V Nemecku bude novy zakon - Paintball bude zakazany!

správy o útoku alebo obrane so zbraňou
Používateľov profilový obrázok
C08R4
častý prispievateľ
Registered for: 17 years 10 months

Príspevok od používateľa C08R4 »

Berte to tak, ze to su Nemci (Kde sa stavaju pravidelne masakre) a nie my. A u nas su podmienky vydavania ZP dostatocne prisne a nieje dôvod nieco zakazovat. Ale to ze sa to nemôze dostat az sem, nevravim.
marksman2
prispievateľ
Registered for: 20 years 11 months

Príspevok od používateľa marksman2 »

Velebnosti, jdu blejt! :roll:

Len si nemysli, že by sa toho u nás niekto nechytil! Spoliehať sa na to, že je to len Nemecko je nebezpečná myšlienka. Za komančov tu zbrane v súkromnom vlastníctve neboli. Mal si ich v trezore v rámci Svazarmu a vyberal si ich len na tréning s plnou evidenciou aj vystreleného streliva pri odovzdávaní. A štát sa mohol cítiť bezpečne. Ak tam niečo z toho presadia, do roka a do dňa máš podobnú aktivitu aj tu od niektorého "nezávislého poslanca" čo si bude chcieť urobiť čiarku.
AKI
expert
Registered for: 22 years 8 months

Príspevok od používateľa AKI »

Zda sa, ze strana zelenych v Nemecku ma celkom ''podnetne'' navrhy.
Povodne som chcel volit nejaku neopotrebovanu stranu, ale zeleny to nebudu. Predstavuju potencialne nebezpecie pre zbrane.
aris
častý prispievateľ
Registered for: 17 years 1 month

Príspevok od používateľa aris »

aby to nedoslo do takej absurdity ako v Anglicku, kde Gordon Brown vyzyva policiu aby sprevadzala obcanov od bankomatov domov

http://www.guardian.co.uk/uk/2009/may/1 ... int-police
kapula
častý prispievateľ
Registered for: 19 years
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa kapula »

Tak tak, ten pan ma v najhlbsej absurdite vlastne pravdu, ked si obcanov odzbrojili, tak nech teda ma kazdy za chrbtom policajta co ho bude chranit.

Len sa cudujem, ze im to tam este stale nedochadza...
kriznik
prispievateľ
Registered for: 18 years

Príspevok od používateľa kriznik »

pekoz napísal: * neohlášené kontroly u majitelů/držitelů zbraní bez nutnosti zdůvodnit je důvodným podezřením – SPD a B90/Grüne
pekny naslap k policajnemu statu, keby to preslo, tak neskor nie je problem robit "neohlasene kontroly" kvoli comukolvek, co Velky Brat uzna za potrebne.
AKI
expert
Registered for: 22 years 8 months

Príspevok od používateľa AKI »

V Anglicku to nie je len o odzbrojeni obcanov, ale aj od ich multikulti experimentu a dalsim povedzme zvlastnostiam.
luke
častý prispievateľ
Registered for: 18 years

Príspevok od používateľa luke »

toto skvele video co som nasiel na militaryphotos utvara pekny obraz o anti gun lobystoch a podobnej havedi.
http://www.youtube.com/watch?v=9rGpykAX1fo
aris
častý prispievateľ
Registered for: 17 years 1 month

Príspevok od používateľa aris »

tak preto, ze "tym" zabijaju gangy policajtov chce to "nieco" zakazat a nakoniec ani nevie co.
Vyborne!

tleskam velebnosti. Je uplne noumalni ocakavat, ze po zakaze "niecoho" uz gangy tym "niecim" nebudu zabijat.
Napísať odpoveď

Návrat na "Udalosti"