WEBFORUM Cup

inspiring_tereshkova

Príspevok od používateľa inspiring_tereshkova »

Hele hele...chcel by som sa vrátiť k návrhu čo dala Bionda:

1- záverečné posedenie - kde, kedy, eurá
2- eurá na celkové vyhodnotenie 2010 - koľko, kto, kedy

Každý názor bude prečítaný ale nemusí byť akceptovaný :lol:
inspiring_jones

Príspevok od používateľa inspiring_jones »

glock34 napísal:Hele hele...chcel by som sa vrátiť k návrhu čo dala Bionda............
Že by sme na diskusiu o prípadnom stretnutí/posedení/pohostení urobili nové vlákno diskusie?
inspiring_hamilton

Príspevok od používateľa inspiring_hamilton »

Glock- :D nemboj, na poslednom preteku v Čachtciach sa ku tomu vrátime :D:D :lol: :lol: - bude mať každý čas doma sa opýtať , vypýtať a premyslieť :D:D:D :lol: :lol:
AKo som napísala, to je návrh- nemusí byť akceptovaný :D :lol: - podľa záujmu môžeme určiť aj kategorie - napr. najlepší strelec, naj podrývač, naj mlžič.... a pod. :D nakoniec zistíme ,že každý z nás je niečím naj :lol: :lol: :lol:
Používateľov profilový obrázok
Igoca
častý prispievateľ
Dátum registrácie: 17 years 11 months
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Igoca »

Po preteku v Čachticiach si nájdime čas na seba a dohodnime sa!
Návrh: Zákl.vklad 10€ na pokrytie 1ného chodu s minerálkou a nájom miestnosti, a potom za svoje. Termín nech určí glock34, keď si nás vymyslel a my mu dajako / verbálne, teoreticky, psychickou podporou/, pomôžeme. Alebo aj nie 8)
Keď začneme vypisovať, tak padne server alebo nebudeme na strane 1589 vedieť, na čom sme sa na str. 105 dohodli.
Som proti kategorizácii :!: Vo WFC je jedna kategória a tou je...vajčák :D :lol: :) 8) A platí aj pre babenky :roll:
BALISTIK
moderátor
Dátum registrácie: 18 years 4 months

Príspevok od používateľa BALISTIK »

Skupiny ako vajčák roka,vaječnik,baletak,lekvár,jogurt,miskar,kecálek,vrtak-zaujimave.Kazdy si najde svoje :lol: :twisted:
Igoca
častý prispievateľ
Kontaktovať používateľa:

zabudol si: šaman, dlhá strunka, bb puding team, BALISTOIL, :D :D :D
BALISTIK
moderátor

Pardon-ale sa ti celkom pači šaman strunka-dlhy lauf :lol: ozaj lekvár team BB-puding,zaroven Balistoil.company team :twisted: -to je dobre :D
Igoca
častý prispievateľ
Kontaktovať používateľa:

BOA=Butvin OravaArms, LB=LiptovskíBúchači, BBPD=BaletBandPudingDream, DJ=dolnozemskí Jogurti a pod. dajme spicha, somo za každú srandu Rastík Balistik :D
BALISTIK
moderátor

Alebo ked mi ten maly chlapec,co dropci s velkym kanonom samozrejme na pase napisal vraj BALI-STYK :twisted:
Igoca
častý prispievateľ
Kontaktovať používateľa:

...myslíš to chalanisko s Norincom :?: :lol:
BALISTIK
moderátor

Ten co ho drzime ked fuka :lol: kua kde je zas :?: aj puding čusi :wink: kde su :wink: asi lizu slahacku na pudingoch :twisted:
inspiring_jones

Príspevok od používateľa inspiring_jones »

igoca napísal:Po preteku v Čachticiach si nájdime čas na seba a dohodnime sa! ..............
Som za, lepšie to bude osobne, virtuálna diskusia sa ľahko zvrhne na inú tému, stane neprehľadnou kvôli množstvu príspevkov. Osobne po dostrieľaní v Čachticiach rád obetujem hodinku, podvečery-večery po súťažiach ja osobne mám vyhradené aj tak len na relax doma.
inspiring_hamilton

Príspevok od používateľa inspiring_hamilton »

tebe nie je treba priepustka, čo??? :lol: :lol: :twisted:
Súhlas, po preteku v Čachticiach - môžeme premenovať na Čaradice - čarodejnice, bude plodná diskusia, tí s alzhaimerom :wink: , píšte si prosím poznámočky, aby ste to nezmenili na niečo iné :wink: a aby ste si pamätali s kým ste v aute..... :idea: :!:
Jááááá :oops: nikoho nemenujem!!!!! :wink: .... jááá len tak všeobecno a za vajčáka my s Peťou ťažko budeme pasované :twisted: :twisted: .... hold chlapci- vymyslite niečo krajšie....vaječný likér???
inspiring_liskov

Príspevok od používateľa inspiring_liskov »

dostal som priepustku, pridem do jelenca
inspiring_wu

Príspevok od používateľa inspiring_wu »

tak vrtáci vajčáci, aby ste vedeli, že vás mám rád, tak som na sobotu zrušil svoj štart na Majstrovstvách SR v mierenke (VPi standart a open) a dojdem do Jelenca. Baletka pracuje až v piatok a ja som mal vybavovačky, keďže sa mi blíži prvé výročie sobáša... zabudnúť, tak ma žena vykostí :) dostala nové auto (kúpené za medajle, čo som vyhral vo WFC), a dúfam, že na druhé výročie nebude chcieť dom :roll:
Zamknuté

Návrat na "Webforum CUP"