Závady zbraní Grand Power
Pouzi mazivo z keramikou a teflonom, aspon 500 vystrelov by si mal spravit v pohode.
To radec :Od kial si, dal by som ti vzorku.
presne to som mal na mysli, keby som chcel na sutaz tak si kupim k100 target alebo xcal ale chcel som v prvom rade spolahlivu zbran lebo som gp fadil a viem ze ju predstavovali aj ako sluzobnu zbran,nakoniec je podla mna dobre ze zeleny dostaly glocky a nie olejnicky,chcel by som nasich policajtov(cest vynimkam) vidiet ako po kazdej strelbe poctivo cistia sluzobnu pistol, sam mam kamarata ktory dostal sluzobneho g17 ma ho vyse roka a este ani raz ho necistil vraj "nieje moja tak naco to cistit" a fungujefailer napísal:Problem je, ze k100 je pistol urcena na sluzobne ucely resp nosenie. Tam sa nepredpoklada presne zlicovanie vyzadujuce cistenie kazdych 50 ran, aby sa predislo poskodeniu uzamykania. Je rozdiel, ked sa znecistenim zacne pistol zasekavat, a ked sa zacne zasekavat tak, ze po ocisteni je poskodeny zamok a musi sa nechat prebrusit. System ako ma napr cz75b alebo uzamykanie do okna tymto trpi v podobnej miere ? Sam som bol majitel P1...
Michalovceskemro napísal:Pouzi mazivo z keramikou a teflonom, aspon 500 vystrelov by si mal spravit v pohode.
Cistis aj zaver (pri vytahovaci a vybraniach na hlaven) a ocelovy kontajner (pri nabehovej hrane, tam treba karbon doslova oskriabat)...?
Nože, a koľko z neho za ten rok vystrieľal?radec napísal:...chcel by som nasich policajtov(cest vynimkam) vidiet ako po kazdej strelbe poctivo cistia sluzobnu pistol, sam mam kamarata ktory dostal sluzobneho g17 ma ho vyse roka a este ani raz ho necistil vraj "nieje moja tak naco to cistit" a funguje
Ved prave to celo zaveru (tam kde sa dotyka komory)je podla mna kamen urazu ,cistim poctivo a hlavne tam olejujem
na strlnicu chodime spolu dalo by sa povedat takmer kazdy druhy vykend a vzdy vystriela krabicu sypanych (250) + zopar ran ked na policajnej strelniciIgrlik napísal:Nože, a koľko z neho za ten rok vystrieľal?radec napísal:...chcel by som nasich policajtov(cest vynimkam) vidiet ako po kazdej strelbe poctivo cistia sluzobnu pistol, sam mam kamarata ktory dostal sluzobneho g17 ma ho vyse roka a este ani raz ho necistil vraj "nieje moja tak naco to cistit" a funguje
Tak to by som chcel jeho plat - ja nemám zvyšných 150 éčok mesačne na prehnanie cez papier na strelnici...
(a vraj policajti málo zarábajú!)
(a vraj policajti málo zarábajú!)
Mam xcalibur. Po 600-700 vystrelov bez cistenia oskriabem karbon z miest na foto nizsie. Hlaven utriem papierovou kuchynskou utierkou. Ked mam cas, tak na tie miesta nanesiem aj trocha oleja tri-flow - lepsie to rozpusti ten bordel. Hlaven prejdem boresnake z ebay za euro a nic viac neriesim.. Pistol mam vzdy uplne suchu. Po cisteni som ju zvykol mazat, ale funguje spolahlivo aj bez oleja, tak na to nevidim dovod.
Niektore zbrane od GP asi maju problem s kvalitou vyroby alebo ja neviem..
... s kvalitou používateľov?JaAN napísal:...
Aj to...Ale moj xcalibur ma urcite kozmeticke vady, ktore by nemali opustit tovaren....
... ak nepočítam zakapnutie šrubky cieľnika loctitom, tak neviem...
(P1)
(P1)
Netusim kolko pmj zarabaju ale u nas stoja 2 krabice sypanych sb 84e
Tazko to poriesis cez internet. Chyba moze byt v strelive, drzani zbrane, zasobnikoch, pruzinach,...