Dávajte pozor, koho beriete na strelnicu ...
-
friendly_hopper
Kolegovci,prve co ma napadlo je,ze tato situacia je velmi paradoxna. Prave ta skupina ludi,co hlasa boj proti nasiliu a zbrani,tak je vinna za smrt tychto dvoch ludi a to je prave nabozenstvo. Je to jeden z pripadov,ktorym sa mozeme branit,ze koli neakemu psychopatickemu jedincovi,by nemali trestat vsetkych poctivych. Priklad: ked jeden idiot, ktory je legalnym drzitelom zbrane zastreli umyselne cloveka dava podnet zakonnym cinitelom upravit zakony proti nam vsetkym,tak preco po takomto hroznom skutku nezacnu robit patricne kroky a upravi v zakonoch proti nabozenstvu a cirkvi. Ved ta matka povedala,ze je to vola bozia! Nemam nic proti nabozenstvu a nechcem tym nikoho urazit,je to len taka uvaha,ako by sa dalo reagovat na myslenie ludi,co su proti zbraniam(legalnym). Ja len nemam rad zaujatych ludi,co vidia iba na jednu stranu. To,ze si vybrala ako smrtiaci prostriedok strelnu zbran,je iba vola vyberu.Kludne ho mohla zhodit zo skaly,alebo otravit jedom. Podstatne je "bozia vola" a nie zbran.
Este raz,nechcem nikoho urazit,ja som tiez svojim sposobom veriaci 
Ja tiez niekedystupencov nabozenstva povazujem za vymyvacov mozgov, ale v tomto pripade, keby nemala pocit, ze k nej prehovara hlas bozi, tak by asi prehovaral hocijaky iny hlas. Ale tiez sa to da pouzit:
A: preco by sa mali obmedzovat zbrane, sak ona zbrane pouzila iba ako nastroj bozi, boh je vrah, zrusme boha a cele nabozenstvo
B: ale kolko je veriacich co nezabijaju svoje deti, boha a nabozenstvo nemozes zrusit len koli tomuto jednemu pripadu
A: no vidis, takto sa citia vsetci slusni drzitelia zbrani, co si ctia zakon a napriek tomu im chcu nieco zrusit
A: preco by sa mali obmedzovat zbrane, sak ona zbrane pouzila iba ako nastroj bozi, boh je vrah, zrusme boha a cele nabozenstvo
B: ale kolko je veriacich co nezabijaju svoje deti, boha a nabozenstvo nemozes zrusit len koli tomuto jednemu pripadu
A: no vidis, takto sa citia vsetci slusni drzitelia zbrani, co si ctia zakon a napriek tomu im chcu nieco zrusit
dnes som bol na strelnici, zobral som kamarata.
Videl som aky je z toho hotovy. Ako berie do ruk zbran. Priam s baznou. Co je dobre. Kokokrat si ju zobral na ciaru tolko krat som mu vravel zakladne veci, prst mimi spust, atd.
Zastrielali sme si, krasne pocasie, parada.
A celkom dobre mu to aj islo.
ad bozia vola:
sam som krestan a tamto tam bola skutocne vola bozia, ale nie Bozia. Skoda tej zeny a toho chlapca.
Videl som aky je z toho hotovy. Ako berie do ruk zbran. Priam s baznou. Co je dobre. Kokokrat si ju zobral na ciaru tolko krat som mu vravel zakladne veci, prst mimi spust, atd.
Zastrielali sme si, krasne pocasie, parada.
A celkom dobre mu to aj islo.
ad bozia vola:
sam som krestan a tamto tam bola skutocne vola bozia, ale nie Bozia. Skoda tej zeny a toho chlapca.