WEBFORUM Cup

Používateľov profilový obrázok
rob999
častý prispievateľ
Dátum registrácie: 17 years 1 month

Príspevok od používateľa rob999 »

Igoca neskuč. Veľa trénuj, všetci veľa trénujú :lol:
inspiring_hamilton

Príspevok od používateľa inspiring_hamilton »

xixixixixixixi- okrem teba Rob :lol: :lol: :lol: - ak sa ti o tom len sníva :lol: :lol: , inak som ťa nevidela so zbraňou v ruke ani na streľnici a ani pri sušení :lol: :lol: :lol: ..... že vraj všetci trénujú :lol: :lol: ...
Igoca
častý prispievateľ
Dátum registrácie: 17 years 11 months
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Igoca »

Nazdááááááárek Dolnozemci,
Ako sme sa rozštebotali. :P Mám echo, že rob999 suší - ale trenírky :twisted: ,xixixi :lol: :lol: :lol: Ja suším hubu :x , lebo denno-denne jazdím na aute na tréning, takže ladím formu. Spojím sa s Rasťom, má new knowhow a máte po ptákoch, hviezdičky! 8)
Do Predajnej radšej ani nechoďte, lebo dokonca robím aj výsledky :!: Info pre BalistOil, NoačoKeď a BB puding team podpichovačov: Kačena šlape, jak BEJK a ja ako Stinger :D
POZRITE SI TERMÍNY SÚŤAŽÍ a PORADIE vo WFC ! Nepíšte tam nič !
BALISTIK
moderátor
Dátum registrácie: 18 years 4 months

Príspevok od používateľa BALISTIK »

Takze od stredy som ja a Cyro oficialny spravcovia strelnice v Klastore.Ako klub budeme tam mat posobnost ,chata,gulas,strelba,holky :twisted: Kto nas bude mat rad moze snami chodit trenovat :lol: Ale Klastor strelnica je momentalne len pre skalnych a tych co aj budu nejaku hodinku makat na brigadach :lol: Takze igoca -budeme buchat a na zaver s hrablami hrabat nabojnice :lol:
SIG1
častý prispievateľ
Dátum registrácie: 17 years

Príspevok od používateľa SIG1 »

A vraj kto vymenil veľa zbraní :lol: :lol: :lol:

Balistík ale ešte si nemal poriadneho stroja :roll: :roll: :roll: :roll:

Pozri na výsledky ako šlape SIG TEAM 8) 8) 8) 8)
BALISTIK
moderátor

Ano Jozko len ja mam dve deti,manzelku,hypoteku,dva domy,na siga uz prachy nemam,ani nebudem :evil: ver mi keby som mal zvysne isiel by som do neho,len ja uz ani radost zo zbrani nemam,ja som skoro vsetko dostupne mal :oops: :roll: Rozhodol som sa na konci sezony zrychlit,aby som nadhnal pokles :wink: moc som sa snazil ist na istotu,nieeee ideme na to :lol: PS-ked by som kupil zbran nad 20tis hrozi ze ma da zena liecit zo zavislosti :x
SIG1
častý prispievateľ

No kamarát ja som na tom lepšie mám jednu ženu dve dcéry - priznané :lol: :lol: :lol: Jednu som vydal a vyhnal z domu a druhú som vyhnal ny výšku do Trnavy a ešte neviem čo spravím s manželkou? :roll: :roll: :roll:
Bývavam v čižmáku na 5. poschodí a na dom ser.... nech sa starajú susedia.

Čo mi teraz chudákovi ostáva len tie moje milenky z Nemecka :twisted: :twisted: :twisted:

Pozor mám tajnú správu Igoca silne trénuje !!!! a v Predajnej sa nás chystá vyrobiť :evil: :evil: :evil:

Takže všetci na strelnicu a trénovať :o :o :o :o
Rasto
expert
Dátum registrácie: 16 years 10 months

Príspevok od používateľa Rasto »

A ja idem s Igocom trosku potrenovat, nech Vas trosku potrapime :-)
SIG1
častý prispievateľ

Do toho :lol: :lol: :lol:

Tak sa mi zdá, že všetci tvrdo sušia a trénujú len ROR99 nie :lol: :lol: :lol:

V Predajnej to bude ťežká bitva len pozor Igoca úúútooočíí 8) 8) 8)
BALISTIK
moderátor

Rasto-ty si uz bol niekde na nasej wfc akcii :lol: pozname sa :?: ja som tiez inac Rasto :wink: Zistujem chlapi ze malo do seba vrtame,lebo je tu ticho :lol: sig co to mas za luskacik :twisted: Ja musim jednoznacne zrychlit,serkam na misky hlavne ze zazijem ten pocit ked na 20ranovom parkure mozem tri krat prebit a strielat po pat ran na terc :twisted: :twisted: Ozaj mozem do Predajnej s 26ranovym zasobnikom :?: my nemame omedzenia takze to bude rachot :lol:
SIG1
častý prispievateľ

Jasné že môžeš u nás nie je nič zakázané . Práve som dorozbíjal orechy na koláče a ešte trochu pred Vianocami a idem stým cárachom strieľať dúfam, že nevadí nejaká tá škrupina pod záverom. Ja beriem tých spomínaných 500 ks streliva do Predajnej a nie 3 ale 5 zásobníkov na jeden parkúr, nech sa tam niečo deje :lol: :lol: :lol: :lol:
BALISTIK
moderátor

Tak im ukazeme co je rachot :lol: aspon budu na nas pekne spominat co sa ulepili :lol:
inspiring_hamilton

CHvapci a to si mám aj dáždnik zobrať, keď budú pršať nábojnice ?? :D:D:D nebláznite :D:D!!!
Nuž , ale keď Rob zavelí a miesto streľby bude Gardaland, nebudem to vidieť .. :cry: , ale :D budem aspoň myslieť na vás :D a opíšete
Naposledy upravil/-a inspiring_hamilton v 25 Aug 2009, 22:04, upravené celkom 1 krát.
SIG1
častý prispievateľ

Radšej dva a lopatu ked budeš strielať po nás
inspiring_hamilton

Sig ty aspoň dobre háj farby sigov :D:D:D :lol: - predpokladám , že to bude ako v tých horúcich strelách, že sa budete vyhrabávať s kopy nábojníc :lol: :lol:
Naposledy upravil/-a inspiring_hamilton v 25 Aug 2009, 22:07, upravené celkom 1 krát.
Zamknuté

Návrat na "Webforum CUP"