Falošní kukláči lúpili, spútali celú rodinu.
-
inspiring_newton
Falošní kukláči lúpili, spútali celú rodinu.
TREBIŠOV – Včera predpoludním v obci Zemplínsky Branč v Trebišovskom okrese vtrhli do jedného domu falošní kukláči. Všetkých deviatich príbuzných v dome spútali a okradli.
Najprv si pri vchode vypýtali od majiteľky občiansky preukaz. Mali na sebe čierne tričká s nápisom Polícia, kukly na hlave a pištole v rukách. Žena (46) im vo dverách podávala doklady. Vytrhli jej ich z rúk aj s peňaženkou a vleteli dnu. V dome boli deviati príbuzní (od 13 do 41 rokov). Falošní policajti na nich revali, aby si ľahli na zem. Potom im jednorazovými páskami za chrbtom zviazali ruky a prehľadali dom.
Majiteľke z peňaženky ukradli 45 eur a 180 libier a Milanovi (41) z tašky ukradli 3500 eur a 240 libier. Muža pritom tĺkli päsťami. Bude sa liečiť asi desať dní. Falošní policajti po lúpeži utiekli. Za všetky paragrafy, ktoré porušili, im hrozí 7 až 12 rokov. Z Košíc informovala policajná hovorkyňa Jana Demjanovičová.
http://www.topky.sk/cl/10/504048/Falosn ... elu-rodinu
Najprv si pri vchode vypýtali od majiteľky občiansky preukaz. Mali na sebe čierne tričká s nápisom Polícia, kukly na hlave a pištole v rukách. Žena (46) im vo dverách podávala doklady. Vytrhli jej ich z rúk aj s peňaženkou a vleteli dnu. V dome boli deviati príbuzní (od 13 do 41 rokov). Falošní policajti na nich revali, aby si ľahli na zem. Potom im jednorazovými páskami za chrbtom zviazali ruky a prehľadali dom.
Majiteľke z peňaženky ukradli 45 eur a 180 libier a Milanovi (41) z tašky ukradli 3500 eur a 240 libier. Muža pritom tĺkli päsťami. Bude sa liečiť asi desať dní. Falošní policajti po lúpeži utiekli. Za všetky paragrafy, ktoré porušili, im hrozí 7 až 12 rokov. Z Košíc informovala policajná hovorkyňa Jana Demjanovičová.
http://www.topky.sk/cl/10/504048/Falosn ... elu-rodinu
-
inspiring_bose
-
inspiring_bose
Ja iba narazam na to, ze kamarat nedavno odvadzal v putach piatich BA PPUckarov
. Mne sa zda, ze vseobecne mädzi nimi je az priliz vela "ciernych oviec", neviem mozno sa mi to iba zda, ale ked si pozriete posledne pripady, je toho az az. (Kupliarstvo, vydieranie a pod.) Alebo napriklad spomente si na pripad z Polomky, kde sa tiez najprv prezentovali ako keby sli robit sluzobny zakrok, kde poskodena osoba nema sancu ani zasiahnut, sak nebude klast odpor policii. Ale nechcem zovseobecnovat, urcite je mädzi nimi aj mnoho cestnych a poctivych ludi
.
-
inspiring_kepler
Ved prave to je to najhorsie ze je mozne, ze medzi nimi boli ozajstni kuklaci, ale samozrejme mimo sluzbu. A zneuzitie pravomoci v tomto state nikoho moc netrapi, lebo pokial sa da nech su policajti bohovia ved mozno ich budeme potrebovat aj ina ine veci ako napr. mlatit slusnych obcanov na namesti.
Je mi jasne, ze v kazdej praci sa najdu magori, ale je smutne ze v statnej sprave sa s tymito magormi nejak mierumilovne zaobchadza.
V sukromnom vyrobnom sektore by boli davno mimo a ved preto su asi v OZ
Kedy tu uz niekto z kompetentnych pochopi, ze dovera v policiu a spolupraca bude ak aj policajti budu doveryhodnejsi. A ked niekto z nich zneuzije svoje pravomoci tak adekvatny trest.
Ked ti co by mali udrziavat poriadok a maju mat najvyssiu doveru spolocnosti ju vyuziju na nasilnu trestnu cinnost. Potom nedovera a frustracia s policie robi s ludmi svoje a na policiu sa pozeraju ako len na nastroj statnej moci a vznika vnutorny odpor na obidvoch stranach co neprospieva ani jednej z nich.
Je mi jasne, ze v kazdej praci sa najdu magori, ale je smutne ze v statnej sprave sa s tymito magormi nejak mierumilovne zaobchadza.
V sukromnom vyrobnom sektore by boli davno mimo a ved preto su asi v OZ
Ked ti co by mali udrziavat poriadok a maju mat najvyssiu doveru spolocnosti ju vyuziju na nasilnu trestnu cinnost. Potom nedovera a frustracia s policie robi s ludmi svoje a na policiu sa pozeraju ako len na nastroj statnej moci a vznika vnutorny odpor na obidvoch stranach co neprospieva ani jednej z nich.
-
inspiring_bose
Cobra, este chcem reagovat na na tvoju poslednu vetu z predchadzajuceho prispevku. Mam dobreho a slusneho kamarata, ktory je u policii od padu komancov. Jedno obdobie pracoval ako kuklac PPU a tak sa mu splnil jeho zivotny sen. Asi po dvoch rokoch prace v PPU sam o seba odisiel z tohto vysnivaneho postu. A ked som sa ho spytal ze preco, sam mi povedal ze je to onicom ze zasahuje proti svojim kolegom s ktorymi sa prezlieka v satni, ze je to tam sami mafian a unik informacii proti zasahujucim atd. Toto bolo za cias Meciara a mne sa zda ze sa tam vela od vtedy nezmenilo, alebo inak ze sa to zase vracia...