Dvakrat prepad

správy o útoku alebo obrane so zbraňou
Používateľov profilový obrázok
arminius
častý prispievateľ
Registered for: 18 years 2 months

Príspevok od používateľa arminius »

roman napísal:arminius ; ja som sice nestal ale sedel, naproti cez stol sedel namol ozraty policajt a uz ani neviem co som povedal a zrazu som sa kukal asi z polmetra do hlavne makarona...tych 20-30sekund nez ho ostatni prehovorili aby to zlozil sa mi zdalo nekonecnych
Takže to poznáš , ani zastrúhaný vlas by Ti do riti nevliezol , či ... :?:
inspiring_liskov

Príspevok od používateľa inspiring_liskov »

clovece ja ti ani neviim.. len si pamatam ze som mu opakoval nech si ten kver strci volakam...a nepohol som sa ani o milimeter. Asi mam dlhe vedenie, lebo som sa rozklepal az 10minut po tom , co toho nadr***eho policajta nalozili do taxika :lol:
igoros
moderátor
Registered for: 19 years 3 months

Príspevok od používateľa igoros »

z toho mnozstva bankovych prepadov bolo 99,9% prepadov robenych s plynovkou, alebo atrapou. Vychadzam z realu, nie z americkych filmov, kde sa prepadi robia s UZI v ruke. Tyto amateri prichadzaju do banky pod takym stresom, ze by si ani nevsimli, ze niekto tasi proti nim. A vzdy sa to jedna o solo lupica, nie organizovanu skupinu. Ja byt v tej banke. vid model slovenskych prepadov, ten lupic by neodisiel. A tym som vobec nechel povedat, ze by som ho zakilloval
inspiring_ganguly

Príspevok od používateľa inspiring_ganguly »

..
Naposledy upravil/-a inspiring_ganguly v 22 Dec 2009, 20:45, upravené celkom 1 krát.
romanon
prispievateľ
Registered for: 17 years 10 months

Príspevok od používateľa romanon »

zachadzam do extremov ale to mozme porad nechat jedno okienko prazdne s peniazmi pre pripadnych zlodejov nech teda nikoho neohrozuju a pekne v klude si to odnensu sak banka je poistena....podla mna keby po nich viac isli a hlavne razantne tak to pripadnych dalsich amaterov s plynovkami a atrapami riadne odradi od takychto cinov...
C08R4
častý prispievateľ

Príspevok od používateľa C08R4 »

Bum: Presne tak, o tom som vravel. Ale ine je, ak by tam nejaky somar zacal aj strielat, ze mu neboli po vôli.
inspiring_newton

Príspevok od používateľa inspiring_newton »

bum
som zvedavy ,ci by si lupica nechal na pokoji,keby ti "robil" byt /aj ked ho mas poisteny/ :D
C08R4
častý prispievateľ

electron: Ale snad by si ho nezastrelil, za nejake video :lol:. Idealna, by bola hrozba zbranou :twisted:, alebo to radsej nechat tak, ked nejde o zivot, nejde o nic.
arminius
častý prispievateľ
Registered for: 18 years 2 months

Príspevok od používateľa arminius »

roman napísal:clovece ja ti ani neviim.. len si pamatam ze som mu opakoval nech si ten kver strci volakam...a nepohol som sa ani o milimeter. Asi mam dlhe vedenie, lebo som sa rozklepal az 10minut po tom , co toho nadr***eho policajta nalozili do taxika :lol:
...no vidíš , ale keby nebol naliaty jak čík a robil by to s plným vedomím , pripravený na všetko ?
Toto som tým myslel ... :wink:
inspiring_newton

Príspevok od používateľa inspiring_newton »

C08R4
kde byvas? :D
C08R4
častý prispievateľ

Electron: No nahodov tu mame opalenych spoluobcanov docela dost a je to aj ich oblubeny biznis :). Ale chapem, ze na vychode je to problem akutnejsi :lol:. Ale uz sme OT. Ale keby mi 4ria odnasali trezor so zbranami, veruze by sa mi zaiskrilo pred ocami :lol:.
C08R4
častý prispievateľ

roman: Neni dobre provokovat ludi a nieto este naliatych a so zbranou na opasku a este vidis aj ze ju ma :roll:. Fuu, ale ten policajt si koleduje o dobry maler.
AKI
expert
Registered for: 22 years 8 months

Príspevok od používateľa AKI »

V Taliansku maju banky na vstupe turniket, take otocne dvere kam vlezie len jeden clovek. Je vyrobeny z nepriestrelneho skla a funguje ako pasticka na mys. :idea: Samozrejme to ma svoje nevyhody, ale ako som pocul dost to zredukovalo pocet lupezi.
Ozbrojena straz v banke nema zmysel, stoji kopec prachov a ked sedi priamo v banke je to beziaci terc. Podla mna by to zredukovalo pocet lupezi o roznych plynovkarov a navysilo pocet strielajucich ostrou na ochranku a zamestnancov.

To IGOROS: Nechcem ta podcenovat, ale v pripade prepadu banky si kopec ludi ani nevie spomenut ako sa volaju a nie este tasit zbran.
Robil som kurz prezitia v krizovych situaciach a instruktor tam silne neodporucal podobne akcie rovnicou v zneni asi: Z 99% pachatelov nema ostru zbran a z tych co maju 99% ju nevie pouzit, ale ked ta zabiju tak si na 100% mrtvy. :shock:
maros15
častý prispievateľ

Príspevok od používateľa maros15 »

Nemusis ani provokovat.Niekedy sa do takej situacie dostanes ani nevies jak.Mna chcel na vojne zastrelit naj.bany devetak.Mieril na mna natiahnutou 82kou a krical,ze ma zastreli,lebo mi pri nastupe BoRo chybali 2 vojaci.Tymto ho zdravim.bol to nrtm. z roznavy,utvar 4613 r.95.
inspiring_jones

Príspevok od používateľa inspiring_jones »

Nový čas, 21.apríla, str. 10
Lúpežníkovi vytrhla pištoľ z ruky!
BRATISLAVA - Zahnala lupiča! Pri prepade banky v petržalskom Auparku zamestnankyňa bez zaváhania vytrhla lúpežníkovi z ruky pištoľ. Neznámy ozbrojenec, ktorý polícii už štvrtý deň uniká, sa napokon dostal k peniazom až pri prepade tretej pobočky - odniesol si z nej 32 250 € (1,06 mil. Sk).
Nič netušiacu zamestnankyňu (49) v sobotu popoludní prepadol v pobočke Dexia banky neznámy lúpežník. Pištoľ jej zozadu pritlačil k pravej strane hrudníka. Pani nezaváhala a ľavačkou mu pištoľ z ruky vytrhla. Atrapa skončila pod stolom a lúpežník z banky odišiel bez peňazí. Prepad netrval ani minútu. „Vo chvíli prepadu som mala stres a ani som si neuvedomila, že v ruke má pištoľ,“ povedala prepadnutá pani, ktorá je dlhoročná banková úradníčka.
„Dôležitý je profesionálny postoj našich zamestnancov v takýchto situáciách. Za najdôležitejšie považujeme ochranu života a zdravia klientov a zamestnancov,“ povedala hovorkyňa banky Zuzana Ďuďáková. Medzitým, ako zamestnankyňa bojovala s lúpežníkom, jej kolegyňa stlačila poplašné zariadenie, ktorým privolala políciu.
Rovnako bez peňazí odišiel lúpežník v sobotu z pobočky ČSOB v nákupnom centre na Zlatých pieskoch. Lúpiť sa nakoniec vrátil naspäť do Auparku, kde mu v pobočke Dexia banky dali 32 250 € (1,06 mil. Sk). V troch bankách kamery zachytili lúpežníka v rovnakom oblečení. Polícia preto predpokladá, že všetky sobotňajšie bratislavské bankové lúpeže má na svedomí ten istý muž vo veku približne 50 rokov. „Vyšetrovanie všetkých troch lúpeží zastrešuje krajské riaditeľstvo,“ povedal zástupca bratislavského krajského policajného šéfa Robert Matlon.
Vladimír Donner
Napísať odpoveď

Návrat na "Udalosti"