Prepad benzinky, zastrelili predavacku
-
inspiring_mcclintock
...10-15 rokov za takuto ukladnu lupeznu vrazdu? To sa fakt z pohladu kriminalnikov oplati zabijat svedkov...ved ked ho nahodou aj chytia hrozi mu max o 2-3 roky dlhsi trest ako keby ho nechal nazive, pricom sa samozrejme celkom výhodne znizia sance na dolapenie...taka ceresnicka na torte , zastrel si vyhodne cloveka...
.Mali by sa tie tresty podla mna spocitavat alebo rovno davat dozivotie za kazdu vrazdu, ale tu je to jak u debilov...sa divim ze tu uz davno nie je novy divoky vychod....nastastie sme da sa povedat celkom poslusny narod...nastastie
-
inspiring_shamir
tiez ma zarazilo ze len tak malo rokov . ja osobne by som pod 20 rokov nesiel a to by som bol desne zhovievavy....
ako mozno to nieje spravnee ale keby bolo podla mna tak pre takychto by som zriadil gulagy aby dotycny vedel co je to naozajstna bieda.
vraj ich k cinu dohnali obrovske dlzoby jedneho z pachatelov
ako mozno to nieje spravnee ale keby bolo podla mna tak pre takychto by som zriadil gulagy aby dotycny vedel co je to naozajstna bieda.
vraj ich k cinu dohnali obrovske dlzoby jedneho z pachatelov
Tony_Vicks
Doplním ...za drogy , ak som dobre počul ...teraz som na TA 3 pozeral správy .vraj ich k cinu dohnali obrovske dlzoby jedneho z pachatelov
http://www.ta3.com/sk/reportaze/131862_ ... ch-policieObvinení sú z obzvlášť závažného zločinu lúpeže, za čo Jánovi S., ktorý predavačku zastrelil, hrozí trest 10 až 15 rokov a jeho spolupáchateľovi Martinovi M. sedem až 12 rokov. Motívom lúpeže bolo podľa zistení polície potreba Jána S. rýchlo získať značnú sumu peňazí na vyrovnanie dlhu, zatiaľ však nie je objasnené, prečo na predavačku vystrelil. Vražednou zbraňou bola vzduchovka s navŕtanou hlavňou.
-
inspiring_mcclintock
čiste teoreticky, ak šlo o klasiku 4,5mm s navŕtanou komorou na .22lr, pri výstrele dôjde k prekalibrovaniu projektilu na 4,5, projektil sa predĺži, tlaky sú o dosť vyššie takže pravdepodobne dôjde ku strhnutiu v drážkach a projektil letí nestabilizovaný. Má vysokú rýchlosť a letí naplocho, prípadne fragmentuje, takže zásah do hrudníka môže byť horší ako zásah normálnou .22lrkapula napísal: zaujala ma veta: Vražednou zbraňou bola vzduchovka s navŕtanou hlavňou.
Predpokladam za takto sa da vyrobit maximalne .22 malorazka. To ale trafil naozaj nestastne, ked predavacku zabil