Opilec behal s pištoľou po košickom parku.

správy o útoku alebo obrane so zbraňou
Blade
prispievateľ
Dátum registrácie: 17 years 9 months

Príspevok od používateľa Blade »

luke: uder zbranou uz asi nebude len obmedzenie osobnej slobody :lol:
Používateľov profilový obrázok
yarco
moderátor
Dátum registrácie: 18 years 7 months

Príspevok od používateľa yarco »

luke, C08R4:
Ale Blade sa nepytal, ci by dotycny bol dost otrly (blby, pod vplyvom, ...) a pod hrozbou zbrane a po varovnom vystrele by vstal a odkracal.

Blade sa pytal:
"A co by ste robili keby ten clovek proste vstal a odisiel kym na neho mierite?"
A teraz babo rad. :roll:
luke
častý prispievateľ
Dátum registrácie: 18 years

Príspevok od používateľa luke »

ako som napisal, varovny vystrel, uder zbranou, paka teleskopom.
ale uz by som si musel byt dost isty, ze ide o tc.
inspiring_saha

Príspevok od používateľa inspiring_saha »

varovný vystrel
nie je v zákone nijak definovaný, ak vystrelíš tak to môže byt iba NO, KN inak máš prúser. napr. všeobecné ohrozenie?
úder zbraňou
chlap kráča po ulici a ty sa za nim rozbehneš s pištoľou v ruke a začneš ho s ňou mlátiť? to sa bude ťažko obhajovať!
paka teleskopom
ako to urobiť bezpečne a so zbraňou v ruke? to sa asi nedá, takže zbraň by si musel zapuzdriť a to je kúsok rizikové!?

Viem že asi trochu rýpem, ale ja som na pochybách, čo sa týka hrozby zbraňou.
Blade
prispievateľ

Este jedna vec luke, ako by si cloveka udrel zbranou ked mas gulu v komore? Alebo by si na neho mieril bez nej, pripadne by si vybil aby si ho mohol udriet?
inspiring_saha

Blade, vsak ho mozes udriet ci uz zasobnikom, resp. pazbou, alebo hlavnou, klasicky priami uder!?
V com vidis zadrhel pri guli v hlavni?
Blade
prispievateľ

Neviem si to dost dobre predstavit, neviem co nosis ale ja mam Gecko a uder plastovym zasobnikom nebude dostatocne razny, nehovoriac ze bude problem drzat prst mimo spuste pri udere. Je to podla mna dost nebezpecne, nikto by nechcel nahodny vystrel v takejto situacii, chlapik by tiez asi necakal kym ho udries a natahovat sa o zbran s nabojom v komore by som sa teda fakt nechcel. Ono by to slo spravit, ale zda sa mi to hrozne riskantne. Sam som to ale nikdy netrenoval, mas s tym skusenosti?
gewehr
expert
Dátum registrácie: 21 years 4 months

Príspevok od používateľa gewehr »

Mam iba 3 pripomienky:
1. mal si si kupit ocelovu zbran
2. ked je naboj v komore a vyjde nahodny vystrel neni to ziadny problem, semiauto naladuje dalsi
3. nevidim dovod aby sa niekto natahoval o zbran, ktora je k nemu otocena spravnym koncom hlavne, nato je na zbrani spust

peace, to len tak na odlahcenie hooohne hypotetickych tem :D
Blade
prispievateľ

gewehr, za vojnoveho stavu by taketo zmyslanie bolo ok :lol:

EDIT: zle som sa vyjadril
luke
častý prispievateľ
Dátum registrácie: 18 years

Príspevok od používateľa luke »

uder zbranou, teleskop, vystrel, to boli len veci co ma napadli v tom momente, nejak som sa v tom nerypal prilis..
situacia ked pachatel odchadza je zrejme dost osemetne, pretoze tc ak sa stal je uz dokonany a ty uz nemozes pouzit NO, ale so zretelom na okolnosti, ak by sa jasne jednalo o zavazny tc, by bolo ok, keby si ho zadrzal nasilim, pakou, uderom zbranou.
BTV
častý prispievateľ
Dátum registrácie: 18 years 4 months

Príspevok od používateľa BTV »

Ak by som bol v tom parku, a niekto by maval zbranou okolo seba a videl by som ze je pod vplyvom, tak si nie som isty ci by som chcel zasiahnut....
Predsalen v takejto situacii je dobre zavolat skor policiu. Samozrejme ak by dotycny zacal zbranou mierit po okoloiducich, alebo nebodaj na niekoho mierit, tak potom v kazdom pripade obmedzit osobnu slobodu, ale poriadne a pripravit ho pre hliadku policie ((samozrejme ak to clovek vie)(odnatie zbrane, zlozenie k zemi, prekutranie, atd.....))
inspiring_saha

Blade napísal:Neviem si to dost dobre predstavit, neviem co nosis ale ja mam Gecko a uder plastovym zasobnikom nebude dostatocne razny, nehovoriac ze bude problem drzat prst mimo spuste pri udere. Je to podla mna dost nebezpecne, nikto by nechcel nahodny vystrel v takejto situacii, chlapik by tiez asi necakal kym ho udries a natahovat sa o zbran s nabojom v komore by som sa teda fakt nechcel. Ono by to slo spravit, ale zda sa mi to hrozne riskantne. Sam som to ale nikdy netrenoval, mas s tym skusenosti?
ja tiez nosim Gcko.
ten uder by necakal, pretoze odchadza takze ho trafis zopzadu?! ;)
inak ja som rozmyslal ze najlepsi uder by asi bolo take zaucho, ale ruku natocit dlanou dole, takze ho trafis hornou stranou zaveru. V karate sa to inak vola myslim haito - uci?
inak, nekupovali sme to tvoje G spolu v ZA?
C08R4
častý prispievateľ
Dátum registrácie: 17 years 10 months

Príspevok od používateľa C08R4 »

Len ma napadla taka blbost, videli ste film 96hodin :lol:? Vcera som to kukal a chlapik tam rozdaval udery s Berettou 92 jedna radost :). Len tak mimochodom, celkom good film. Kebyze niekomu uje.... so spodkom s tym mojim ocelovym zasobnikom co pouzivam na Walther, tak by mu aj hlava odletela :lol:
Blade
prispievateľ

Butvin napísal:... tak potom v kazdom pripade obmedzit osobnu slobodu, ale poriadne a pripravit ho pre hliadku policie ((samozrejme ak to clovek vie)(odnatie zbrane, zlozenie k zemi, prekutranie, atd.....))
Otazkou len bude, ci niekto z tych ludi bude ochotny potvrdit, ze na nich ten chlapik mieril.
koudelka napísal:inak, nekupovali sme to tvoje G spolu v ZA?
Zeby??? Mozne to je ked si aj ty bol fsivak :lol:
C08R4 napísal:Len ma napadla taka blbost, videli ste film 96hodin ? Vcera som to kukal a chlapik tam rozdaval udery s Berettou 92 jedna radost . Len tak mimochodom, celkom good film. Kebyze niekomu uje.... so spodkom s tym mojim ocelovym zasobnikom co pouzivam na Walther, tak by mu aj hlava odletela
Fakt dobry film, vrelo odporucam. Liam Neeson najprv vyzera nemotorne ale ked pride prva bojova scena, isli mi oci vypadnut :shock: Najlepsia je veta: "Ak moju dceru prepustite, slubujem ze vas necham na pokoji" :twisted:
kapula
častý prispievateľ
Dátum registrácie: 19 years
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa kapula »

To asi hovorite o filme Taken, tak tak ten sa mi velmi velmi pacil, kukol som ho asi 3 krat, a velmi odporucam kazdemu, takto si predstavujem akcny film co ma gule :)
Napísať odpoveď

Návrat na "Udalosti"