Dvakrat prepad

správy o útoku alebo obrane so zbraňou
Používateľov profilový obrázok
gewehr
expert
Registered for: 21 years 4 months

Dvakrat prepad

Príspevok od používateľa gewehr »

Bratislava - Neznámy páchateľ si v sobotu v Bratislave dvakrát vyskúšal rolu bankového lupiča. A dvakrát neúspešne.

Pred 13. hodinou skúsil lupičské šťastie v pobočke banky na Einsteinovej ulici v Bratislave. Pod hrozbou použitia zbrane žiadal od bankovej pracovníčky peniaze.

Odvážna zamestnankyňa mu však hotovosť odmietla vydať. Muž sa dal na útek a v banke nechal aj svoju zbraň. Počas prepadu sa v priestoroch pobočky nenachádzal žiadny klient a ani nebol nikto zranený.

Druhýkrát vyskúšal podľa opisu zrejme ten istý páchateľ pobočku banky v obchodnom dome na Zlatých pieskoch. Približne o 15,30 opäť pod hrozbou použitia zbrane pýtal peniaze po druhý raz. A druhýkrát mu zamestnankyňa banky odmietla dať zverené financie. Nato páchateľ ušiel po druhý raz.

Približný vek páchateľa je podľa Tatiany Kurucovej z Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Bratislave asi 50 rokov. Cez tvár mal bielu šatku, oblečené mal modré rifle, biele tenisky a modrý rifľový zvršok. Polícia po ňom intenzívne pátra.

http://aktualne.centrum.sk/domov/region ... id=1180044

huh, nechal tam zbran... isto bola legalna :D ked uz bol rozbehnuty, mohol tam nechat aj tu druhu, bol by to zaujimavy sposob stahovania nelegalnych zbrani z obehu.
inspiring_greider

Príspevok od používateľa inspiring_greider »

to bol trojnasobny prepad
Tretíkrát sa rozhodol skúsiť lúpež v tom istom obchodnom centre na Einsteinovej ulici, kde jeho pokusy začali. Vybral si však pobočku inej banky. Tu konečne dostal, po čo si prišiel a z pobočky odniesol približne 30-tisíc eur.
zas plati stare zname do tretice vsetko dobre :!: :lol: :lol: alebo ak vam nechcu vyhoviet treba zmenit banku :P
inspiring_goodall

Príspevok od používateľa inspiring_goodall »

BOBOR666 ešte napíš, že mu tu všetci fandíme a prajeme mu veľa ďalších úspechov do budúcnosti :D :D :D , ale chcel by som vidieť ako sa tváril, keď mu 2x povedali že nie. Sa čudujem, že to nevzdal. Ho to muselo strašne srať, keď mal ešte nervy to skúsiť po tretí krát, alebo to bol fuck zúfalec.
inspiring_greider

:lol: tak tak inak je to sikovny chlapec alebo ma kontakty, lebo za 2,5 hodiny si zohnal aj dalsiu zbran...ja by som u nas za ten cas nevybavil ani nakupne :lol: :lol: :lol:
AKI
expert
Registered for: 22 years 8 months

Príspevok od používateľa AKI »

v hrackarstve ani nikto od teba nakupko nebude pytat 8) Je na Einsteinovej hrackarstvo?
C08R4
častý prispievateľ
Registered for: 17 years 10 months

Príspevok od používateľa C08R4 »

A ta zbran bola vôbec ostra? Lebo pochybujem. Ale maju u mna obdiv tie pracovnicky, ze pod hrozbou zbrane sa rozhodli pachatelovy odporovat. Co ak by tam zacal strielat? Nieje na internete foto toho pachatela? Nieje to ten co minule vykradol v BA pobočku Slovenskej sporiteľne?
inspiring_ramanujan

Príspevok od používateľa inspiring_ramanujan »

bola to len atrapa zbrane asi v Dracikovy kupil :D
arminius
častý prispievateľ
Registered for: 18 years 2 months

Príspevok od používateľa arminius »

Tak teraz neviem , v upútavke na TV noviny bolo , že ten dilino urobil aj tretí prepad ......a stále ho nemajú .
Či som dobre rozumel , či dobre počul , som na pochybách .
Ale aj manželka mi potvrdila , že sa nemýlim .

UVIDÍME
gewehr
expert
Registered for: 21 years 4 months

Príspevok od používateľa gewehr »

C08R4 napísal:A ta zbran bola vôbec ostra?
ak aj nebola, mohol po ceste z banky do banky nabrúsiť :lol:
inspiring_greider

arminius dobre si pocul tri krat to skusil v ten den a az na 3 krat bol uspesny...podla toho co viem tak ho nedostali mali len jeho popis...sympatikus patdesiatnik s bielou satkou
Igrlik
častý prispievateľ
Registered for: 22 years 7 months

Príspevok od používateľa Igrlik »

gewehr napísal: ...

huh, nechal tam zbran... isto bola legalna :D ked uz bol rozbehnuty, mohol tam nechat aj tu druhu, bol by to zaujimavy sposob stahovania nelegalnych zbrani z obehu.
Hovorkyňa na kameru povedala,že "...nechal tam atrapu zbrane..."
romanon
prispievateľ
Registered for: 17 years 9 months

Príspevok od používateľa romanon »

kde sa preboha nachadzala ochranka v banke? Od coho su tam aby riesili taketo situacie?
BTV
častý prispievateľ
Registered for: 18 years 4 months

Príspevok od používateľa BTV »

Ochranka ma nieco riesit? No neviem ci by si nieco riesil ak by ti po banke niekto zacal behat so zbranou v ruke, ak za to dostanes 50-60sk/hod. :roll:
C08R4
častý prispievateľ
Registered for: 17 years 10 months

Príspevok od používateľa C08R4 »

Oni by ani nemali nic riesit, zbytocne by tym ohrozili pritomnych. A pre banku je lacnejsia bankova lupez ako keby tam malo dojst k blaznivej strielacke. A urcite su aj poistene, no a priamo v pobockach ani nedrzia nejako moc penazi, kvôli tomu, aby odradzali lupicov. A ak ste si vsimli, v bankach kvôli uvedenim dôvodom moc straznikov nieje.
romanon
prispievateľ
Registered for: 17 years 9 months

Príspevok od používateľa romanon »

ja myslim ze 90% tych "lupicov" by sa dosralo keby na nich dvaja ochrankari vytasia ostre
Napísať odpoveď

Návrat na "Udalosti"