Springfield XD M vs GP STI GP6

Používateľov profilový obrázok
gewehr
expert
Registered for: 21 years 8 months

Príspevok od používateľa gewehr »

Kto by aj taku skaredu zbran dovazal, bol by sam proti sebe. 8)
Jack
moderátor
Registered for: 18 years 9 months

Príspevok od používateľa Jack »

Opýtaj sa u Fraňa v Nitre.
friendly_lovelace

Príspevok od používateľa friendly_lovelace »

C08R4
častý prispievateľ
Registered for: 18 years 3 months

Príspevok od používateľa C08R4 »

Naposledy upravil/-a C08R4 v 24 Apr 2009, 11:13, upravené celkom 1 krát.
C08R4
častý prispievateľ

Tak co, mate uz niekto tento Spring? Rad by som si ho vyskusal.
C08R4
častý prispievateľ

NASTY
častý prispievateľ
Registered for: 17 years 4 months
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa NASTY »

riverdo napísal:AHojte chcel by som si kupiť zbran rozhodujem sa medzi dvoma hore uvedenými a vas chcem poprosiť či by ste mi nevedeli s tým pomocť.
Dizajnovo sa mi páči viac springfield.
pozri najprv sa opytam naco chces tu zbran ako to tu uz niekto spominal a po druhe menej asi bude kopat K100 no to vobec nerozhoduje pri kupe zbrani vies tu je hlavny rozdiel v spustovom mechanizme a podalsie ako to tu uz bolo dostupnost nahradnych dielov a servis ja som mal K100 a bol som s nou spokojny teraz mam aj glock co je to iste ako XD a je to uplny rozdiel co sa tyka tychto zbrani
SIG1
častý prispievateľ

Príspevok od používateľa SIG1 »

Pred pár dňami som strieľal pár rán s XD v B.Bystrici v PROFITACTIC bol som velmi prekvapený správaním - malým kopnutím čo by som na plasťák nepovedal. Je to výborná pištolka, dobré držanie, presnosť. Lepšie sa mi strieľalo ako s gloku - nesedí mi v ruke. Budú ho v budúcnosti dovážať.
inspiring_bose

Príspevok od používateľa inspiring_bose »

SIG ja osobne by som nechcel zbran, ktora ma vzadu miesto ocelovych vodiacich list plastove. Aj plastovy Kahr ma vzadu plastove vodiace a na strelnici T&T uz letel jeden zaver von prave z Kahra a to su kvalitne zbrane. Mne to pripada ako ,,spotrebak,, z USA. Vyzera dobre ale kvoli tym listam by som ju nechcel, boh vie kolko to vydrzi aj ked to ma dobre vysledky testov a pri mojom stasti by som zaver kupil rovno do cela. Ale to je moj pocit, nechcem ziadnu znacku ohovarat... 8)
Naposledy upravil/-a inspiring_bose v 10 Jún 2009, 02:32, upravené celkom 1 krát.
SIG1
častý prispievateľ

Príspevok od používateľa SIG1 »

Neviem ako má konštrukciu vedenia záveru len ma zaujala pre svoje vlastnosti pri strieľaní ale ked bude viac času rád si ju pôjdem viac odskúšať, poobzerať a hlavne rozobrať. Je treba vyskúšať viac druhov streliva a až potom vysloviť názor. prvý dojem som ma dobrý ale to nič neznamená.
inspiring_bose

SIG a este jedna vec mi osobne na XD vadi, a to ze pri natiahnutom stave je bici mechanizmus uplne natiahnuty. U Glocku je asi v jednej tretine predpnuty a stlacenim spuste ho vlastne este dotahujes. Ale u XD je mechanizmus uplne na doraz natiahnuty a stlacenim spuste ho vlastne iba uvolnis. Mozno preto sa ti strelba zdala prijemna ze nic ,,nepretahujes,, ale iba ,,uvolnujes,,.
Ale mne osobne by vadilo chodit takto z natiahnutou zbranou...ale zase to je moj osobny nazor a nepovazujem XD za zlu zbran... 8)
inspiring_tharp

Príspevok od používateľa inspiring_tharp »

M&P ma tiez uplne natiahnuty udernik a nosim ho s nabojom v komore. Tieto zbrane (XD aj M&P) boli skonstruovane ako sluzobne, cize na celodenne nosenie s nabojom v komore, teda aj natiahnutym udernikom. Myslim si, ze nie je sa coho bat.
inspiring_bose

Vsak to je jasneee, ved XD je dobre zabezpeceny proti NV... Cital som ze je to sama poistka, nieco ako Glock a plus dlanovka... Ja som nie kvoli tomu iba mi je to trosku nezvycajne chodit s uplne natiahnutym kverom. Ja tiez nosim patron v komore v mloku a aj v inych som nosil a nebal by som sa ani v XD. Ale mat uplne natiahnuty mechanizmus sa mi nepaci-chudatka stlacene pruzinky a tak :lol: :lol: :lol: cize moj osobny pocit, nic viac nic menej a XD je urcite dobra masina, ale aj tak by som ju nechcel...ja som ,,Glockmanzel,, a este by som pribral bez debaty HK USP alebo P2000 a SIG 226-228-229, lebo treba aj nejake to dobre zelezo a SIG urcite je dobre zelezo... :wink:
inspiring_liskov

Príspevok od používateľa inspiring_liskov »

tak som si vcera u jedneho puskara v BA ochmatal vsetky 3 velkosti Springa.... full sajz, kompakt aj subkompakt

a musim povedat ze nem zle. Strielat nebolo kde tak som si len zasusil, uchop stihlejsi ako na Mloku, horna cast rukovate (tam kde je ten pseudobobrak ci ako to nazvat ) je trosku viac vykrojena a tak sa dal malinko vyssie uchopit
ked som zhodil zaver a kukol nanho zospodu je to na 99% glock...
velmi dobre citatelne mieridla v zaklade, asi o polovicu uzsie nez standardne na mloku
plus dlanovka a dobre viditelne vystrazniky...

no a cena menej nez 500E bez zjednavania...

keby som uz nemal pidiglocka, tak mam dilemu 8)
inspiring_tharp

Príspevok od používateľa inspiring_tharp »

Mozes povedat u koho si ich videl? Rad by som sa na ne pozrel aj ja, ake to je mozne.
Napísať odpoveď

Návrat na "Ostatní výrobcovia"