Tragédia v Žiline! Postrelil manželku a potom seba

správy o útoku alebo obrane so zbraňou
inspiring_margulis

Príspevok od používateľa inspiring_margulis »

V Žiline sa strieľalo! Obrovská tragédia sa stala priamo v centre mesta pred bytovým domom. Muž tam mal postreliť svoju partnerku a potom sa pokúsiť o samovraždu.

Muž zatiaľ z nevysvetliteľných príčin zaútočil na ženu priamo v obytnej zóne. Pred panelákom na ňu namieril zbraň a vystrelil. Následne situáciu nezvládol a zbraň namieril aj na seba.
Tragédia je o to väčšia, že všetko videli aj dve neplnoleté deti, len 5-ročné dievčatko a 8 ročný chlapec. Ich matka aj otčim sú v kritickom stave.
+ nedovolené ozbroj.
R
častý prispievateľ
Dátum registrácie: 18 years

Príspevok od používateľa R »

Postrelenej držím palce. Dorazilo ma vyjadrenie psychológa A.Heretika že ak by nebolo strelných zbraní nedochádzalo by ku podobným tragédiám. Podla neho by takáto hádka bez prítomnosti zbrane skončila verbálnym útokom alebo fackami, nie vraždou.
Používateľov profilový obrázok
Rasto
expert
Dátum registrácie: 16 years 10 months

Príspevok od používateľa Rasto »

Nuz ako vo vela pripadoch beha medzi nami vela na slovo vzatych odbornikov, co sfusuju co im pride pod ruky vid "psycholog".
Vzdy ma zaujimalo kam na tie trosky chodia televizie a davaju ich do hlavneho vysielaceho casu :!: :!:
Keby mal aspon trosku rozumu drzal by hubu, pretoze este raz mu daju mikrofon a zakaze i kamene v parku, lebo i to bola dakedy zbran :idea:
luke
častý prispievateľ

Príspevok od používateľa luke »

profesora heretika osobne poznam od malicka, na googly mozno dohladat jeho rezume a aj podla neho mozem sudit, ze v jeho pripade nie je treba spochybnovat jeho dlhorocnu expertizu, aj ked sa nemusim stotoznovat s nazorom, ze keby pachatel nemal zbran, tak by sa vykricali na seba a potom objali.
inspiring_lovelace

Príspevok od používateľa inspiring_lovelace »

presne ...ked by ju chcel zabit vzal by si aj noz.... ZAKAZME noze... zabijaju ludi :twisted:
rado74
častý prispievateľ
Dátum registrácie: 16 years 10 months

Príspevok od používateľa rado74 »

zakazme auta zabijaju ludi- tieto vyplody psychologov co sami potrebuju psychologa milujem som zvedavy ako by chceli zakazat nelegalne drzane zbrane magori
R
častý prispievateľ

to ma práve zarazilo, Dr.Heretik je kapacita, buď to bola manipulácia zo strany redaktora ktorý položil sugestívnu otázku ktorá bola vystrihnutá alebo má profesnú deformáciu a vďaka stovkám prípadov vrahov ktorých posudzoval stráca schopnosť vidieť veci inak ako čiernobielo. Pod rukami mu končia strelci ktorí zbraň použili na vraždu.
gewehr
expert
Dátum registrácie: 21 years 4 months

Príspevok od používateľa gewehr »

Pokial niekde nebude doslovne vyjadrenie spomenuteho doktora, tak sa k nemu nema zmysel vyjadrovat, pretoze "novnari" su majstri vo vytrhavani z kontextu a prekrucani zmyslu.
inspiring_proskuriakova

Príspevok od používateľa inspiring_proskuriakova »

nazor Dr. Heretika ma logiku, pretoze strelit so zbranou je lahsie ako bodat nozom... to ze zakazat strelne zbrane aby si zabranil domacim zabijackam je nezmysel je vec druha
R
častý prispievateľ

Lord_S: áno má to logiku, ale neviem či si videl celý príspevok a postrehol jeho analýzu páchatela, podla neho šlo o pripravený teatrálny čin. Tak neviem, možno by ju podrezal ak by nemal kvér...
C08R4
častý prispievateľ
Dátum registrácie: 17 years 10 months

Príspevok od používateľa C08R4 »

Lord_Summoner_sk: Ty si myslis, ze je lahsie vystrelit na cloveka, ako ho bodnut? Ja si myslim, ze to je uplne jedno, ak niekto nema zabrany a tento to mal zrejme este aj premyslene, nebol to asi iba skrat. Nemam moc rad taketo dedukcie keby, keby nebolo toho a pod. Tak by jej mozno neublizil vcera, ale dnes, ak je schopny takehoto cinu :?. Zbrane same nezabijaju, zabijaju len chori jedinci a tych je chvalabohu iba minimum, tak nevidim dôvod nieco zakazovat, aby na zlyhanie jedinca, doplatili vsetci normalni a slusni. To mate tak, keby nebolo vzduchoviek, tak by ani ta pumparka mozno nezomrela.
Napísať odpoveď

Návrat na "Udalosti"