WEBFORUM Cup
- Igoca
- častý prispievateľ
- Dátum registrácie: 17 years 11 months
- Kontaktovať používateľa:
Áno Peťo, v prvom roku existencie WFC sa črtá dramatický záver. Len dúfam, že 5 decembra prídu ašpiranti a "pobijú" sa o popredné miesta
Ale dramatické zmeny sa môžu odohrať v na ktorýchkoľvek pozíciach. Želám si len jedno ! Nech neprší 
Všetkým strelcom na popredných miestach želám do posledného kola veľa zdaru. Asi to bude viac o psychike. I keď sú tuším najnervóznejší tí, čo hlásajú že nestrieľajú pre diplomy ale pre radosť!!
Ako som tak pozeral výsledky z KPZ, usporiadatelia preteku museli veľmi usilovne trénovať. Nárast výkonnosti u všetkých a dosiahnuté výsledky ma veľmi prekvapili. Boha chlapi, však ísť z priemerných 30% voči víťazovi v predošlých pretekoch na 80% v tomto, to je naozaj výkon.
A to nech mi niekto vraví, že strieľať je pre rozhodcov náročné!!
Odídu nám do SAPS-u bbpd a balistik a budúci rok sa máme pri vás po ftákoch.
Ako som tak pozeral výsledky z KPZ, usporiadatelia preteku museli veľmi usilovne trénovať. Nárast výkonnosti u všetkých a dosiahnuté výsledky ma veľmi prekvapili. Boha chlapi, však ísť z priemerných 30% voči víťazovi v predošlých pretekoch na 80% v tomto, to je naozaj výkon.
A to nech mi niekto vraví, že strieľať je pre rozhodcov náročné!!
-
inspiring_wu
Neviem ci moj navrh bude mat odozvu,ale preco nezaviest skupinu -diviziu standart aka bola na zaciatku.Ako glock34 a Michal 1 boli vnej,len preto aby neboli moc silny na nas
myslim si ze sa urobila silna 5-7,strelcov.Nech ideme do standartu vo WFC a nech sa zas maju sancu pobyt aj iny a dostat ku nam.To je len moj navrh ked budeme v Cachticiach mozme to prebrat.Na zaver Robko-ked sme stavali parkury v KPZ,boli sme uje...ny ako psy,strielat prematch by bola samovrazda,nepopieram ze sme si ich nestrelili,ale tie co robil Cyro dole som ani nevidel
a tie mi vysli naj...To ze chceme s Marekom ist dalej je len nasa vec ak to tak citime,chcem to skusit aspon na rok pokial je to lacne
Ak narazas este na vysledky nasich foristov neviem ci Duriho alebo koho,tak ver ze striela stale so mnou.
Ucim ho nie len pac,pac,ale to co je treba,zial psychyku mu neovladnem.Jedno musim povedat co mi HEDO ako mlademu zacinajucemu strelcovi povedal zo sutazou rastieš
Je to dost divne ked tak mam povedat niektory strelci nas chcu dobehnut,hlavne im este hori špak na strelnici,keby radsej namiesto mudrich reci prisli za jednym snas a spytali sa chlapi ako na to ...co trenovat,nebrat to ako ja som niečo ty si mlade hovno,co ma chce ucit
sme ludia ,kamosi radi pomozeme,ani neviete aku radost mam stoho ked niekto zacne po ani roku pekne strielat,mne to trvalo viac-bol som samouk,studoval som odborne literatury a tak. 
-
inspiring_lumiere
Prvý a druhý sú istý?????...tak aj tretie miesto môže byť isté,ak ho niekto chce rád mu ho nechám a potvrdím to svojou neúčasťou,vlastne nemusí prísť ani prvý a druhý s tými budem v krčme vyhrá to napokon 4-6 a tí zaplatia našu útratu nie?či o čom to je vlastne? nejak mi príde, že je málo strelcov vo WFC čo strieľajú pre radosť,ale ak niekomu sponzori alebo maminy doma za to niečo dávajú treba povedať......nemám rád nejaké vypočítavanie ,vôbec nechápem ako sa ráta WFC ATP rebríček a ani ma to netrápi a trápiť nikdy nebude,nie som konfliktný typ aby som tu poukazoval na niektoré aspekty,ktoré sa i tak nezmenia lebo.....
Naposledy upravil/-a inspiring_lumiere v 31 Okt 2009, 07:21, upravené celkom 1 krát.
Ja som tiez navrhoval zeby som dal body tym co maju menej,dam niečo sigovi nech sa hlusi s Marekom,ale aj igocovi
Pokial je vtom aspon taka zdrava rivalita,podpichovanie je to o.k.Horšie cakam v SAPS,ked novacik akoze ja..zacne vyvadzat
Ak maju niektory strelci problem ze sme hore len par strelcov,ja sa vzdam,nebudem sutazit vo WFC.kTO JE ZA NECH PISE
Povodne som sa uz pred casom chcel vzdat wfc,niektory vedia o tom,len ma presvedcili aby som to dobojoval.Ja si chcem dokazat inde ze mozno na to mam,aj ked nie na TOP,ale aspon do prvej 10 v Saps v standarte
PS-aj ked mozme par ludi pojde inde,tak ajk tak strielame pre radost a krasny pocit odbavenia aspon ja
full auto 
-
inspiring_lumiere
Prezentujem iba svoje názory: podľa môjho názoru by malo byť WFC pre neregistrovaných strelcov pre porovnanie,pre stretnutia a podobne bez nejakých divízii,malo byť len a len o to prísť zastrielať si mať z toho alebo radosť alebo motiváciu ďalej. Na delenie do kategórii sú tu patričné strelecké asociácie kde sú lepší strelci a preto je tam už tá potreba a nutnosť rozdeliť to podľa zbraní a toho čo komu vyhovuje a chce sa v tom zlepšovať a byť lepší.
Môj názor spočíva v tom že WFC je WFC a iné spolky majú svojich členov,nemali by sa miešať tak, ako by sa nemala miešať praktická streľba s inými a nedajboh vyhodnocovať spolu!!!ked tak nech je WFC praktická,WFCobranná,WFC dlhá...alebo nech si to ich prívrženci názvú ako chcú ale jablká a hrušky a iné ovocie sú ovocím ale každé chutí a vypadá inak.
Môj názor spočíva v tom že WFC je WFC a iné spolky majú svojich členov,nemali by sa miešať tak, ako by sa nemala miešať praktická streľba s inými a nedajboh vyhodnocovať spolu!!!ked tak nech je WFC praktická,WFCobranná,WFC dlhá...alebo nech si to ich prívrženci názvú ako chcú ale jablká a hrušky a iné ovocie sú ovocím ale každé chutí a vypadá inak.
- Igoca
- častý prispievateľ
Keď sa darí, tak sa darírob999 napísal:Ako som tak pozeral výsledky z KPZ, usporiadatelia preteku museli veľmi usilovne trénovať. Nárast výkonnosti u všetkých a dosiahnuté výsledky ma veľmi prekvapili. Boha chlapi, však ísť z priemerných 30% voči víťazovi v predošlých pretekoch na 80% v tomto, to je naozaj výkon. A to nech mi niekto vraví, že strieľať je pre rozhodcov náročné!!
- Igoca
- častý prispievateľ
DUŠAN, MOJA PLNÁ PODPORA a SÚHLASHajro Dušan napísal:Prezentujem iba svoje názory: podľa môjho názoru by malo byť WFC pre neregistrovaných strelcov pre porovnanie,pre stretnutia a podobne bez nejakých divízii,malo byť len a len o to prísť zastrielať si mať z toho alebo radosť alebo motiváciu ďalej. Na delenie do kategórii sú tu patričné strelecké asociácie kde sú lepší strelci a preto je tam už tá potreba a nutnosť rozdeliť to podľa zbraní a toho čo komu vyhovuje a chce sa v tom zlepšovať a byť lepší.
=====================================================
V roku 2010 budú v kalendári WFC len preteky v praktickej streľbe - pištoľ podľa IPSC.
Pripravme si do Čachtíc - keď je to možné, aj v písomnej forme mne zaslať - podnety k pravidlám, hodnoteniu, bodovaniu, výberu pretekov a pod. Pretože keď príde k tomu použiť niektorý podnet-nápad v budúcnosti, nemienim stráviť zvyšok života, prehľadávaním našich tém
Ak má v byť Čachticiach zmysluplná diskusia - založme vlákno napr: WFC 2010 FUTURE, NESPRAVME z neho CHAT !!! a príspevky budú na jednom mieste prístupné pre všetkých a pevne dúfam, že k VECI
Naposledy upravil/-a Igoca v 04 Nov 2009, 14:08, upravené celkom 1 krát.
-
inspiring_tereshkova
Vážení...WFC je a zostane verné svojej prvotnej myšlienke
a to strieľanie pre radosť.
Netvrdím, že ak je niekto v SAPSe vie lepšie strieľať ako niekto iný z WFC, ale myslím, že treba týchto ľudí (napr. aj ja) oddeliť pri vyhodnotení od WFC, a strelcov z WFC aj takto motivovať...
V Čachticiach budeme diskutovať...
Netvrdím, že ak je niekto v SAPSe vie lepšie strieľať ako niekto iný z WFC, ale myslím, že treba týchto ľudí (napr. aj ja) oddeliť pri vyhodnotení od WFC, a strelcov z WFC aj takto motivovať...
V Čachticiach budeme diskutovať...
Rasťo (balistik), nelavíruj v názoroch. Najprv napíšeš že už si budúci rok nestrelíte a potom dáš peťovi (glock34) za pravdu v opačnom význame.
Nikto nevraví že nebudete môcť strieľať WFC podujatia (dúfam že všetci súhlasia nakoľko môže prísť ktokoľvek), ale nebudete vyhodnocovaní (to je môj názor). A nechcem aby ste v tom videli niečo zlé. Jednoducho budete v SAPS-e (a ja vám obom/všetkým želám čo najlepšie umiestnenia) a preto nemôžete mútiť vodu v rebríčkoch WFC
Nikto nevraví že nebudete môcť strieľať WFC podujatia (dúfam že všetci súhlasia nakoľko môže prísť ktokoľvek), ale nebudete vyhodnocovaní (to je môj názor). A nechcem aby ste v tom videli niečo zlé. Jednoducho budete v SAPS-e (a ja vám obom/všetkým želám čo najlepšie umiestnenia) a preto nemôžete mútiť vodu v rebríčkoch WFC
To ci je niekto v SAPS-e, alebo nie, by nemalo byt klucove. Hodnotenie WFC mi je uplne ukradnute... Nechodim na sutaze kvoli umiestneniu, ale kvoli zabave, odreagovaniu sa a kvoli ludom.
Ci je niekto v SAPS-e alebo nie a ci vyhra pretek, alebo to bude niekto iny je uplne jedno. Vsak si aj precitajte co tu pisete! Kazdy chodi na WFC preteky pre zabavu a potom tu na fore sa hada kto je lepsi a ci je prvy, alebo ho delia nejake desatinky od prveho.
Umiestnenie by malo byt len ukazovatelom ci sa niekto lepsi, stagnuje, alebo to s nim ide dolu kopcom a nie k tomu aby sa vystatoval ze ma "vacsieho".
Jednoducho nech sa WFC hodnoti ako chce, budem na preteky chodit pretoze ma to bavi, a nie kvoli umiestneniu.
Ci je niekto v SAPS-e alebo nie a ci vyhra pretek, alebo to bude niekto iny je uplne jedno. Vsak si aj precitajte co tu pisete! Kazdy chodi na WFC preteky pre zabavu a potom tu na fore sa hada kto je lepsi a ci je prvy, alebo ho delia nejake desatinky od prveho.
Umiestnenie by malo byt len ukazovatelom ci sa niekto lepsi, stagnuje, alebo to s nim ide dolu kopcom a nie k tomu aby sa vystatoval ze ma "vacsieho".
Jednoducho nech sa WFC hodnoti ako chce, budem na preteky chodit pretoze ma to bavi, a nie kvoli umiestneniu.