Greenie : trosku ta poopravim nakolko to co postujes neni tak uplne pravda...
- Smatanova : neviem ako slusne napisat piiica, ale tu ma nic ine nenapada... Zase kto ju pozna nemoze byt prekvapeny nakolko je jej tupost vseobecne znama...
Na druhejs strane nam tato "celebrita" pekne reprezentuje skupinu liberalne zmyslajucich spoluobcanov, ktori vidia len "JA JA JA" a na celok teda svojich spoluobcanov seru. Tu by som videl priestor pre zakonodarcu ako taketo "celebrity" ktore svojim chovanim doslovne nabadaju k sireniu pandemie sankcionovat. Tito spoluobcania maju naradsej seba a svoje peniazky, cize take exemplarne prepadnutie majetku by na zaciatok mohlo stacit...
- Kasencakova : postujes tu postrehy dalsieho "kosostvorca" a byvalej celebrity. Mozem ti zodpovedne povedat, ze klame a ani v Taliansku nikoho neposielaju domov. Problem moze byt s napojenim na nedostatkovy dychaci pristroj... Tato truba sa len potrebuje zviditelnit a dufa, ze ju na zaklade postov z miesta nakazy zase niekto angazuje....
- Ale zase nekritizujme len kosostvorce. Jeden "falus" a vraj humorista je uvezneny na vyletnej lodi a zacina sa dozadovat navratu. To ze tam odletel minuly tyzden kedy vedel co sa vali nejako zabuda spomenut. Vlada by sa mala vykaslat na kazdeho kto opustil uzemie SK s vidinou lacnej dovolenky - nech si to uzije naplno. A to plati aj o sestry Fialkove pre ktore leti vladny special...
https://www.cas.sk/clanok/957295/strach ... eme-domov/
https://www.tvnoviny.sk/koronavirus/199 ... e-to-vazne
- Domaca izolacia : tu sa netreba az tak plasit a dokonca v pripade zodpovednych jedincov ju vyuzivat v plnej miere nakolko vyrazne odbremenuje zatazenost zdravotnickych zariadeni. Pokial sedi doma, nema komplikovany priebeh a dokaze si aplikovat liecbu je to OK. A ten cudzinec je podla mojich info prave takyto pripad. Novinari pospajali 2-3 info do nezmyslu...
Domaca izolacia pokial sa nemylim bola pouzita na ten prvy pripad z rakuska kde je jednou z nakazenych lekarka ktora aplikuje liecbu celej rodine a nezatazuju nemocnicu...
Naozaj kazdy clovek s primernou inteligenciou neveriaco lruti hlavou ked vidi coho su ludia schopni... Chodte do lesa, prejdite sa po prirode s rodinou. Ale preboha nelzte medzi ludi