Medzirezortné pripomienkovanie novely zákona / r. 2018
režú salám, snaživci ktorí tu delili sk.E na aktívnych športovcov a tých čo si to majú napísať na F by mali pozrieť do ZP či netreba rozšíriť o F 
-
inspiring_liskov
este uvidime, nakolko sa bude verzia ktora pojde do MPK lisit od tej pracovnej verzie ktora cirkulovala na vianoce
- dirty.harry
- častý prispievateľ
- Registered for: 15 years 8 months
harry chcel si napísať "veľmi nie"? 
- dirty.harry
- častý prispievateľ
- Registered for: 15 years 8 months
po dnešnom telefonáte mám info z prvej ruky, že tlakovky boli vyhodené z návrhu novely a do MPK išiel návrh bez nich.
Taktiež má byť na PPZ stretnutie registrovaných športovo-streleckých organizácií s gestorom novely.
Taktiež má byť na PPZ stretnutie registrovaných športovo-streleckých organizácií s gestorom novely.
Potvrdzujem tuto informaciu.... 
Dobrá správa...
Ja som trosku skepticky, uvidi sa ked bude nieco konkretne.
už sa môže stať, že lobisti cez nejakého poslanca skúsia tlakovky zakomponovať do novely- čo je ale málo pravdepodobné. Novela bude mať podporu koalície a tým pádom by mala byť garancia, že nebude podstatne zmenená.
Tlakovky su ok, ale pre mna je to ta najmenej bolestiva cast celej novely, tam ma trapia ine veci.
vždy som bol pozitívny a zároveň realista.
A kroku PPZ fandím a zdôrazňujem, že sa tak stalo bez pričinenia subjektov zameraných na túto oblasť.
A kroku PPZ fandím a zdôrazňujem, že sa tak stalo bez pričinenia subjektov zameraných na túto oblasť.
2: Vanto
Máš priamo na mysli žiadať výnimku (bez garancie udelenia) na samonabíjačky, pôvodne samočinné a tiež výnimku na nesmernicové zásobníky do pušiek a pištolí? Či platnosť ZP 5 rokov?
Máš priamo na mysli žiadať výnimku (bez garancie udelenia) na samonabíjačky, pôvodne samočinné a tiež výnimku na nesmernicové zásobníky do pušiek a pištolí? Či platnosť ZP 5 rokov?
jedna z príčin, prečo tzv.grandfathering nemôže byť prípustný je- že úpravy zbraní, ktoré robili niektoré subjekty boli preukázateľne nedostatočné. Je na tú tému aj uznesenie o trestnom stíhaní. NAKA zaistila z každého druhu takýchto zbraní s certifikátom jedného subjektu a posudky KEU zneli- "zakázaná"