Tragédia v Žiline! Postrelil manželku a potom seba
-
inspiring_margulis
V Žiline sa strieľalo! Obrovská tragédia sa stala priamo v centre mesta pred bytovým domom. Muž tam mal postreliť svoju partnerku a potom sa pokúsiť o samovraždu.
Muž zatiaľ z nevysvetliteľných príčin zaútočil na ženu priamo v obytnej zóne. Pred panelákom na ňu namieril zbraň a vystrelil. Následne situáciu nezvládol a zbraň namieril aj na seba.
Tragédia je o to väčšia, že všetko videli aj dve neplnoleté deti, len 5-ročné dievčatko a 8 ročný chlapec. Ich matka aj otčim sú v kritickom stave.
+ nedovolené ozbroj.
V Žiline sa strieľalo! Obrovská tragédia sa stala priamo v centre mesta pred bytovým domom. Muž tam mal postreliť svoju partnerku a potom sa pokúsiť o samovraždu.
Muž zatiaľ z nevysvetliteľných príčin zaútočil na ženu priamo v obytnej zóne. Pred panelákom na ňu namieril zbraň a vystrelil. Následne situáciu nezvládol a zbraň namieril aj na seba.
Tragédia je o to väčšia, že všetko videli aj dve neplnoleté deti, len 5-ročné dievčatko a 8 ročný chlapec. Ich matka aj otčim sú v kritickom stave.
+ nedovolené ozbroj.
Nuz ako vo vela pripadoch beha medzi nami vela na slovo vzatych odbornikov, co sfusuju co im pride pod ruky vid "psycholog".
Vzdy ma zaujimalo kam na tie trosky chodia televizie a davaju ich do hlavneho vysielaceho casu
Keby mal aspon trosku rozumu drzal by hubu, pretoze este raz mu daju mikrofon a zakaze i kamene v parku, lebo i to bola dakedy zbran
Vzdy ma zaujimalo kam na tie trosky chodia televizie a davaju ich do hlavneho vysielaceho casu
Keby mal aspon trosku rozumu drzal by hubu, pretoze este raz mu daju mikrofon a zakaze i kamene v parku, lebo i to bola dakedy zbran
-
inspiring_lovelace
to ma práve zarazilo, Dr.Heretik je kapacita, buď to bola manipulácia zo strany redaktora ktorý položil sugestívnu otázku ktorá bola vystrihnutá alebo má profesnú deformáciu a vďaka stovkám prípadov vrahov ktorých posudzoval stráca schopnosť vidieť veci inak ako čiernobielo. Pod rukami mu končia strelci ktorí zbraň použili na vraždu.
-
inspiring_proskuriakova
Lord_Summoner_sk: Ty si myslis, ze je lahsie vystrelit na cloveka, ako ho bodnut? Ja si myslim, ze to je uplne jedno, ak niekto nema zabrany a tento to mal zrejme este aj premyslene, nebol to asi iba skrat. Nemam moc rad taketo dedukcie keby, keby nebolo toho a pod. Tak by jej mozno neublizil vcera, ale dnes, ak je schopny takehoto cinu
. Zbrane same nezabijaju, zabijaju len chori jedinci a tych je chvalabohu iba minimum, tak nevidim dôvod nieco zakazovat, aby na zlyhanie jedinca, doplatili vsetci normalni a slusni. To mate tak, keby nebolo vzduchoviek, tak by ani ta pumparka mozno nezomrela.