Neozbrojený muž zneškodnil českých policajtov

správy o útoku alebo obrane so zbraňou
inspiring_newton

Neozbrojený muž zneškodnil českých policajtov

Príspevok od používateľa inspiring_newton »

PRAHA, HAVÍŘOV. Jeden a pol dňa trvalo českej polícii, kým priznala, že dvaja jej ozbrojení príslušníci boli v Havířove, v severomoravskom okrese Karviná, na jedného neozbrojeného páchateľa príliš krátki.

Pri prevoze podozrivej osoby na policajnú stanicu sa dotyčný zmocnil strelnej zbrane jedného z policajtov a následne muža v uniforme spútal. To isté odzbrojenie a spútanie vlastnými želiezkami čakalo následne aj druhého policajta. Páchateľ oboch vysadil a z miesta ušiel so zbraňami aj s policajným autom.

Polícia páchateľa zatiaľ nedopadla. Muža na úteku stíha pre trestný čin únosu a ďalšie trestné činy lúpeže, vydierania, nedovoleného ozbrojovania sa a používania cudzej veci. Ak budú muži zákona úspešní a únoscu chytia, môžu ho začať stíhať aj pre predchádzajúcu násilnú trestnú činnosť na dotyčného bol kvôli tomu vydaný zatykač, čo však dvojica policajtov nevedela.

Na začiatku príbehu, ktorý vyvoláva pochybnosti o schopnostiach severomoravských mužov zákona, bolo vlámanie sa dotyčného na oplotený pozemok. Privolanej hliadke muž tvrdil, že je majiteľom parcely a preukazoval sa výpisom z katastra. Polícia si všetko chcela overiť, preto muža požiadala, aby ju nasledoval na policajnú stanicu. Tam však už trojica autom nedorazila. Policajné auto sa našlo o niekoľko hodín neskôr opustené na parkovisku v Karvinej.

http://www.sme.sk/c/4864290/neozbrojeny ... ajtov.html
friendly_rubin

Príspevok od používateľa friendly_rubin »

:lol: :lol: :lol:
Používateľov profilový obrázok
Kapo
častý prispievateľ
Dátum registrácie: 18 years 2 months

Príspevok od používateľa Kapo »

Za to tu sa vyznamenali. Ale tiež im to trvalo...

http://www.novinky.cz/krimi/169900-poli ... -audi.html
lovec
častý prispievateľ
Dátum registrácie: 20 years 8 months

Príspevok od používateľa lovec »

Krasa! Sice musi Policia pri zakroku brat aj urcity ohlad na zivot a zdravie pachatela,avsak takejto kurve sa priam ziada vhodit do auta cez rozbite okno nejaky ten "flash-bang" ( co je slovensky ekvivalent? V5B,ci tak nejak?). Ked sa zmrdko bavi,tak mu treba vyhoviet,no nie....
inspiring_bose

Príspevok od používateľa inspiring_bose »

...presne ako vravis...a okrem toho zase az taky tvrdy neboli, ja som videl primeranu policajnu reakciu k danej akcie... 8)
inspiring_kepler

Príspevok od používateľa inspiring_kepler »

Dobre to bolo, ale ten co skakal po prednom skle bol nebezpecny pre vsetkych najviac s tym poskakovanim s pistolou v ruke. Ti kuklaci boli organizovani a v pohode.
Michal1
častý prispievateľ
Dátum registrácie: 18 years 9 months
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Michal1 »

Kua a co mal ten manik pancierovane auto s neprestrelnymi foliami ked sa knemu nemohli dostat :?:

Kladivom tam mlatil ako besny :!: :lol: :lol:
Blade
prispievateľ
Dátum registrácie: 17 years 9 months

Príspevok od používateľa Blade »

lovec napísal:... sa priam ziada vhodit do auta cez rozbite okno nejaky ten "flash-bang" ( co je slovensky ekvivalent? V5B,ci tak nejak?). Ked sa zmrdko bavi,tak mu treba vyhoviet,no nie....
Vhodenie flashbangu do takeho maleho priestoru by sa rovnalo zruseniu sluchu dotycneho, nehovoriac o pripadnych popaleninach.

Michal1, skla vraj mali specialne folie, preto im to slo "tazsie".

Inak ma celkom zarazilo, ze ten na prednom skle chcel to sklo vybrat holou rukou. To by som ja teda nerobil :D
sano2
častý prispievateľ
Dátum registrácie: 17 years 4 months

Príspevok od používateľa sano2 »

lovec napísal: co je slovensky ekvivalent? V5B,ci tak nejak?
už máme aj A-10-M zásahové výbušky :D
R
častý prispievateľ
Dátum registrácie: 18 years

Príspevok od používateľa R »

Blade napísal: Inak ma celkom zarazilo, ze ten na prednom skle chcel to sklo vybrat holou rukou. To by som ja teda nerobil :D
Ten na prednom skle bol podivný, bez masky, kvér v paprči, skákal tam jak pridrbaný šimpanz keď mu niekto vezme banán, napriek tomu že pachoš nemal kam pláchnuť, čakal som že mu šmykne noha dovnútra a niekoho postrelí alebo sa natiahne na kapotu...
Blade
prispievateľ
Dátum registrácie: 17 years 9 months

Príspevok od používateľa Blade »

To ze nebol obleceny ako ostatni neznamena, ze nemohol byt prislusnikom tej istej jednotky. Pachos mozno nemal kam plachnut, ale min. mu zrusil vyhlad dopredu a nemohli vediet, co ma v tom aute zo sebou. Mozno to na videu vyzeralo divne, ale rozbit standardne predne sklo ide velmi tazko, nehovorim ked je este s nejakou bezp. foliou.
friendly_wright

Príspevok od používateľa friendly_wright »

Trošku vám to tady doplním.
Možná za to ti policajti až tak nemohli.
Prý nováčci. :oops:

http://www.denik.cz/z_domova/unosce-pol ... 90601.html
sano2
častý prispievateľ
Dátum registrácie: 17 years 4 months

Príspevok od používateľa sano2 »

Kurňa to je dobré. Normálne námet na akčný film. :D
friendly_wright

Príspevok od používateľa friendly_wright »

Napísať odpoveď

Návrat na "Udalosti"