4.generacia glocku
-
inspiring_kepler
-
inspiring_ganguly
-
inspiring_ganguly
BKSL:
Zakon 190/2003 hovori toto:
"§ 2 Vymedzenie niektorých pojmov
Na účely tohto zákona sa rozumie
a) zbraňou zariadenie, v ktorom sa strela uvádza do pohybu okamžitým uvoľnením nahromadenej energie;
zbraňou sú aj jej hlavné časti, a to hlaveň, vložná hlaveň, vložná nábojová komora, valec revolvera, mechanizmus záveru,"
Ja to chapem tak, ze na ram nepotrebujes NP ani PZ. Ak to niekde policajti chapu inak, zaujimalo by ma, na zaklade coho.
Zakon 190/2003 hovori toto:
"§ 2 Vymedzenie niektorých pojmov
Na účely tohto zákona sa rozumie
a) zbraňou zariadenie, v ktorom sa strela uvádza do pohybu okamžitým uvoľnením nahromadenej energie;
zbraňou sú aj jej hlavné časti, a to hlaveň, vložná hlaveň, vložná nábojová komora, valec revolvera, mechanizmus záveru,"
Ja to chapem tak, ze na ram nepotrebujes NP ani PZ. Ak to niekde policajti chapu inak, zaujimalo by ma, na zaklade coho.
-
inspiring_newton
-
inspiring_ganguly
Sak,ale ram sa nemusi ani registrovat.Policajtov ma zaujimat pri kontrole zbrane len vyrobne cislo na hlavni a zavere.Cislo na rame je len z toho titulu,ze v niektorych statoch je aj ram hl. cast zbrane a podlieha registracii.Podla nasho zakona staci kupit a vymenit.Ak to policajti povazuju za hlavnu cast zbrane museli by pred nakupom vydat NP ako na kazdu inu hl.cast zbrane a potom ju zaregistrovat.Aak by to tak bolo,predajcovia by tie ramy nesmeli predavat len na ZP.
-
inspiring_ganguly