AR-15 all about
Ale veď smernicu musia schváliť ešte jednotlivé štáty,sk ešte nič nenovelizovalo...ak je už smernica v eu schválená,staty eu majú asi 30 mesiacov na aplikovanie do svojich zákonov...AR v mojom prípade príde do úvahy tak možno v septembri,zasobniky hadam vtedy ešte kupim,mozno aj dostanem k zbrani...ved ese ani neviem či takú akú chcem kupim,neviem na akú firmu sa zamerať a malo firiem robí ar-15 s hladkým ovalnym predpazbim...každému šibe s tých koľajníc...peniaze v mojom prípade nie sú problém,skor ponuka je chabá...
To nie je kritérium, predpažbie si vymeníš, aké len chceš.karci78 napísal:...neviem na akú firmu sa zamerať a malo firiem robí ar-15 s hladkým ovalnym predpazbim...každému šibe s tých koľajníc...peniaze v mojom prípade nie sú problém,skor ponuka je chabá...
Nechcel by som robiť zásahy do zbrane,a čo som pozeral na kopu zbraní by som to asi ani neaplikoval...na konci mája ak sa podarí Vás tu budem trošku otravovať...
Presne tak. 
Ďakujem za radu,podla toho ako píše je to aktívny športový strelec,urcite sa vyzná...a tie 30 ranové zásobníky sa budu dať dokedy kúpiť?termin podložený sk zákonom.na nákup je treba aj ZP?podľa zákona je to len doplnok zbrane,nie hlavná časť,kolega v práci ktorý má do tohoto navliekol mi nevedel povedať...zásobník by som si potom mohol kúpiť aj skôr ako zbraň,nie?
-
inspiring_liskov
amafakingad
30 ranove zasobniky budes moct kupit az do skonania sveta (zatial) , len to uz nebude nevolno a cez internet
Ludia, preboha citajte s porozumenim
30 ranove zasobniky budes moct kupit az do skonania sveta (zatial) , len to uz nebude nevolno a cez internet
Ludia, preboha citajte s porozumenim
Dik za odpovede,uz vás nejdem rušit v zmysluplnej debate,v mojom prípade akejkoľvek zadovazenie zbrane a doplnku k nej len presne podľa litery zákona,ono reálne by mi stačil aj 10 ranovy,len to blbo vyzerá...
Ahoj Karči:
1. Vyzerá to tak ako by si žiadnu zbraň vlastne ani nechcel - to kolega.
3. Nechcem Ťa uraziť (nebudem expresívny ako iní členovia fóra
), ale prv než sa tu niečo opýtaš, resp. strelíš od pásu svoj názor - veľa, veľa na tomto fóre čítaj a snaž sa to vstrebať - ergo pochopiť. Zistíš, že Tvoje otázky už boli (možno aj opakovane) zodpovedané.
Peace
1. Vyzerá to tak ako by si žiadnu zbraň vlastne ani nechcel - to kolega.
2. Týmto príspevkom zase vytváraš dojem ako by Ťa niekto tu na fóre navádzal na čosi nelegálne.karci78 napísal:kolega v práci ktorý má do tohoto navliekol mi nevedel povedať...
Uveď kto, resp. ktorá reakcia na Tvoje dopyty nebola (podľa Teba) "podľa litery zákona".karci78 napísal: ...v mojom prípade akejkoľvek zadovazenie zbrane a doplnku k nej len presne podľa litery zákona,ono reálne by mi stačil aj 10 ranovy,len to blbo vyzerá...
3. Nechcem Ťa uraziť (nebudem expresívny ako iní členovia fóra
Peace
Som tu nový,len sa rozhliadam...kolega má na svedomí že po možno 10 ročnom váhaní či robiť ZP má zobral pár krát na strelnicu a to ma presvedčilo aby som to skúsil....
Ešte neviem ako sa nakupujú zbrane a doplnky k nim,ale ak budú veľké zásobníky zakázané,ako sa k nim dostanem?bolo mi odpísané že sa k nim dostanem,asi určite som to ja zle pochopil,len som chcel povedať že radšej budem používať malé ako niečo špekulovat.
Zameral som sa na toto vlákno,len kvôli názorom na rôzne firmy a skúsenosti s nimi.moja prvá otázka smerovala na stag arms,nic iné,ostatne už tak nejak vyšlo s diskusie o smernici eu.
Nikoho nechcem obťažovať mojou prítomnosťou tu,este sem aj tak prakticky nepatrím...ak to bude aktuálne,polozim na fóre niekoľko otázok a kdo bude ochotný mi pomôcť,poradit a stratiť som mnou trochu času,budem rád....kdo nie,proste ma bude ignorovať.
A to je asi tak všetko k môjim skromným príspevkom.
Ešte neviem ako sa nakupujú zbrane a doplnky k nim,ale ak budú veľké zásobníky zakázané,ako sa k nim dostanem?bolo mi odpísané že sa k nim dostanem,asi určite som to ja zle pochopil,len som chcel povedať že radšej budem používať malé ako niečo špekulovat.
Zameral som sa na toto vlákno,len kvôli názorom na rôzne firmy a skúsenosti s nimi.moja prvá otázka smerovala na stag arms,nic iné,ostatne už tak nejak vyšlo s diskusie o smernici eu.
Nikoho nechcem obťažovať mojou prítomnosťou tu,este sem aj tak prakticky nepatrím...ak to bude aktuálne,polozim na fóre niekoľko otázok a kdo bude ochotný mi pomôcť,poradit a stratiť som mnou trochu času,budem rád....kdo nie,proste ma bude ignorovať.
A to je asi tak všetko k môjim skromným príspevkom.
v Komarne som sice pri obkukavani Janovej zbrane zistil ze mieridla ma diamondhead ale pri hladani picatinny listy namontovatelnej na hlaven som sa dostal bud k uplnym airsoftovym zverinam alebo k orailovanym gasblockom. niekto s napadom co tam namontovat aby mucha mohla ist na hlaven?
Taká rada zadarmo bude drahá.
Povaluje sa mi tu predne mieridlo na hlaven. Brownells. Da sa natiahnut zamerna na koniec hlavne.. Mam jedno nove a jedno raz pouzite.
Je to urcena na priemer zhruba .750 palca
Nahrádzal už niekto mušku s integrovaným Gas block-om ( A2 front sight ) na zbrani RUGER AR556 za Micro Gas block?
Tá muška má tie malé čapy z vrchnej strany hlavne.
Myslím si, že zbraň má dobrý pomer cena-kvalita, len by som na ňom rád mal Freefloat predpažbie a potreboval by som radu.
Vďaka
Tá muška má tie malé čapy z vrchnej strany hlavne.
Myslím si, že zbraň má dobrý pomer cena-kvalita, len by som na ňom rád mal Freefloat predpažbie a potreboval by som radu.
Vďaka