Obvinili esbéeskárov z obmedzovania osobnej slobody

správy o útoku alebo obrane so zbraňou
Používateľov profilový obrázok
yarco
moderátor
Dátum registrácie: 18 years 7 months

Príspevok od používateľa yarco »

noacoak napísal:Viem ze boli v tej dobe ine obmedzenia ale co sa tyka bezpecnosti a poriadku vseobecne, myslim ze to bolo na lepsej urovni ako dnes :cry:
No jo, kazda diktatura (aj vcelku 'makka') ma k dispozicii ine prostriedky na zabezpecenie 'prava a poriadku' nez slobodnejsia spolocnost. A hlavne sa ich neboji pouzit.
Ale vratit tie casy naspat by nechcel dufam nikto z nas ... :roll:
aris
častý prispievateľ
Dátum registrácie: 17 years 1 month

Príspevok od používateľa aris »

xxxxx
Naposledy upravil/-a aris v 22 Okt 2014, 20:44, upravené celkom 1 krát.
AKI
expert
Dátum registrácie: 22 years 8 months

Príspevok od používateľa AKI »

Priatelu, tie casy sa lisia tym, ze dnes sedim v managemente jednej velkej firmy kam som sa vypracoval sam a keby bol totac pokracoval tak ako pokracoval bol by som robos na pase. A vies preco, lebo moja rodina bola nepohodlna. Dedo bojoval za ww2 na spatnej strane mal firmu pred 1948. Foter odmietol vstupit do strany tak plat a funkcia prec.
Zo zakladky som nedostal odporucanie ani na priemyslovku. Nemam vela rokov, ale pamatam si toho dost.

A sorry sme off topic
yarco
moderátor
Dátum registrácie: 18 years 7 months

Príspevok od používateľa yarco »

enemyop:
- ked sa ti to tu velmi znepaci, mozes sa zbalit a odist bez toho, aby ta na hraniciach niekto strelil do chrbta;
- cestovat mozes, kdekolvek ta vpustia, a obvykle na to nepotrebujes posudok z prace alebo povolenie nasho uradu;
- v komercnej sfere mozes robit karieru aj bez toho, aby si vstupoval do tej pravej strany alebo rite;
- tvoj profesny (aj sukromny) zivot minimalne ovplyvnuje to, cim sa zivia tvoji rodicia alebo kde ziju tvoji surodenci;
- ked napises na stenu alebo na web napr. "Fiko je cocot!", neskoncis v Jachymove, ale maximalne dostanes pozvanku na sud, s moznostou zvolit si vlastneho obhajcu;
- ...

Stale malo?
Nikto netvrdi, ze je to tu dnes idealne. Tvoje otazky ale viem pochopit len v pripade, ze si dost mlady.
Cest praci a sorry za OT.

Btw. "deti na diskotékach, na ihriskách" - LOL
inspiring_lederberg

Príspevok od používateľa inspiring_lederberg »

enemyop...

Respektujem tvoj nazor ale pri citani tvojich slov som mal pocit ako by si zil vo vlastnom svete a realita pretekala niekde v dialke za oknom.
"minule casy" nemozes zhrnut do porovnani: ze policajti bili, politici kradli a ze sme za hranicami boli za chudakov :?

Chcel som len povedat ze nie uplne vsetko za "minuleho casu" bolo zle :!: (bezpecnost, poriadok, kriminalita...)
Co sa tyka SBS uz som sa vyjadril vsetkych do jedneho vreca hadzat nemozeme :idea:
arminius
častý prispievateľ
Dátum registrácie: 18 years 2 months

Príspevok od používateľa arminius »

enemyop napísal:Čím sa líšia minulé časy od tých dnes, že ich nechceš?
Policajti bili deti a dnes policajti bijú deti na diskotékach, na ihriskách.
Politici kradli a politici kradnú.
Za hranicami na teba pozerali ako na chudáka, dnes na teba pozerajú ako na chudáka z východnej EU.

Čím sa vlastne líšia tie časy od dnešných okrem toho, že mandarinky sú v obchode nielen pred mikuláśom ?
Tak trochu sa čudujem .... :roll:

Kde si nechal aj budúci čas :?: :?: :?:

Budú biť - možno ešte viac
Budú kradnúť - nie možno , ale určite viac . Pretože malá kopa ....
Nebudú pozerať - ale budú , kua , zazerať krivým pohľadom ...

Ozaj , mandarínky , pomaranče , ananás , mäso ......som mal vždy a bez fronty :wink:
Ozaj , mandarínky ........mám aj teraz :lol:
Ozaj , mandarínky ........budem mať stále :!:
Napísať odpoveď

Návrat na "Udalosti"