CZ 75 SP-01 SHADOW

Používateľov profilový obrázok
BALISTIK
moderátor
Dátum registrácie: 18 years 4 months

Príspevok od používateľa BALISTIK »

Ako sme sa uz rozpravali Shadow je super mašinka,vyborne sedí v ruke,super spušt,mieridla,trocha tažka,draha.Asi kvoli tej cene neni az tak rozširena,za tu cenu mas dva Glocky alebo K-100.Tiež som ostal jedneho času nadšeny snej ale asi len preto lebo všade v casopisoch som o nej čítal.Ked som Shadowa rozobral tak pohlad do vnutra ma zbavil nadsenia,stara dobra 75 v novom kabate.Hlaven písu ze kovana za studena,no neviem aka bude vydrž :roll: Je to vyborna zbran ale za cenu 1020eur určite nie,keby bola do 700tak ano :wink: Jedna vec je dolezita zbran ti može pomoct ale pokial nemas navyky,skusenosti,danosti ti je nanič.Poznam chlapov čo maju drahe zbrane ale imidz je nanič :lol:
Igoca
častý prispievateľ
Dátum registrácie: 17 years 11 months
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Igoca »

to werty: Možno to máš prejdené, ale je tam vela odpovedí na otázky, ktoré máš. ale aj v Česku je počuť názory na to, že je druhoradý tovar za premrštené ceny. Nehovoriac o špeciáloch špičkových strelcov !

http://www.strelectvi.cz/forum/cz-75-sp ... t1192.html
http://www.strelectvi.cz/forum/pokec-na ... t7383.html
http://www.strelectvi.cz/forum/cz-75-sp-01-t972.html
JA keď som sa rozhodoval o celokovovom gune na nosenie, dal som si poradiť, ošahal čo sa dalo a kúpil som si kompakt Star Firestar. Oproti Rami je to nebe a dudy, čo sa týka spracovania a zlícovania.
BALISTIK
moderátor

Nechce sa mi pozerat či som to tu uz písal,ale bol som v MT pozerat nove CZ,pani mi doniesla CZ85 COMBAT,a SP-01 nie Shadow ale klasiku.Ta zbran stala 23900sk,a bola akoby ju Union uz použival ako predvadzačku,osuchane zasobniky,uzamykanie hlavne.Moj typ cca 2-3tis ran za sebou,mozno niekoho oje...ale mna nie.Proste to vnutro je asi fakt druhy trieda :roll: Keby mi ju CZ dala aby som snou strielal bral by som to,aj komplet servis.Kazdy by rad strielal s ničim ked by mu to niekto platil.Ked som rozobral 85 combat ta zbran je uplne krajsia aj lepsie urobena :wink:
BALISTIK
moderátor

Dnes som bol v MT v Unione,cena noveho Shadowa pre policajtov a vojakov je 717eur.SP-01-645EUR.Kua Shadow za 21500 :roll: este mi chyba 400eur :cry:
igoros
moderátor
Dátum registrácie: 19 years 3 months

Príspevok od používateľa igoros »

no ja osobne by som ju nebral ani keby stala polovicu
BALISTIK
moderátor

igoroš-čo chces aby zacalo niečo podobne ako o K-100 :?:Nech je sranda,radsej cz ako sekajucu K-100 :twisted:
maros15
častý prispievateľ
Dátum registrácie: 17 years 10 months

Príspevok od používateľa maros15 »

...a sme doma :lol:
igoros
moderátor
Dátum registrácie: 19 years 3 months

Príspevok od používateľa igoros »

chlapi, chytili ste sa mi na hacik, to sa mi paci.

Teraz vazne: CZ 75 DB Police bola moja prva zbran a bol som s nou max. spokojny, ale momentalne urcite ani v kutiku mysle nezvazujem kupu CZty. Ked, tak to bude raz kompaktne Gcko
BALISTIK
moderátor

igoros-ty agent provokater,ale si sa diplomaticky stoho vyzul :twisted: aby zas nebolo na teba co si tu dorobil,dufam ze si nechcel zas zamykat :twisted:
NASTY
častý prispievateľ
Dátum registrácie: 16 years 11 months
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa NASTY »

Shane napísal:Caute chlapi,chcem sa vas popítať na tuto zbran,velmi sa mi páči,zo všetkych stran na nu počuvam chválospevy.Neviete mi poradit aku ma životnost,lebo som sa dost začal venovat IPSC aby mi aj niečo vydržala :roll: Teraz mam jedneho Rakušana ale moc mi nesedí a uvažujem aj nad K-100,do coho by ste išli :?: Moje požiadavky aby bola presna,spolahliva,mala vysoku životnost,može bit aj tažka to my nevadi.Za radi dakujem :wink:
zdravim ja tiez trosku strielam ipsc mal som K100 no nejak sme si nesadli, proste je to super zbran no predal som ju skusal som to aj s Glockom no tam mi vadi spust teraz mam CZ zatial 75 B no uz mam objednanu CZ 75 TS ale aj tu plati sto ludi sto chuti treba si to najskor poriadne vyskusat zastreilat si a podla toho kupovat nie podla toho co poviedia iny a aku ma zbran reklamu
BALISTIK
moderátor

Ja som na tom opacne,zacinal som s CZ75B,uprava SA spust,ale po 6rokoch som ju doslova zodral.Mala niečo cez 25tis ran.Este mam glocka ziadne vyhrady,len mam verziu s kompenzatorom,moc to spini pri pouzivani prebijancov.Presnost super, spolahlivost,len pred sutazou musim vkladat naboje do komory aby sa mi nestalo ze ho vobec nevyberem.Teraz mam cerstvu K-100, v ruke mi sedi asi najlepsie,vyborna presnost,zatial aj spolahlivost,samozrejme dizajn-fesanda.Zvažoval som Shadow aj ja ale ta cena :roll: pritom je to klasicka CZ,len v inom obale.Zda sa mi to velke kladivo,ale ako zbran sa chova velmi dobre.Kazdy ma ine poziadavky,kazdemu sadne nieco ine treba skusat,pri com skoncim ja...Mozno STI :twisted: Mozno Sig :wink: ale to su ine ceny :roll:
inspiring_euclid

Príspevok od používateľa inspiring_euclid »

ake su hodnoty z vyroby SA/DA u nej :?:
BALISTIK
moderátor

U koho :?: myslis shadow :?:
inspiring_euclid

Príspevok od používateľa inspiring_euclid »

shadowu je venovane vlakno :wink: (ale mozes dat aj klasicku 75 ako bonus ked vies) diki
inspiring_wu

Príspevok od používateľa inspiring_wu »

ako vlastník Ti môžem povedať, že fajné :) nemám to zmerané, ale DA približne tak, ako na k100 (ak to pomôže) a SA približne na úrovni 14N. v každom prípade je tak krátka (a krásna zároveň), že si musíš dávať bacha, aby Ti nevyšla nechcená rana
Napísať odpoveď

Návrat na "CZ"