už dlhší čas sledujem fórum, odkedy som sa rozhodol získať zbrojný preukaz, takže som nebol zaregistrovaný, ale od minimálne 12/2007 sledujem témy a chcem sa poďakovať za všetky dobré témy, ktoré mi veľmi pomohli získať širší rozhľad v tejto oblasti.
A keďže potrebujem priložiť otázku, ktorú som nenašiel na fóre a nechcem zbytočne volať na políciu a mútiť vody, aby som sa nedostal do stavu, že prídem o zbroják kvôli mojej nevedomosti, tak sa radšej spýtam vás, veci znalých kolegov->"zbrojákistov"
Mám nehnuteľnosť v Trnave, v ktorej bol v roku 2007 fyzický útok a na základe neho(záznam z polície) som si bol žiadať o zbrojný preukaz. Mám ho od apríla 2008, skupina "A". Byt idem ale v tomto čase predávať a tým pádom mi tam padne trvalý pobyt, ktorý je uvedený aj na ZP. Chcem si potom prehlásiť trvalý pobyt na byt mojich rodičov(tiež v Trnave), dočasne, kým nepostavím rodinný dom, ale v Skalici, cca 2-4 roky do kolaudácie, priradenia čísla domu a tým pádom trvalého pobytu.
Viem, že podľa zákona som povinný nahlásiť akúkoľvek zmenu v ZP, tak sa chcem spýtať, či týmto krokom prehlásenia trvalého pobytu a predaja nehnuteľnosti, kde bol policajný záznam(a na základe toho žiadosť ZP) môžem prísť o ZP?
Ďakujem za odpovede.
---------------------------------------------------------------------
Zatiaľ som nezistil, ako sa vkladá podpis, ale na to prídem časom, tak zatiaľ aspoň takto:
Walther P99 P.A.K(to som ešte nemal financie na real gun a ani dôvod na "A")
Walther P99 QA 9 mm(odkedy som mal dôvod na "A" a aj nejaké tie peniažky na zrealizovanie...)