Obrana teleskopom

inspiring_herschel

Príspevok od používateľa inspiring_herschel »

martin:celkom s tebou nesuhlasim pretoze kaser ako taky je podla mna velmi ucinna "zbran" a obzvlast ked sa jedna o OC latku a myslim si ze ked ozraty clovek je schopny chodit taq urcite bude schopny citit i kaser.mohol by si mi prosim ta popisat ake spreje sa u vas presne predavaju???okrem toho spreje oc ucinkuju i proti ozratim i sfetovanych aj na zvierata.klasika sprej je tak do 10% (oleoresin capsicum).vyprovokavat ho to sice moze, ale bohuzial neuvidi ani na krok pretoze sa mu krcovito zovru viečka a neuvidi.a na to mas ten teleskop, aby si dielo dokoncil :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
Martin1994
občasný prispievateľ
Registered for: 16 years 11 months

Príspevok od používateľa Martin1994 »

walter napísal:martin:celkom s tebou nesuhlasim pretoze kaser ako taky je podla mna velmi ucinna "zbran" a obzvlast ked sa jedna o OC latku a myslim si ze ked ozraty clovek je schopny chodit taq urcite bude schopny citit i kaser.mohol by si mi prosim ta popisat ake spreje sa u vas presne predavaju???okrem toho spreje oc ucinkuju i proti ozratim i sfetovanych aj na zvierata.klasika sprej je tak do 10% (oleoresin capsicum).vyprovokavat ho to sice moze, ale bohuzial neuvidi ani na krok pretoze sa mu krcovito zovru viečka a neuvidi.a na to mas ten teleskop, aby si dielo dokoncil :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
Pozri si stranku municak a daj bratislava.Najsilnejšie maju 80mg draždivej latky OC.Mne sa to zda fakt málo.Ja som mal s jednym skusenost.Skušal som ho na balkone a vdychol som ho.Mizerne učinkoval až po 15sekundach a len slaby kašel.Ale ak vieš kde predavaju naozaj učinne tak rád si necham poradit.

necitujte príspevok na ktorý chcete reagovať a ktorý predchádza vášmu / electron
inspiring_herschel

martin po 1:
peprove spreje(OC)sa neudavaju v mg, ale v %.niekde v obchodoch sami nevedia co pisu :evil:
ty si mal pravdepodobne slzny plyn CS 80mg, ktory ani z daleka nestaci na sparalizovanie utocnika, ale skus si kupit pepper spray s obsahom drazdivej latky 10-11% a potom uvidis ci sa ti nic nestane pri nadychnuti.mam to odskusane.priamo do xichtu :twisted: neuveritelna bolest tvare o kasli ani nehovorim.
na spreje nadavak az ked ich odskusas :? pretoze ich ucinok si vies len z daleka predstavit :wink: osobne ti odporucam v municaku kupit sabre red jet 16ml cca 200sk
http://www.municak.sk/component/page,sh ... /Itemid,1/
a este sa ta spytam na telekop.aky maz z neho pocit??? mohol by si ho odporucit???
Martin1994
občasný prispievateľ

[quote="walter"]martin po 1:
peprove spreje(OC)sa neudavaju v mg, ale v %.niekde v obchodoch sami nevedia co pisu :evil:
ty si mal pravdepodobne slzny plyn CS 80mg, ktory ani z daleka nestaci na sparalizovanie utocnika, ale skus si kupit pepper spray s obsahom drazdivej latky 10-11% a potom uvidis ci sa ti nic nestane pri nadychnuti.mam to odskusane.priamo do xichtu :twisted: neuveritelna bolest tvare o kasli ani nehovorim.
na spreje nadavak az ked ich odskusas :? pretoze ich ucinok si vies len z daleka predstavit :wink: osobne ti odporucam v municaku kupit sabre red jet 16ml cca 200sk
http://www.municak.sk/component/page,sh ... /Itemid,1/
a este sa ta spytam na telekop.aky maz z neho pocit??? mohol by si ho odporucit???Myslis si že Jet je lepši ako FOG???S teleskopom bojovu skusenost zatial nemam ale sa s nim citim ovela bezpečnejšie.Kaleny teleskop v kobinacii s učinnym kaserom je naozaj vyborna zbran.
Používateľov profilový obrázok
luke
častý prispievateľ
Registered for: 18 years

Príspevok od používateľa luke »

bolo to tu uz povedane nedavno... NECITUJ PREDOSLY PRISPEVOK!! KOMPRENDE? este k tomu je ta citacia zle urobena a je z toho bordel.
Martin1994
občasný prispievateľ

[Prepač ale zabudam nato.Už sa to viac nestane.Prisaham.Mohli by ste mi odpovedat či si myslete že je lepši FOG alebo JET?
yarco
moderátor
Registered for: 18 years 7 months

Príspevok od používateľa yarco »

Pohladaj na fore, uz to tu bolo viackrat rozoberane. Napr. tu.

Ja osobne preferujem Jet, dovody som uz popisal inde.
inspiring_herschel

viesco martin.
ja ti odporuam predsa len jet, ale s tym ze si musis kupit aspon dva spreje , aby si vedel ako jet"nesie".fog je len do idealneho pocasia, ale s tym ze je vyborny aj proti psom :P
ja ti radim jet
len si nekupuj sprej ko jet, iba ak ko fog
Martin1994
občasný prispievateľ

Okej.A mohol by som sa spytat kolko mililitrov je idealne?50 alebo viac?
Martin1994
občasný prispievateľ

Okej.A mohol by som sa spytat kolko mililitrov je idealne?50 alebo viac?
inspiring_herschel

viesco ja by som ti nedoporucoval niaku velku flasu a myslim ze na obranu a skryte nosenie je idealna tak do 40ml ak sa budes branit proti vacsej skupinke je dobre viac ako menej.tebe by som osobne doporucil tak tych 50ml, ale ak ti robi nosenie vacsej flase problem tak na tu zakladnu obranu staci aj tych 16-20ml.pri peprakoch plati pravidlo nastriekaj, zasmej sa a zdrhni.ten peper si urcite kup.len nekupuj CS(slzny plyn)
inspiring_herschel

viesco ja by som ti nedoporucoval niaku velku flasu a myslim ze na obranu a skryte nosenie je idealna tak do 40ml ak sa budes branit proti vacsej skupinke je dobre viac ako menej.tebe by som osobne doporucil tak tych 50ml, ale ak ti robi nosenie vacsej flase problem tak na tu zakladnu obranu staci aj tych 16-20ml.pri peprakoch plati pravidlo nastriekaj, zasmej sa a zdrhni.ten peper si urcite kup.len nekupuj CS(slzny plyn)
inspiring_herschel

Martin1994
občasný prispievateľ

O tom sa už presvedčil že CS nestoja zanič.Chapem že ak mam využit moment prekvapenia tak to musi byt skryte.Pozdava sa mi OC Sabre Red ako mi tu už odporučili verzia 26ml.Len sa obavam či tá poistka nebude problem lebo aby dosiahol efekt musi sa fakt rychlo vytiahnut a hned striekat a ta poistka by ma mohla zdržiavat.Aky mate nato nazor???
luke
častý prispievateľ
Registered for: 18 years

Príspevok od používateľa luke »

neee ze by som chcel vrtat, ale tento thread sa vola obrana teleskopom?
Napísať odpoveď

Návrat na "Sebaobrana"