Závady zbraní Grand Power
Myslim ze som moj problem vyriesil a vela to nestoji,dal som tam castrol edge, vraj zvysuje vykon 
To som myslel aj ja ale v tom to nieje a podla gp je to v poriadku tu fotku som posielal aj imJaAN napísal:Tazko to poriesis cez internet. Chyba moze byt v strelive, drzani zbrane, zasobnikoch, pruzinach,...
Aj toto si im mal poslať ako námet na limitovanú edíciu "Oil Power"radec napísal:Myslim ze som moj problem vyriesil a vela to nestoji,dal som tam castrol edge, vraj zvysuje vykon
radec: ... prepáč, prehliadol som "...každý druhý týždeň..."
Radec, mas sukromnu spravu. Skus moje riesenie.
riedka vazelína?
pohar trpezlivosti mi prave pretiekol,bol som 3 tyzdne mimo a moju k100 som pred odchodom poctivo vykupal v oleji a ulozil, po navrate domov: hrdzava hlaven,hrdzavy kohut po hodinovom cisteni ostali na hlavni cierne mapy a na kohute povedal by som az diery ,ide na reklamaciu a potom prec cim skor prec.som zvedavy na dalsiu vyhovorku z gp
Nemáš ju schovávať v studni... 
Mne sa chytila bodka hrdze na P1 velka asi 0.1mm po 2-3 tyzdnoch nosenia v prepotenom nylonovom puzdre. Odvtedy zbran nenechavam v trezore v puzdre (a hlavne uz mam kydex).
Co sa sekania tyka, tak po prvej reklamacii bez problemov uz asi 13 000 ran, mozno aj viac. Potom co pisal jaAN som este skusal strielat aj z uplne dosucha utretej zbrane bez kvapky oleja a 200 ran dala bez zavady. Ocividne ked chcu, tak v GP vedia spravit velmi kvalitnu zbran ktora sa neseka a znesie aj 3 tyzdne namocenia v pote bez akehokolvek osetrenia.
Chod im to tam riadne otrepat o hlavu nech sa spamataju. Keci o skvelych toleranciach nech si schovaju niekam a nech ti daju zbran ktora funguje a nehrdzavie.
Co sa sekania tyka, tak po prvej reklamacii bez problemov uz asi 13 000 ran, mozno aj viac. Potom co pisal jaAN som este skusal strielat aj z uplne dosucha utretej zbrane bez kvapky oleja a 200 ran dala bez zavady. Ocividne ked chcu, tak v GP vedia spravit velmi kvalitnu zbran ktora sa neseka a znesie aj 3 tyzdne namocenia v pote bez akehokolvek osetrenia.
Chod im to tam riadne otrepat o hlavu nech sa spamataju. Keci o skvelych toleranciach nech si schovaju niekam a nech ti daju zbran ktora funguje a nehrdzavie.
Tak nejak to bylo i u mne. Po uspesne reklamaci a vymene hlavne okamzite sla pryc z domu.radec napísal:pohar trpezlivosti mi prave pretiekol,bol som 3 tyzdne mimo a moju k100 som pred odchodom poctivo vykupal v oleji a ulozil, po navrate domov: hrdzava hlaven,hrdzavy kohut po hodinovom cisteni ostali na hlavni cierne mapy a na kohute povedal by som az diery ,ide na reklamaciu a potom prec cim skor prec.som zvedavy na dalsiu vyhovorku z gp
takze pistol odoslana na reklamaciu ,novy glock uz je doma, preto ak by bol zaujem po reklamacii ide na predaj, k100 mk7 pol roka stara, k nej 1x 15r zasobnik 2x 17r zasobbnik kydex vonkajsie pre pravaka so swetguardom + kydex pre dvojzasobnik spolu 480, bez puzdier 430
Heh cenu si riadnu zatal. Prajem vela trpezlivosti s predajom.
snad dostanem novu hlaven tak to by uz tu cenu mal stat
430€ je super cena.. za uplne novu K100 mk 12 zo zlavou pre LT...
Ci si niekto za tolko kupi strielanu a problemovu zbran na rame mk 7 po reklamacii to uz neviem...
Ci si niekto za tolko kupi strielanu a problemovu zbran na rame mk 7 po reklamacii to uz neviem...