Závady zbraní Grand Power

Používateľov profilový obrázok
mrzo
častý prispievateľ
Dátum registrácie: 12 years 5 months

Príspevok od používateľa mrzo »

Camelbak robi myslim max 3l vak, to by moc dlho nevydrzal.
gewehr
expert
Dátum registrácie: 21 years 8 months

Príspevok od používateľa gewehr »

Ubik
častý prispievateľ
Dátum registrácie: 11 years 8 months

Príspevok od používateľa Ubik »

Teraz mali take sikovne olejove cerpadielko v Lidli. Ked sa zdroj, cerpadlo a nadrz pekne zabali a rozlozi na trojclennu obsluhu, tak je to super skryte a este vas je aj dost na marias.
yarco
moderátor
Dátum registrácie: 19 years

Príspevok od používateľa yarco »

theplaky napísal:Neviete niekto ci nejaka firma vyraba takticke puzdra na skryte nosenie olejnicky?
Ty si vúl. Som si osoplil klávesnicu :twisted:
gewehr
expert

si robite srandu, ale puzdro na olejnicku je sucast sovietskych sumiek pre kalachy a je tu aj forma vhodna pre skryte nosenie :P
Prílohy
s-l300.jpg
s-l300.jpg (15.44 KiB) 4282 zobrazení
ak74-mag-pouch.jpg
viking286
občasný prispievateľ
Dátum registrácie: 10 years 7 months

Príspevok od používateľa viking286 »

Iba vymenis flasticky likeru za olejnicky :)
https://www.kegworks.com/bootlegger-min ... -concealer
gewehr
expert

prípadne sa dajú použiť aj pôvodné sumky od mosinu, ale ako vidiet dost pretrcaju vonkajsi obrys postavy...
Prílohy
ffff.jpg
s-l225.jpg
s-l225.jpg (10.83 KiB) 4276 zobrazení
lovec
častý prispievateľ
Dátum registrácie: 21 years 1 month

Príspevok od používateľa lovec »

Pomaly to zabieha do témy "Zbrane a baby od 18+".... :mrgreen:
kj
občasný prispievateľ
Dátum registrácie: 13 years 5 months

Príspevok od používateľa kj »

theplaky napísal:Neviete niekto ci nejaka firma vyraba takticke puzdra na skryte nosenie olejnicky?
Ked nie je co napisat, tak treba napisat aspon pitch.vinu ?
theplaky
častý prispievateľ
Dátum registrácie: 15 years 6 months

Príspevok od používateľa theplaky »

KJ: Ako sa do lesa vola, tak sa z lesa ozyva.
vanto
častý prispievateľ
Dátum registrácie: 16 years

Príspevok od používateľa vanto »

KJ: ono to bol celkom dobry vtip, po minulej skusenosti zo strelnice mi to prislo aj celkom vtipne a trefne :)
inspiring_payne

Príspevok od používateľa inspiring_payne »

Ja osobne ked idem na vikend za rodinou, kde je aj strelnica, na ktoru mam vstup volny, tak beriem Glocky a GP a beriem so sebou aj olej pre GP, lebo bez neho si opakovane z GP nezastrielam a iba GP tam musim po strelbe premazat, aby som mohol aj druhy den strielat. Raz som ho nezobral a boli zadrzky po odstrielany niekolko stoviek nabojov. Cize otazka bola dobra :)
radec
občasný prispievateľ
Dátum registrácie: 9 years 9 months

Príspevok od používateľa radec »

Odpoved od gp ohladom mojej olejnicky : Zdravim par mesiacov som hrdym majitelom k100 mk7 ale od nova s nou mam problem,pri vystrielani viac ako cca120 nabojov sa vzdy zacne zasekavat,posielam aj foto,potom po vycisteni zas fungovala nejakych 120 nabojov, a tak dookola na zbrani som mazal iba valcek a kolajnicky,potom na radu inych som ju zacal mazat celu a uz funguje bez problemov.len mi vadi ze ju musim mat vzdy umazanu.je to u k100 normalne?nikto mi velmi neporadil lebo kto ju ma tak z nej nikdy viac nez 100 nabojov naraz nevystrielal,dakujem za vasu odpoved
Strielam iba geco a sb

Uvolnit vole a spravit ju volnejsiu. A nemusite cistit.

Robite to vramci zaruky? Pistol ma len par mesiacov

Prepacte ale dostanete presne zlicovanu zbran , kde u inych znaciek by ste za nieco take platili strasne peniaze , a vy ju chcete "v ramci zaruky " znepresnit , pretoze Vas obtazuje cistenie ?

Ja ju cistim po kazdej strelbe,mna obtazuje iba to ze ju musim cistit pocas navstevy strelnice-zvycajne vystrielam na strelnici okolo 300ks streliva a vzdy som jediny kto ju este na strelnici musi cistit lebo sa po cca 120 vystreloch zacne zasekavat

Nemusite ju cistit. Staci do nej dat par kvapiek oleja aby v nej nebol suchy karbon.Najlepsie synteticky motorovy olej....
radec
občasný prispievateľ
Dátum registrácie: 9 years 9 months

Príspevok od používateľa radec »

pomaly zistujem ze to zasekavanie nieje zavada ale vlastnost :idea:
eager_jones

Príspevok od používateľa eager_jones »

Problem je, ze k100 je pistol urcena na sluzobne ucely resp nosenie. Tam sa nepredpoklada presne zlicovanie vyzadujuce cistenie kazdych 50 ran, aby sa predislo poskodeniu uzamykania. Je rozdiel, ked sa znecistenim zacne pistol zasekavat, a ked sa zacne zasekavat tak, ze po ocisteni je poskodeny zamok a musi sa nechat prebrusit. System ako ma napr cz75b alebo uzamykanie do okna tymto trpi v podobnej miere ? Sam som bol majitel P1...
Napísať odpoveď

Návrat na "Grand Power"