WEBFORUM Cup

Používateľov profilový obrázok
SIG1
častý prispievateľ
Dátum registrácie: 17 years

Príspevok od používateľa SIG1 »

Bacha - Bacha - Turček team sa rozstrielava na konci sezóny a je to tu!!!! :lol: :lol: :lol:
inspiring_tereshkova

Príspevok od používateľa inspiring_tereshkova »

Hele hele...vy máte šťastie, že moje závady na gločíku boli v rukách a nie v zbrani,lebo inak by v igocovej tabuľke nikto nebol druhý, ani tretí...všetci by ste sa motali na chvoste a lízali jogurty a puding :lol:
SIG1
častý prispievateľ

Príspevok od používateľa SIG1 »

ÁÁ ja jogurtíky môžem :P :P :P :P
rob999
častý prispievateľ

Príspevok od používateľa rob999 »

Neviem prečo všetci spomínate jogurty? Hold, každý spomína to čoho sa najviac bojí :twisted: Do Jelenca ani nechoďte, gumy vám prepichneme ešte ani nezaparkujete, vyrobíme vás a hotovo. Spravte si radšej peknú sobotu na rybách, hubách a pod.

P.S. Vyleštený SIG má nové 20 ranové zásobníky 8)
Igoca
častý prispievateľ
Dátum registrácie: 17 years 11 months
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Igoca »

to rob999: Synak to Ti musí dobre lepiť :( :( :( Veď sa netras, bionda Ti dá :D :D :D vyhrať :lol: :lol: :lol:
Cestou do Jelenca sa stavíme aj s kamošom, donesiem Ti huby, môžeš čistiť a búchať olovo do trávy :shock: a kokos o stenu, že si sa nám vyhrážal. Daj sa na balet :wink: :wink: :wink:
BALISTIK
moderátor
Dátum registrácie: 18 years 4 months

Príspevok od používateľa BALISTIK »

Ja tam nebudem ja idem mat buzerovacku v praci,ale drzim palcaky :twisted: sig natri ich jogurtov,kua moj clovek.Igoca nedaruj to tym IPSC terčom,ukaz im full auto :twisted:
rob999
častý prispievateľ

Dam do placu 10€, ze aj pretek v Jelenci vrámci WFC vyhra pani pištol (SIG SAUER). :lol: :lol: :lol:
Igoca
častý prispievateľ
Dátum registrácie: 17 years 11 months
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Igoca »

:?: :?: :?: JE NA DOLNEJ ZEMI NAOZAJ TAK TEPLO :!: :!: :!: ...že ba to bolo horúčavou :?: Ochlaď sa v potôčiku, aby hovadiny nepotil :D
rob999
častý prispievateľ

Milý Igi, ja viem že v poslednej dobe si investoval do zbraní. Bohužiaľ ale len do koko... Kúp si poriadnu zbraň a pozri štatistiku pretekov odkedy na ne chodím ja (od nie posledného ale predošlého KN). Tak to vychádza, že sa o tých 10 € báť nemusím 8)
inspiring_lederberg

Príspevok od používateľa inspiring_lederberg »

rob999...
ja dam do placu 100€ ak to bude sig v tvojich rukach :lol:

Preteky vyhrava strelec nie zbran :wink:
inspiring_wu

Príspevok od používateľa inspiring_wu »

to Glock34: boj to bude ale iba o pozície 2-8!!! prvé miesto je už vyárendované mne, pudingovi, ktorého chceš v Jelenci poraziť :)
to rob999: víťazná zbraň bude SHADOW!!!!!!!!!!!! v mojich rukách :wink:
BALISTIK
moderátor

No nic na rok ak vsetko bude o.k budeme chodit na akcie kde nas bude malo wfc-akov a hned bude naskok :twisted: Marek ale v poslednej dobe si mal dost naštrbene to prve miesto :twisted: dost si hlboko padal :!: aj ja som bol cely den na nohach u nas v Klastore a este som bol 3 :wink: bacha ides s kopca :lol:
inspiring_wu

rastík, to je taktika, najskôr si zabezpečiť pohodlný náskok, potom zvolniť a uspať súperov a nakoniec finiš ako hrom. máš sa toho ešte čo učiť :)
BALISTIK
moderátor

To ano ja amater toho moc neviem :oops: Teraz chlapi este zvazujte 10.10kde ja som po nocnej tak mate sancu :lol: bud Jelenec,alebo pre nas domacich gun Martin :wink: jasne derby Cachtice na ne sa pripravim :twisted:
inspiring_wu

poslal som igocovi priebežné poradie ligy už aj s výsledkami zo ZA, tak ho naháňajte, nech to aktualizuje :)
Zamknuté

Návrat na "Webforum CUP"