Hromadný nákup trezorov :o)

Používateľov profilový obrázok
gewehr
expert
Registered for: 21 years 3 months

Hromadný nákup trezorov :o)

Príspevok od používateľa gewehr »

Už dlhšie zháňam seriózny trezor na uloženie krátkych zbraní a po internete sa motajú všelijaké nábytkové skrinky a pod. v ktorých nie je možné uložiť aj náboje, a obchodníci nevedia čo pýtať akonáhle je tam názov "trezor na zbrane" tak navrhujem nasledovnú vec.

Narazil som na nasledujúci typ trezoru: TZP 38 a ine foto TZP 38

Ceny tam su ake su. Vyrobca tychto trezorov je AxiMont. Ide o trezor na zbrane, teda oddelene uloženie zbrani a zásobníkov s muníciou, ma to certifikáty, takže bežný štandard. Chcem teda zistiť záujem, kto by sa pridal, aby som vedel kontaktovať výrobcu a zistiť cenu (tá bude určite závisieť od počtu kusov), ale rátal by som určite minimálne o 1/3 až 1/2 menšiu ako v tých e-shopoch. Doviezť z tých Nepomúk kľudne aj celú paletu by som vedel zabezpečiť.

Vyrabaju sa v roznych rozmeroch, da sa vybrať
http://www.aximont.com/Index3_c.htm - nábytkové trezory rada MT

pre obraznosť o čo ide, foto najmenšieho:
Obrázok

Prosím vás píšte len v prípade skutočného záujmu, je treba rátať so sumou okolo tých 150e
Naposledy upravil/-a gewehr v 24 Sep 2009, 20:50, upravené celkom 1 krát.
C08R4
častý prispievateľ
Registered for: 17 years 10 months

Príspevok od používateľa C08R4 »

Skoda, ze tam nieje elektronicky zamok, takto musi mat clovek stale kluce na ococh.
gewehr
expert

Ak si otvoris ten prvy link, elektronicky zamok sa da zvolit, ale to by cele vyslo o 300e viac. Toto je proste seriozny trezor na kluc, bez cinskych udelatek na baterky.
Rasto
expert
Registered for: 16 years 10 months

Príspevok od používateľa Rasto »

Gewehr dufam, ze si uvedomujes, ze ten co si dal ako priklad nie je samostojaci, ale zabudovavaci do steny.
Keby som vedel, ze zakon sa zmeni a bude nutnost ist do trezoru podla blizsie nespecifikovaneho certifikatu som tvoj.
gewehr
expert

Ten co som dal nie je zabudovaci do steny, ale sa k stene da (a mal by priskrutkovat). Zabudovatelne maju po obvode naviac lem. Inak je to jedno, robia take aj take. Tento ma dieru zvnutra :wink:
Michal1
častý prispievateľ
Registered for: 18 years 9 months
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Michal1 »

Ak by bola dobra cena, tak by som si jeden v buducnosti zobral.
Urcite najskor az na vianoce.
Pena
častý prispievateľ
Registered for: 17 years 1 month

Príspevok od používateľa Pena »

Páni, uvedomte si, že je stráááášne malý. Vaše zbierky sa rozrastú, takže myslite dopredu ...
Aj ja som si dal zhruba takýto zabudovať do steny, keď som staval dom, lebo som si myslel, že mi jedna devina bude stačiť. A dnes mám certifikovaný veľký trezor, lebo moje dlhé, ale aj krátke kamarátky nemali kde spávať. :idea: :twisted:
yarco
moderátor
Registered for: 18 years 7 months

Príspevok od používateľa yarco »

pena:
Najprv citat, potom pisat :wink:
Obrazok bol len ilustracny, citujem: "pre obraznosť o čo ide, foto najmenšieho"
Ale mam podobnu skusenost, ze trezor sa s postupom casu neustale zmensuje :roll:

gewehr:
Otazkou je, aku zlavu vyrobca ponukne na objednavku x roznych trezorov. Poziadavky budu asi rozne - na kratke/dlhe, kluc/elektronika a pod.
Pena
častý prispievateľ
Registered for: 17 years 1 month

Príspevok od používateľa Pena »

YARCO, ja som čítal dobre. Aj ten najväčší z danej kategórie je len cca meter vysoký a 50x50cm základňa...
gewehr
expert

pena, skus si pozriet ten web cely... su tam stadardizovane trezory aj na dlhe zbrane a podobne, no zacinam mat pocit, ze sa na to vykaslem a necham si doviezt odtial akurat pre seba, bolu ludia dokazu vygenerovat problemy aj tam kde nie su :?
Napísať odpoveď

Návrat na "Puzdrá na zbrane, príslušenstvo a iné..."