WEBFORUM Cup
-
inspiring_tereshkova
-
inspiring_hamilton
... milí webforáci strieľajúci , mala by som taký návrh na budúcu sezonu- nakoľko sa blíži koniec tejto - aby ste do poslednej akcie v Čachticiach mali čas nad tým porozmýšľať. Takže: ja by som navrhovala, že by sme stanovili pokladníka, pri každom preteku v bud. roku 2010 by sa zbieralo na preteku aj 1-2 eur na streľca - po skončení posledného preteku by sa urobilo posedenie ( vyvoňaní, vyobliekaní, s partnermi ...) posedelo , popilo,bez strieľania s vyhodnotením ... proste kultúrne posedeníčko- niekde- to by sa dohodnúť už dalo. Z peňazí by sa ( presne by sa vedelo kto koľko dal, zvyšok za partnera by priplatil, event. kto nestrieľal toľko
doplatil by si - jasné že na osobu by to bola rovnaká čiastka- finálna) rovnako by sa z toho mohlo zaplatiť nejaké ceny... a pod.
CHalani čakám návrhy, aj ak to úplne zamietate. Toto je len návrh , akcia kde by bol čas podebatovať, spoznať sa, potešiť aj partnerky doma, že konečne ich niekde vezmete! Pouvažujete či by to nebolo dobré ukončenie sezony .
CHalani čakám návrhy, aj ak to úplne zamietate. Toto je len návrh , akcia kde by bol čas podebatovať, spoznať sa, potešiť aj partnerky doma, že konečne ich niekde vezmete! Pouvažujete či by to nebolo dobré ukončenie sezony .
-
inspiring_wu