Izraelská bojová strelba

Používateľov profilový obrázok
BALISTIK
moderátor
Registered for: 18 years 4 months

Príspevok od používateľa BALISTIK »

polucias-nas manikov vzdialenost nezaujima :twisted: knihu idem pozicat kolegovi uvidim ako bude na nu reagovat on. :wink:
polucias
častý prispievateľ
Registered for: 18 years 1 month

Príspevok od používateľa polucias »

mne to hovor ja chodím na kurzy do čiech permanentne,
aj za prahu, aj ja som ten chorý. . .

stále nepíšeš že kde to máte...
BALISTIK
moderátor

klub gun je v Martine,strelnica Klastor cca 20km od Martina,tam bude zaverecny sranda rachot :twisted: Mozno sa aj ICS hodi aj ku nam,lebo ja mam taky blby navyk alebo pud ze natahujem tak podobne ako v ICS :roll:
polucias
častý prispievateľ

to máš veľmi dobrý pud, nie zlý návyk, drž sa toho, asi máš dobré predispozície pre tento systém :)

hmm, a človeče až pri Martine ... fúha
daleko veru, a ajked mám volno, tak má kamoš svadbu, to by som mu asi nemohol spraviť, možno inokedy
BALISTIK
moderátor

Neviem cim to je ale ked tasim je mi neprirodzene tahat a hned vedla tela natahovat zaver,robim to pred sebou s vytocenou zbranou.Sice musim zbran davat do zamernej ,ale je to pre mna rychle nestracam oproti taseniu inemu.Dokonca ja nemam ani IPSC puzdra mne sa to nezda uz real ale moc pretechnizovane :roll:
polucias
častý prispievateľ

spravny pristup, si na dobrej ceste!
aj bežným vybavením môžeš na IPSC preteku dosahovat veľmi slušné výsledky
yarco
moderátor
Registered for: 18 years 7 months

Príspevok od používateľa yarco »

polucias:
K tomu videu - z toho pana v strede mam dost silny pocit, ze ak nezmeni 'bojove' navyky, tak si skor ci neskor prestreli chodidlo alebo koleno.

A mal si asi pravdu - prebijanie s hlavnou kolmo nahor by najskor znamenalo DQ.
polucias
častý prispievateľ

ten pán v strede je jeden z najskúsenejších strelcov akých poznám,
a on veľmi dobre cíti kam mieri jeho zbraň,

a to prebíjanie, no, ja som to hovoril že v IPSC už nemám šancu,
a kôli športovému zápoleniu to nebudem filmovať inak,
asi by som to ani nevedel, toto suším kvantum hodín týždenne
yarco
moderátor
Registered for: 18 years 7 months

Príspevok od používateľa yarco »

Ak to citi, tak fajn, ostatne su to jeho nohy.
Ale ked pozeram, kam smeruje ustie hlavne pri kontrole okolia (cca cas 0:27 a 0:41), moje pochybnosti pretrvavaju... :?

Co potom ti dalsi dvaja? Ti to robia (podla ICS) zle, kedze mieria vyrazne inak nez on?
polucias
častý prispievateľ

to naozaj nieje dobre vidieť ale ani v jednom prípade si na nohy nemieril, zdá sa to tak , ale vždy to bolo do zeme

a podla ics originál to má byť presne tak ako to robí ten najbližšie ku kamere,
ten úplne na konci je ešte začiatočník ale aj ten to robí správne iba nie tak dôrazne
ten v strede to tak robí preto že mu to tak vyhovuje a používam to aj ja tam kde sa rieši nejaká modelovka nie je nutné byť tak ready na steľbu ale sústrediť sa na okolie a viem že zbraň smeruje bezpečne do zeme, a s prsom mimo spúšt si môže aj škriabať za uchom, keď to veľmi nadnesiem :P
R
častý prispievateľ

Príspevok od používateľa R »

polucias: no z niektorých situácií na jutube som nemal dobrý pocit, napr. strelba v dave, podla môjho názoru je to absolútne nereálne a zbytočne riskantné. Vyzeralo to ako strelba pomedzi zombie, neviem si predstaviť dav ktorí sa po prvom výstrele bude šmatlať popred lauf, buď bude ležať alebo zmetene pobiehať. Bežiaci dav by sa dal bezpečne trénovať pomocou figurín zavesených na lankách...
polucias
častý prispievateľ

dobrý nápad s tými lankami,
ale riskantné konkrétne toto cvičenie si myslím že nieje skoro vôbec, keď si dobre všimneš je to ako keby som len stál a niekto strieľal vedľa mňa, pritom sa ale veľmi veľa naučíš sám o sebe.
stále mi tu niekto vytýka aké riskantné je to, ale uvedomte si ako takéto situácie vyzerajú v reále,
samozrejme tu je názov v dave len čisto pracovný, je mi jasné že by sa rozpŕchli tí ľudia alebo bi si ľahli na zem, je to len simulácia toho že proste tam stále niekto je a musím dávať sakra bacha aby niečo nestalo, pritom strieľam bezpečne daleko odnich,
a nechať ich tam len tak splašene pobehovať už je moc aj na nás, chceme to mať pod kontrolou. ale tie figuríny dobrý nápad, už ich hodnú chvíľu zháňam, a nikde nemajú,
nevieš o niečom?
inspiring_kepler

Príspevok od používateľa inspiring_kepler »

Polucias dik za videa, idem ich luskat jeden za druhym.

Ale v tomto videu od 0:39 som sa trocha zamyslel, lebo ta nabita zbran a ten pohyb pri hlave toho druheho bol fakt nebezpecny.

http://www.youtube.com/watch?v=9CaOJIjSio4
inspiring_kepler

Príspevok od používateľa inspiring_kepler »

Pozrel som tie videa.
Strojovost mate uz fakt podvedomu, to sa musi uznat.

Jednu vec sa chcem spytat, preco stale stahujete k sebe a znovu vypichujete zbran na ciel ? Je tam obrovska a strata casu. Na co to je dobre ?

O tom neustalom obtahovani nenabitej zbrane sa nemusime bavit to je Vasa vec. Po tychto videach je mi jasne, ze tu kazdy utocnik ma byt uplne eliminovany nakolko strielate na velku presnost.
Z tohoto systemu mam pocit, ze utocnik musi za kazdu cenu zomriet.
A to asi pre NO v nasej legislative nebude najvhodnejsie.
Kazdopadne teraz viem, ze ked niekto zaujme nauceny "postoj" bude pripraveny davat headshoty a alfy, lebo to ma tak naucene.
Kazdopadne ICS v mojom podani z Ruger LCP a 6-timi ranami by skoncilo do 3 sekund a netrafil by som mozno nic, ale hlavne aby som prezil v zdravi :-)

Niekto tu ma dobre heslo v podpise:
"Strielam aby som prezil a nie aby som zabil !"
polucias
častý prispievateľ

k tmomu videu a 0:39sekunde,
celú dobu hlaveň mimo človeka, prst mimo spúšte alfa omega celej streľby

k ICS, ono to vyzerá že je to na zabíjanie ale či sa to stane je na tebe,
základné techniky sú nato aby si sa naučil systém ako celok, rozhodovacie schopnosti sa učia potom, systém sám o sebe nieje nanič, ja nechcem niekoho len tak zlikvidovať bez dôvôdu, ale keď budem musieť tak to bude pohyb nadrilovaný tak že sa zatnem napichnem a nemusím sa ani na zbraň pozrieť alebo otvoriť oči a viem že dostane zásah.

a napichovanie je základ icska, strata času to nieje nikedy vysvetlím,
ponáhlam do práce 8)
Napísať odpoveď

Návrat na "Tréning"