Dnes sme strielali za silneho dazda a po 2 hodinach na opasku mi zahrdzavel napis LCP na zavere, kde nie je tenifer povlak

Pri prvom taseni som zachytil pravovou rukou aj tricko a z druhej rany nic nebolo, lebo tricko zostalo medzi zaverom a hlavnou. Prva strela smerovala spravne do terca kam mala. Tie pravidelne prve rany na strelnici s LCP to je fakt naozaj horor a neviem co este v komplet strese vycarujem
OT:
Je zaujimave, ze na mnohych sutaziach so zameranim na obrannu strelbu sa nestriela zo skryteho nosenia, ale zbran je uz jednoducho pristupna .
Pritom dostat zbran rychlo a spravne zo skryteho nosenia do spravnej streleckej pozicie patri k najtazsim a najdolezitejsim ukonom pri obrannej strelbe( ano, trafit je este dolezitejsie, ale nie vzdy

).
Spravne a rychle odhrnutie krycieho oblecenia slabou rukou bez zachytu o zbran a silnu ruku je dost krkolomna zalezitost, ak to ma byt solidne rychlo.
Strielam vzdy len zo skryteho nosenia a bolo zaujimave, ze pri strelbe z nekryteho nosenia som mal podobne casy.
Ako keby som mal v hlave nejaku casovu synchronizaciu, ktoru jednoducho len tak neprestavim

Co vy na to ?