Šestnásťročný lupič chce milosť od prezidenta

správy o útoku alebo obrane so zbraňou
inspiring_proskuriakova

Šestnásťročný lupič chce milosť od prezidenta

Príspevok od používateľa inspiring_proskuriakova »

http://nitra.sme.sk/c/4910848/sestnastr ... denta.html

ano ci nie... je sanca, nie je sanca na zmenu? vase nazory sem :!:
Používateľov profilový obrázok
gewehr
expert
Dátum registrácie: 21 years 4 months

Príspevok od používateľa gewehr »

no jo, ked na to pride, tak polovica osadenstva "basy" su chudaci a zbytok je nevinny, take "ked ma pustite, ja uz budem dobry" je zvlast u fetaka "nedoveryhodne
sano2
častý prispievateľ
Dátum registrácie: 17 years 4 months

Príspevok od používateľa sano2 »

z toho čo som čítal, ťažko robiť nejaké závery. Jednak by sa trebalo pozrieť na dotyčného osobne a na jeho rodinu a potom sa k tomu vyjadrovať.
gewehr
expert
Dátum registrácie: 21 years 4 months

Príspevok od používateľa gewehr »

hmm, ked sa clovek pozrie blizsie na toho dotycneho, tak len z toho clanku su tam dve lupezne predanutia, vykradacka, fyzicke napadnutie, cisty lumen, a mamicka ma tazke srdce na lekarku... ale tazko povedat, z jedneho clanku sa to urcite posudit neda, lenze takych su po vezeniach urcite desiatky.
sano2
častý prispievateľ

a to je len vo vyšetrovačke a nevie to vydržať. Predstavte si že spácha nejakú vraždu a odsúdia ho na 20 nepodmienečne, ten za 2 mesiace visí na ponožke okolo krku. Pravda je, že takých je spústa čo plačú za mrežami a keď ich pustíš tak na to rýchlo zabúdajú.
R
častý prispievateľ
Dátum registrácie: 18 years

Príspevok od používateľa R »

nevie to vydržať lebo má absťák, nechal by som ho vo vyšetrovačke ešte aspoň dva mesiace, nech si to užije a potom podmienečné prepustenie. Podmienkou by bol nástup na ústavné liečenie, po jeho absolvovaní pravidelný drogový test ktorý by si sám hradil.
Jack
moderátor
Dátum registrácie: 18 years 5 months

Príspevok od používateľa Jack »

Jaaaj, presne pre toto mi chýba trest nútených alebo takých nejakých povinných prác. Donútil by som ho makať, kanály kopať, v bani fárať, až kým by sa z toho neposr... chcel som povedať nepoučil a nepolepšil.
Ak ho pošlú natvrdo do basy, čo je veľmi pravdepodobné, dostane tam s vysokou pravdepodobnosťou také školy, že keď vylezie, bude pre spoločnosť ešte nebezpečnejší. Pripomína mi to príbeh doživotne odsúdeného Vila Fajglera. Toho tiež "prevychovala" polepšovňa a basa až sa z drobného grázla stal dvojnásobný vrah (prípad utýraných houmlesákov v Lamači).
Neviem, či je tohto šestnásťročného zm*dka vhodné zatvárať medzi ťažké kalibre, ale viem, že to najnesprávnejšie by bolo, keby mu Ičo udelil milosť. Verím, že taký blbý on ani nik v jeho kancelárii nebude, aby pristúpili na podobný úlet.
R
častý prispievateľ
Dátum registrácie: 18 years

Príspevok od používateľa R »

Jack: idú volby a ak senilovič dostane od priemera príkaz tak to zrobí, treba sa predsa zapáčiť aj živlom, tiež majú volebné právo :lol: Tak ako píšeš, mladý by mal dostať podmienku, a makať niekde na vpp, za zarobené peniaze by hradil náklady na jeho resocializáciu.
DUSO
častý prispievateľ
Dátum registrácie: 17 years 8 months

Príspevok od používateľa DUSO »

Vcera o tom isla reportaz. Chalanisko bol na videu z kamier MP ako chodi este s najakymi skinmi po meste a len tak mlati ludi. Prave napadali nejakeho dlhovlaseho chalana udermi do tvare za pochodu a este od zadu.
Je to asi pekny hajzel. Myslim ze v base by ho uz vela co nemali naucit. Zavriet na 10 rokov. Podla mna je uz velmi mala sanca na polepsenie sa . Preto ho treba co najdoslednejsie izolovat od verejnosti. Z takychto sa regrutuju mafianske uderky, takyto ubodali D.Tupeho.
sano2
častý prispievateľ

No a ako pekne bol napísaný ten článok aký je chudáčik nevinný a polepšiteľný, potom nech si mamička láskavo pozrie zábery z kamery a potom nech háji synáčika. Ja sa už k tomuto nebudem vyňadrovať.
miro1
prispievateľ
Dátum registrácie: 19 years 1 month

Príspevok od používateľa miro1 »

psičkar kriči ON NEKUŠE, matka kriči ON JE DOBRAČISKO....a tak dalej a tak dalej...

za seba: prajem mu len to najhoršie :P
sano2
častý prispievateľ

hej môj pes ozaj nekuše :evil:
maros15
častý prispievateľ
Dátum registrácie: 17 years 10 months

Príspevok od používateľa maros15 »

Moj nazor je:nedavat milost za ziadnu cenu.Mal som kamosa,ktoreho prvykrat zavreli(na 3 mesiace)ked mal 18.Z basy pisal,ze sa polepsi a dokonca,ze zacne chodit do kostola a pod.Z basy ho pustili a ziadne polepsenie sa nekonalo.Naopak.Sedel potom este niekolkokrat a mozno sedi aj teraz.Takze,ak chalan pacha tr. cinnost,nech sa za to zodpoveda.
Jack
moderátor
Dátum registrácie: 18 years 5 months

Príspevok od používateľa Jack »

Jo, nech sedí. Lenže aj keď na toto nie som žiadny odborník, mám približnú predstavu, ako u nás funguje väzenský systém a preto sa obávam, že pobyt za mrežami z neho spraví ešte väčšieho hajzla. Vravím, chcelo by to asi tie práce, to by pri správnej realizácii mohol byť liek na široké spektrum previnilcov od tích, čo spáchali kadejaké drobnosti až po podobných zmrdkov neplnoletých.
Napísať odpoveď

Návrat na "Udalosti"