Závady zbraní Grand Power
Ja osobne by som pri kupe K100 uprednostnil zbran ktora na reklamacii uz bola pred novou ktoru to este len caka..
... no ale HRDZAVÚ??? (ešte tak babu hej, ale pištoľ?) 
Ako z toho filmu:
"Kdo neměl zrzavou (rezavou), neví, co je láska..."

"Kdo neměl zrzavou (rezavou), neví, co je láska..."
-
Stitch4337
- občasný prispievateľ
- Dátum registrácie: 10 years 1 month
Ahoj strelci, na mojom Xcal. sa objavuje jedna zadrzka ktoru nechapem. Niekedy sa stane ze zaver nedokaze podat naboj do nabojovej komory. Gula naboja sa pri podavani zachyti o nabehovu hranu a zaver narazi do lemu nabojnice. Zaver ostane otvoreny ako pri streleckej hotovosti (v zadnej polohe po vystreleni posledneho naboja). Doklepnutie zaveru samozrejme problem neriesi len ho zhorsi, jedine riesenie je vypustit zasobnik von. Tym sa zaver sam spusti dopredu, znova treba zasobnik vlozit do sachty a zaver obtiahnut, aby sa zbran nabila. Mam rozne zasobniky a robí to z kazdym, uchop zbrane je podla mna ok , strelivo je jedno ake je v zbrani, uz sa to stalo aj u prebijanych aj originalnych nabojov.
Vie mi niekto poradit ako sa tejto zadrzke vyhnut pripadne co ju sposobuje ???
Poistka je na obrazku hore umyselne aby sa nestala nejaka nehoda pri foteni...
Vie mi niekto poradit ako sa tejto zadrzke vyhnut pripadne co ju sposobuje ???
Poistka je na obrazku hore umyselne aby sa nestala nejaka nehoda pri foteni...
Naposledy upravil/-a Stitch4337 v 28 Máj 2017, 12:28, upravené celkom 1 krát.
Napis priamo do GP.
Neodstranis to nijak iba to eliminujes.Pytaj si v GP nove pruziny do zasobnikov co davaju do 20r a daj ich do klasickych 15r,pokial bude plny zasobnik pojde to.Ked das do zasobnikov +2 botku tj.18r a das tam 15nabojov tiez ti ich sprieci pod sklzavkou.Jedine mat plne zasobniky s novymi pruzinami.
-
Stitch4337
- občasný prispievateľ
Balistik ďakujem za radu naozaj, len ja to chcem odstrániť na trvalo....
Problém je že mne to zbraň robí aj keď dám nový 20r zásobník, 15r starší to spravil tiež. A udeje sa to výlučne medzi 3 až 5 výstrelom. 3 zasekne, vyhodis zasobnik, spustis záver, 3 vystreli, 4 sa zasekne, tak zasa zásobník von a dnu 4 odpáli atd. Urobí to aj po odstránení zadrzky a vložení toho istého zásobníka. Nechápem to lebo, napr 2 mesiace je kľud a potom sa správa ako by mala ta zbraň vlastný rozum. Zadrzka za zadrzkou potom to zasa prestane. Vieš aj čo by to mohlo spôsobovať prosím ťa? Ja mám jedno podozrenie len ho sem nechcem zatiaľ napísať. Aby som neovplyvnil prípadných radcov.
Napis pm.
Stitch4337 tu zavadu odstranis uplne jednoducho - prestan pouzivat ogivaly od aresu - s komolym kuzelom budes uplne v pohode.
vcera x-calibur opat prekvapil. prvy stage na sutazi a po asi troch ranach zrazu zaver vzadu, komora prazdna, nikde ziadna prekazka, vypustac zaveru dole ale zaverom neslo pohnut. pomohlo az rozobranie a znovu zlozenie zbrane priamo na stagei - trpezlivost rozhodcu bola nekonecna...
Ketchup, pise ze mu to robia aj originaly. Ano 115 gr a 124 gr ogivaly od Ares (s mazacou drazkou) maju dlhu vodiacu plochu za prechodovym kuzelom, treba ist az na 27 mm OAL. Uz 125 gr bez drazky tento problem nemaju. Mne Mongel doda nove strely ale toto asi nebude ten pripad.
Celoplast trebars S&B ti to robi?
Celoplast trebars S&B ti to robi?
-
Stitch4337
- občasný prispievateľ
To Machead : Áno, je to aj na foto. Modré pozadie foto, naboj S&B "policajné"
To ketchap : Proste je to zbraň 9mm Luger ak tam dám Geco Hexagon, Hornady Critical Duty, náboj z ogivalnym pripadne komolym kuzelom ,alebo 9mm hranol ako je Wad catter musí ho založiť do komory a odpáliť. Ta zbraň bola postavená na strelbu 9mm a k tomu účelu určená.
To ketchap : Proste je to zbraň 9mm Luger ak tam dám Geco Hexagon, Hornady Critical Duty, náboj z ogivalnym pripadne komolym kuzelom ,alebo 9mm hranol ako je Wad catter musí ho založiť do komory a odpáliť. Ta zbraň bola postavená na strelbu 9mm a k tomu účelu určená.
Stitch4337 pokial si to kupil ako pistol na sutaze tak proste najdi strelivo co funguje a toho sa drz - s ogivalom to ma problem. Pokial to mas na obranu/vseobecne pouzitie tak to bol velmi zly vyber zbrane. seka sa v tom aj obycajny geco ogival. bud skus pouzit slabsiu vratnu pruzinu alebo si davaj pozor na slaby uchop/brzdenie zaveru. skus otestovat ci sa frekvencia problemov zmeni so silou drzania zbrane.
Stitch, kiez by zbrane takto fungovali, ze je to luger tak ma fungovat.
Daj si do googla ""<znacka zbrane> FTF" a mas citania na sto rokov otom v ktorej zbrani aky naboj funguje.
Zrovna failure to feed nieje specialita Grand Poweru.
Daj si do googla ""<znacka zbrane> FTF" a mas citania na sto rokov otom v ktorej zbrani aky naboj funguje.
Zrovna failure to feed nieje specialita Grand Poweru.
Machead, ako si to myslel?
Ano 115 gr a 124 gr ogivaly od Ares (s mazacou drazkou) maju dlhu vodiacu plochu za prechodovym kuzelom, treba ist az na 27 mm OAL