7 ročný chlapec zastreleny v houstone.

správy o útoku alebo obrane so zbraňou
Používateľov profilový obrázok
Jack
moderátor
Registered for: 18 years 5 months

Príspevok od používateľa Jack »

Lynk, budeme sa chcieť oficiálne podpisovať, lebo pôjde o naše práva. Viac sa čoskoro určite dočítaš na fóre.
:wink:
AKI
expert
Registered for: 22 years 8 months

Príspevok od používateľa AKI »

redneck's rampage.
Osobne by som si pockal na to oficialne vysetrovanie a nie na bulvar. Podla mojho nazoru v tom kludne mohli mat prsty obe strany. Rednecks senzibilizovany predchadzajucimi problemami a prilis lahkym prstom na spusti a z tych fotiek inteligencia moc nevyzaruje. Na druhej strane arogantny turisti z mesta.
To najsmutnejsie je to, ze si to odniesli zarucene nevinne deti.
aris
častý prispievateľ
Registered for: 17 years 1 month

Príspevok od používateľa aris »

je jasne, ze si netreba robit hned presny obraz podla sprav z bulvaru, ALE

ja teda som rozhodnuty strielat, az ked viem na co strielam.

A ked mam v ruke brokovnicu a okolo ciela su male deti, tak nic, ziadna strelba.

ale mozno sa na to divam prilis zjednodusene.
yarco
moderátor
Registered for: 18 years 7 months

Príspevok od používateľa yarco »

aris napísal:A ked mam v ruke brokovnicu a okolo ciela su male deti, tak nic, ziadna strelba.
A vies na 100%, ze vedeli o tych detoch v okoli ciela? Nevies.
Inak povedane, co pises za tym 'ALE', je samozrejme ok, no s danym pripadom to moze ale nemusi suvisiet.

Podobnych otazok a scenarov je mozne vymysliet milion, kedze vsetci dokopy tu o tom pripade vieme prd. Ale to nam nebrani lyncovat na pockanie. :evil:

Trocha pokory, ludia. A zdraveho odstupu.
aris
častý prispievateľ
Registered for: 17 years 1 month

Príspevok od používateľa aris »

yarco

ja tu nechcem teraz nejako konfrontacne diskutovat, len si neviem predstavit nic polahcujuce.
Striela na ciel, ktory ani nezasiahne poriadne, pricom zabije male dieta. Kde bolo? V krikoch?

Ale ako pisem uz skor, netreba si robit presny obraz podla sprav z bulvara.
Jack
moderátor
Registered for: 18 years 5 months

Príspevok od používateľa Jack »

Aris, ako píšeš. Veď neučili nás strieľať iba na to, čo vidíme?! Teórie o skrytom dieťati, ktoré to náhodou schytá do hlavy, sú mimo misu.
Je mi jedno, ako sa to stalo, detaily ma nezaujímajú. Nie je mi ale jedno, čo sa stalo, lebo vďaka propagande a manipulácii s faktami to vrhá zlé svetlo na všetkých držiteľov zbraní.
Mám strach z ľudí - aj tu na fóre je ich zopár (gewehr ich tiež spomínal) - čo chcú najprv strieľať a až potom uvažovať. Nie preto, že by som sa bál, že ja alebo niekto z mojich blízkych môže raz chytiť gulu, ale preto, že sa bojím, že kvôli neuváženým činom takých týpkov nám jedného dňa niekto vezme právo držať zbrane.
Napísať odpoveď

Návrat na "Udalosti"