Závady zbraní Grand Power
takže vcera som skusal : olej na valceku,uzamykani hlavne a na cele zaveru,kolajnicky som nemazal, dal som 750 SB bez akejkolvek zavady,urcite by vystrelila viac ale bohuzial nebolo viac nabojov,akurat som necakal ze k100 je olejnicka,myslel som ze ma fungovat aj sucha 
... a kludne aj bez nabojov, ze?radec napísal:myslel som ze ma fungovat aj sucha
Teraz vydim ze predat glock a kupit kuracinu bola velka chyba,Inak ak by niekto chcel vymenim moju k100(ma pol roka a vystrielane asi 5000)za G17 gen4 aj doplatim
Nie všetko funguje aj za sucha...
To nepoznáš: "Kto maže, ten jede."
To nepoznáš: "Kto maže, ten jede."
Len pre zaujímavosť, prečo si predal Glock?radec napísal:Teraz vydim ze predat glock a kupit kuracinu bola velka chyba,Inak ak by niekto chcel vymenim moju k100(ma pol roka a vystrielane asi 5000)za G17 gen4 aj doplatim
-
inspiring_payne
kamarat zas ma K100, malo strielanu, sice nefunguje dobre, nevyhadzuje nabojnice, zasekava zaver, seka naboje pri podavani zo zasobnika, ale na Glock ho neviem ukecat, lebo K100 sa dobre drzi, aj ked nestrielaradec napísal:Teraz vydim ze predat glock a kupit kuracinu bola velka chyba,Inak ak by niekto chcel vymenim moju k100(ma pol roka a vystrielane asi 5000)za G17 gen4 aj doplatim
Grand poweru som fandil odjakziva ale za lacne peniaze som mohol kupit glock tak som nevahal. Z k100 som si zastrielal par krat a dostala ma,musel som ju mat ale kvoli peniazom a manzelke musela jedna pistol preclovec napísal:Len pre zaujímavosť, prečo si predal Glock?radec napísal:Teraz vydim ze predat glock a kupit kuracinu bola velka chyba,Inak ak by niekto chcel vymenim moju k100(ma pol roka a vystrielane asi 5000)za G17 gen4 aj doplatim
Vadi mi ze musi byt naolejovana a potom mi vadi to cakanie kedy sa zasekne a nech to je nedajboze na sutazi........ Glocka som cistil len sporadicky,hlaven,kolajnice.olej nevidel nikdy
Tak to časom s nejakým ďalším fandom GP postupom času vyhandluješ/predáš a kúpiš si niečo servisne menej náročné.... Len trpezlivosť.
Samozrejme ze ju cistim ale uz jej neverim, moze hovorit kto chce co chce, ako som z nej bol zo zaciatku nadseny tak som teraz sklamany.to je moja skusenost na strelnicu nechodim kazdy den ale ked uz idem tak vzdy vystrielam okolo 500-600ran a vzdy som jediny kto si musi na strelnici pocas strielania cistit zbran(odkedy dostala olejovu kupel tak velmi nie) mozno prejdem na cz ktovie,ale radsej by som spat glocka,nebudem to tu uz rozpisovat lebo je zbytocne sa tu donekonecna hadat,a je to moj nazor a moja skusenost
Ty sa s niekým hádaš? Alebo sa niekto háda s tebou?
- - -
Veď diskutujúci (vrátane teba) iba prezentujú svoje názory...
- - -
Veď diskutujúci (vrátane teba) iba prezentujú svoje názory...
Neviete niekto ci nejaka firma vyraba takticke puzdra na skryte nosenie olejnicky?
Možno nejaký menší camelbak s vyvedenou hadičkou a ventilčekom?!