najveciemu strachu
a nakoniec, musis najst najhrubsi strom v lese a zotat ho nakladanym HARINGOM!
inak, vitaj!
Ni!
Vitaj
a ak chceš na nosenie CZ 100 mozem ti ju odporučit,ku spolahlivosti a pod.sa nejdem vyjadrovat,asi vieš čo sa tu pipísalo.Bola to moja prva čarovna deviatka a raz som ju nosil tyzden po Blave v lete,lebo som musel
Ja uz ani neviem čo mam kupit
viac ma zaujimaju kratke ako dlhe zbrane ,ale nemal som ešte niečo v 45.ACP,a novu K-100.Ved po člankoch čo tu píšeme do konca roka budeš mat aj tri 
-
inspiring_ganguly
-
inspiring_bassi
Dobrý postreh , žeby aj JAbum napísal:Ahoj.
Nechcem ta od CZ100 odhovarať len kupiť tuto zbran od ruky a vdobrom stave nieje take lahke. Ty majitelia čo si ju kupili na nosenie a malo znej pukaju ju nepredajua ty čo znej začali strielať športovo potom ju začali rozne ladiť sa jej chcu zbaviť ale taku zas nik nechce.
-
friendly_hopper
Thanx,vsetkym za uvitanie,az na ten strom to vyzera byt v pohode.Mam svagra co vlastni les,tak ho skusim na vysek jedneho hrubeho prehovorit
Je asi fakt pravda,ze tie malo strielane si chalani drzia pri sebe a nezbavuju sa ich a tie po upravach a jazdene chcu predat.Zrejme sa asi pozriem aj na glocka,ale aj tak by som radsej podporil tie nase ceskoslovenske. Neake ponuky tu boli,tak sa idem tym chalanom ozvat.See U soon.