Walther P22 - názory, skúsenosti?
-
inspiring_ramanujan
Prepis sa nekonal, plavam kym je voda a tovar. Asi od leta aj na moju pracu
dolahne ekonomicka kriza,tak sa snazim zarobit co najviac a spravit aj zopar
mesiacou nahradneho volna.Uz mam tusim na 2mesiace.Zajtra uz zasa odchadzam.
Gratulujem k P22 je to prijemna zbran a urcite si snou uzijes vela zabavy.
Ak moja P22 zmeni majitela, tak dufam ze na vianoce si pod stromcekom
najdem novu. Urcite pojdem zasa do nej.
dolahne ekonomicka kriza,tak sa snazim zarobit co najviac a spravit aj zopar
mesiacou nahradneho volna.Uz mam tusim na 2mesiace.Zajtra uz zasa odchadzam.
Gratulujem k P22 je to prijemna zbran a urcite si snou uzijes vela zabavy.
Ak moja P22 zmeni majitela, tak dufam ze na vianoce si pod stromcekom
najdem novu. Urcite pojdem zasa do nej.
-
inspiring_ramanujan
-
eloquent_feynman
-
magical_matsumoto
Zdravím skusenejších držitelov zdbraní.Chem sa informovať ohladne Walther P22.Načo si mám dávať pritejto kráske pozor,čo su najčastejšie vady,aké strelivo je dobré do toho používať(vyrobca)..aké máte stouto zbranou skusenosti..budem ju mať 7.4.tak len aby som vedel čo ma čaká a neminie,alebo poprípade nejaké technické rady...za všetko budem vďačný..ďakujem 
puntik: Pri kratkej treba pozriet zasobnik hlavne ustie, dat tam naboj a nesmie sa dat postavit...(len vysunut smerom dopredu) ak sa da treba dovriet vo zveraku ustie aby sa nevzpriecovali naboje, ak ma silnu vratnu pruzinu tak pouzivat HW strelivo ( pri kratkej hlavni a standardnom pripadne subsonckom strelive ti z hlavne unikne plyn este skor nez ti obtiahne) preto sa pouziva HW alebo sa skracuje vratna prizina aby nekladla pri obtahovani velky odpor. Este moze nastat problem s kladivkom ze je vysoke a pri obtahovani sa zasekava pri poistke... pomoze obrusit hranu trochu do gulata ale len tolko aby ti pri obtiahnuti zasekol kladivko v zadnej polohe. Treba ho sem tam precistit (hlavne nie nastriekat WD 40..) pri vystrele z wd bude pekne blato ktore ti bude brzdit zaver, treba mazat len plochy ktore sa pohybuju... tam sa spaliny nedostanu a nerobia humus...
-
inspiring_ptolemy
-
inspiring_ramanujan
-
inspiring_rosalind
-
inspiring_faraday
-
inspiring_faraday