Cinsky prezident - demonstracia
No, ked som dnes videl tych slovenskych "demonstrantov" den po a ich vyjadrenia v spravach, zacinam si o tom celom mysliet svoje... mam pocit, ze ziadne z medii nepovadalo (mozno zamerne, mozno nie) uplne vsetko co povedane o tejto udalosti malo byt.
No a posudenie profesionality policie (vratane toho "pretekara" s G3kou tusim) necham na kompetentnych...
No a posudenie profesionality policie (vratane toho "pretekara" s G3kou tusim) necham na kompetentnych...
hmm, dalsi for do skladacky... http://aktualne.centrum.sk/domov/kauzy/ ... id=1184610 ked to clovek zoberie z akejkolvek strany, je to proste sila...
Hrubo boli porusene ustavou garantovane politicke prava a to za asistencie policie, ignorovane boli z ich strany priestupky proti poskodzovaniu majetku, napadnutia a pod. To ze mali ty Cinsky ochrankari diplomaticky pass neznamena, ze si tu mozu robit co chcu. Rovnako ako ty aktivisti mali byt predvedeni na policiu podat vysvetlenie aj ty ochrankari a v pripade dokazania viny, mali byt okamzite vyhosteni zo SR. Ak niekto vstupi na uzemie SR musi sa riadit podla nasej ustavy, zakonov a predpisov a nieze pred zrakom policie tam zacne zosklbavat cudzi statny prislusnik demokraticky protestujucemu aktivistovy transparent a policia zatkne poskodeneho Slovaka, to kde sme
a pachatel si tam pokojne dalej vystupuje ako verejny cinitel. Tato navsteva bude mat pre troch najvyzsich ustavnych cinitelov na Slovensku viac skody ako chosna a to je dobre (Hlavne u verejnej mienky), lebo je vidiet ktorym "Smerom" sa Slovensko ubera a kam sa orientujeme. A to dokonca hned po inauguracii prezidenta. Fico chodi oslavovat cervene revolucie na Kubu, do Ciny a este ma tolko drzosti si sem pozvat Cinskeho diktatora a este teraz, ked budeme oslavovat pad komunizmu. Cinsky prezident dobre vedel preco si vybral bezvyznamne Slovensko ako krajinu z EU vhodnu na navstevu, lebo tu mu nikto nebude pripominat ludske prava, Tibet a ani Taiwan. A ked este Paska zacal gratulovat k vyrociu Cinskej komunistickej strany, tak to ma uplne dorazilo
. Darmo trio Fico-Paska-Gasparovic komunisticka minulost sa nezaprie.
-
inspiring_bose
-
inspiring_bose
Aki, toto ma zarazilo ako prve, lebo som mal pocit ze tam doslo ,,vseobecnemu ohrozeniu,, verejnosti, takym to odbornikom-profesionalom-policajtom, ktory mieril na kameramana a este sa usmieval. Jeho kolega hladal podozrivych v dave dalekohladom a bruskaty sniper ho kopiroval...neviem co na to povedat. Osobne sa mi to nepaci, ale co zmozeme, ja viem ze je normalne nasadzovat odstrelovacov ked prijde nejaka nebezpecna statna hlava, ale mierit-kontrolovat zo zbranou na ludi sa mi osobne nepaci...ale nic si z toho nerobte je to len moj pocit. 
-
inspiring_hamilton
Pný súhlas, škoda , že to nie je pri príspevkoch.C08R4 napísal:Hrubo boli porusene ustavou garantovane politicke prava a to za asistencie policie, ignorovane boli z ich strany priestupky proti poskodzovaniu majetku, napadnutia a pod. To ze mali ty Cinsky ochrankari diplomaticky pass neznamena, ze si tu mozu robit co chcu. Rovnako ako ty aktivisti mali byt predvedeni na policiu podat vysvetlenie aj ty ochrankari a v pripade dokazania viny, mali byt okamzite vyhosteni zo SR. Ak niekto vstupi na uzemie SR musi sa riadit podla nasej ustavy, zakonov a predpisov a nieze pred zrakom policie tam zacne zosklbavat cudzi statny prislusnik demokraticky protestujucemu aktivistovy transparent a policia zatkne poskodeneho Slovaka, to kde smea pachatel si tam pokojne dalej vystupuje ako verejny cinitel. Tato navsteva bude mat pre troch najvyzsich ustavnych cinitelov na Slovensku viac skody ako chosna a to je dobre (Hlavne u verejnej mienky), lebo je vidiet ktorym "Smerom" sa Slovensko ubera a kam sa orientujeme. A to dokonca hned po inauguracii prezidenta. Fico chodi oslavovat cervene revolucie na Kubu, do Ciny a este ma tolko drzosti si sem pozvat Cinskeho diktatora a este teraz, ked budeme oslavovat pad komunizmu. Cinsky prezident dobre vedel preco si vybral bezvyznamne Slovensko ako krajinu z EU vhodnu na navstevu, lebo tu mu nikto nebude pripominat ludske prava, Tibet a ani Taiwan. A ked este Paska zacal gratulovat k vyrociu Cinskej komunistickej strany, tak to ma uplne dorazilo
. Darmo trio Fico-Paska-Gasparovic komunisticka minulost sa nezaprie.
Stačí sa pozrieť kto je veľvyslanec v Rusku- skrachovaný kariérny komunista, ja by som bola zvedavá akým právom práve tento človek- (jeho strana nie je ani v parlamente, nie je ani smerák ..) , mne to pripadá ako keď sa musíte niekomu odvďačiť, tak Fico mu dal dobré miestečko, i o synka sa postará a bude mať všetky vymoženosti synčeka veľvyslanca....
To, že tu dovolili iným správať sa akoby to bolo opačne, je veľmi smutné . Bohužiaľ ani toto náš "slepý" národ nevidí. Už si niekedy pripadám ako pri tých opiciach čo jedna nevidí, druhá nepočuje a tretia nehovorí......
-
inspiring_shamir
ale, tak priznajme si ze po roku 89 existuje na Slovensku len parodia demokracie, cela revolucna fraska bola dobra len nato aby sa par "LOW LEVEL" komunistov dostalo na najvyssie priecky. Este taka recnicka otazka alebo skor poznamka....... ved sme si ich volili? ak teda je tolko obcanov proti postupom dnesnej vlady a proti podlizovaniu sa Cine, Kube, Lybii.....atd. preco ich volili? ja som ich nevoli,ale bohuzial musim respektovat "demokraticke" principy fungovania statu a to znamena ze vcsina ich chcela. v nasledujucich volbach mozem zas uplatnit svoj narok podielat sa na smerovani statu a volit.
-
inspiring_hamilton
pre vase pobavenie, pridavam link obdobnej debaty z policajneho fora specialunits.sk
http://www.specialunits.sk/phpbb3/viewt ... ead#unread
som naozaj zvedavy na dalsie vtipne prispevky co budu nasledovat.
http://www.specialunits.sk/phpbb3/viewt ... ead#unread
som naozaj zvedavy na dalsie vtipne prispevky co budu nasledovat.
-
inspiring_ganguly
-
inspiring_proskuriakova