Ako som ziskal ZP sk. A
-
eager_cannon
nechcel som to tu preplnovat OT
slo o to, ze ako som siel neskorej vecer (kolo pol 11) zo skusobne, tak mi taky 120kg (veelky kus
) zastavil naliaty, ci nemam pozicat mobil (nie), ci nemam cigu (vtedy som nemal - 'nefajcim') a ci mu nemozem dat na bus (uz ziadne nechodia ved) premeral si ma, odvrkol a odkracal dalej, potom som ale pocul rychlu chodzu, videl som, ako sa ku mne rychlo tacka, tak som vytiahol plynovku vtedy len s CSkom a strelil 2x (viac som nestihol), lenze on rozohnany, tak som dostal na bendzo zo zotrvacnosti a ked som sa spamatal, neucinkovalo to ako malo, tak som mu uvalil este s boxerom a mizol som prec...od toho behu mam dotrhane puzdro na gitaru
to bolo pred tak dvoma rokmi, plynovku som mal pozicanu, uz mam vlastnu samozrejme.
slo o to, ze ako som siel neskorej vecer (kolo pol 11) zo skusobne, tak mi taky 120kg (veelky kus
-
eager_cannon
-
eager_cannon
-
eager_cannon
gewehr: rozumiem, co chces povedat, keby sa ozvem pred 2ma rokmi mal by si pravdu veru, teraz nastastie je vsetko ok, alebo sa mi dari vyhybat sa vsetkemu zlemu resp necakanemu (klop klop
), zatial som spokojny ako som, prave preto to nieje priorita c1, ale to odkladam, ked budu peniaze na veci (tj tak rok) a potom aj na strelnice chodievat s priatelmi na relax
nikam sa neponahlam, a nieje to samozrejme vsetko preto lebo teraz chcem dakoho predierkovat
toto iste som uz sam so sebou riesil.
ale cakal som ze si ludia budu i take hned mysliet, len ma treba spoznat a hned je jasne, ze radsej zmiznem akoby som ostal a pobil sa
.
zatial som tu ako pozorovatel, co-to sa naucit este zatial a potom neskor riesit.
jack: vdaka
.
ale cakal som ze si ludia budu i take hned mysliet, len ma treba spoznat a hned je jasne, ze radsej zmiznem akoby som ostal a pobil sa
zatial som tu ako pozorovatel, co-to sa naucit este zatial a potom neskor riesit.
jack: vdaka
Gewehr: To mas sice pravdu, ale niekedy sa clovek dostane do problemov a ani nevie vlastne ako. Ty sa mozes vyhybat problemom ako kolvek, ono si ta to aj tak najde, pretoze niesi stale doma zavrety (A niekedy ti ani to nepomoze
) normalny clovek musi chodit do prace a pod.
Preto je dobre mat uz nejake to eso v rukave v pripade krizovej situacie, ci uz strelna zbran, teleskopicky obusok, alebo kaser. Nikdy nevies co ta na ceste zivotom stretne. Ja sa snazim s kazdym clovekom vychadzat a zatial uspesne a to cestujem peso, MHD a vlakom takmer napriek nocnou Bratislavou skoro denno-denne a to uz som narazil na vselikoho, aj na marokancov
.
Preto je dobre mat uz nejake to eso v rukave v pripade krizovej situacie, ci uz strelna zbran, teleskopicky obusok, alebo kaser. Nikdy nevies co ta na ceste zivotom stretne. Ja sa snazim s kazdym clovekom vychadzat a zatial uspesne a to cestujem peso, MHD a vlakom takmer napriek nocnou Bratislavou skoro denno-denne a to uz som narazil na vselikoho, aj na marokancov
Ragnar: Normálne si podaj žiadosť, poriadne sa s policajtmi porozprávaj, začni sa učiť. Keď zamietnu potom budeš riešiť ostatné možnosti. Prečo sa hneď dopredu vzdávať. Môj brácho sa ti aspoň podľa tvojej fotky dosť podobá (normálne som kukal či nie si on) a tiež začína reálne uvažovať nad zbrojákom a niečím na nosenie. Bol som u nás v KE na polícii rozširovať na Fko a pri tej príležitosti som sa pýtal na bráchove Ačko a povedali, ak to bude mať dobre odôvodnené nevidia v tom problém. Hneď som s nimi poriešil aj čo si má doniesť a je to. Je to síce iný kraj (možno iný mrav) ale netreba sa vzdávať. Prečítaj si vlákno vydanie zbrojáku v PD a uvidíš že všeličo sa dá. Držím paľčoky a raz sa určite stretneme aj na strelnici 
-
eager_cannon
sano2: neviem sa vzdavat, ani niesom nauceny prehravat, Acko si vybavim, len nie hned, lebo niesu investicie, boli a este budu vysoke vydavky, zatial bude snad vsetko ok (pripadne nohy, ruky a ine)
ked ho nahodou potom dostanem ak mi vezmu svedcenie a ine, tak sa samozrejme nezabudnem pochvalit tuna
. dik za podporu, snad nitra nebude vyslovene riedke sito
videl som veru, ze to tiez zalezi od dni ako sa kto vyspi a ze na to mam pravo zo zakona este nic neznamena, ale chapem opatrenia. Preto som sa vlastne i pytal, z ci niekto ako student v NR si vybavoval zbrojak a nema zivnost, ci vie ako to tu chodi, resp aka je sanca ziskat ZP-A ferovou cistou hrou.