K100 Mark6, seria F

Používateľov profilový obrázok
boris
expert
Registered for: 17 years

Príspevok od používateľa boris »

Igoca - tiez som sa na vas tesil ale viki sa narodil synovec takze zial musim cez vikend "vybavovat" rodinne zalezitosti. za jarkom zajdeme s mojou kacenkou o par tyzdnov neskor :(

ako pise aj balistik - stale treba hladat co strelcovi vyhovuje a co nie. okrem kacenky mam dost inych buchaciek ale kacenka je jedina u ktorej viem ze ked mi nieco na nej prdne (moze a stava sa kazdemu mechanizmu a zbrane su len mechanizmy, nic viac.) alebo si zmyslim ze na nej chcem vyskusat nejaku prerabku proste skocim do GP kde sa kacenke ochotne povenuju. jo, a okrem toho je to zatial stale moja najoblubenejsia univerzalna devinka.
Igoca
častý prispievateľ
Registered for: 17 years 11 months
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Igoca »

Boris súhlas. Na Káčko nenechám dopustiť, ale teraz je Commander No1. Predtým to bola Star Firestar. A vážne uvažujem sa k nej vrátiť, ale v 40SW.
atr30
občasný prispievateľ
Registered for: 17 years 3 months

Príspevok od používateľa atr30 »

BKSL napísal:Ja som raz nechal K100 3 dni v trezore pricom som palcom predtym presiel po cisle co je na hlavni v okienku zaveru.
.
mam rovnaky problem. tiež my ostali otisky na hlavni na vyrobnom cisle a rozsirenom konci hlavne a nejde to ziadny olejom/cisticom dolu (nic agresivnejsie som nepouzil). je to taky sedivy povlak. tvoja rada je teda zobrat to na strojovu lesticku a potom poriadne olejovat?
inspiring_kepler

Príspevok od používateľa inspiring_kepler »

Handricka + brusna pasta a cislo je zachvilu ako nove :-)
Ale nie na stroji, "hand work" :-)
inspiring_nobel

Príspevok od používateľa inspiring_nobel »

Kup si v drogerii Sidol, cvrkni na handricku, rucne prelesti, dosucha vyutieraj, naolejuj, pohoda.
Igoca
častý prispievateľ
Kontaktovať používateľa:

NERIEŠTE TO !
Nechápem, ale u mňa je to bežné 8)
Zbraň je výrobok určený na špecifické používanie ...a dajako mi uniká pointa. Ale mám riešenie. Kúp si dve, na jednu sa dívaj a používaj v rukavičkách a druhú "der do nicoty ". Výsledok sa dostaví. Kúpil som si a predal za rok zopár / dve.tri,štyri.... / koktavé železá. Je to presne o tom, čo je líbling a čo pracovné železo. Zbrane nešetrím, ale dám im čo treba :!: Viem že moja odpoveď je asi o ničom, ale ZBRAŇ je špecifický nástroj, ktorý toho znesie ! .... a tým pádom NERIEŠIM drobné , úlety. Robíme si ich samy. A keď nie, reakcia GrandPower je viac ako promptná. Posledné dve preteky som odstieľal s SP-01, ale K100 Mk6 Long Custom JE DOŽIVOTNÝ MAZNÁK 8) 8)
Kolegovia z WFC doteraz nevedia, koľko struniek, hlavní, vypúšťačov a pod, som skúšal, až som prišiel na to PRAVÉ ORECHOVÉ. NIe je to odpeveď na Tvoj podnnet - Toť, len môj názor :)
Odtlačky si mal za príplatok, alebo to bol bonus :D
atr30
občasný prispievateľ

rad by som kupil nejake fobus type puzdro na kachnu, ake by ste odporucily. popripade kde by sa dalo kupit
BALISTIK
moderátor
Registered for: 18 years 4 months

Príspevok od používateľa BALISTIK »

Fobus BRV. :wink:
atr30
občasný prispievateľ

:oops: len pre istotu: totok?
Igoca
častý prispievateľ
Kontaktovať používateľa:

atr30
občasný prispievateľ

heh este jedna otazocka. ake pripnutie je podla vas lepsie? na pevno alebo cez padlo?
yarco
moderátor
Registered for: 18 years 7 months

Príspevok od používateľa yarco »

Zalezi od teba, na co ho chces a comu das prednost.

Ak chces puzdro, ktore sa da behom par sekund nahodit/zhodit bez odopinania opasku, pozeraj skor po padle.

Ak ta takato flexibilita netrapi (napr. nosis zbran celodenne/celotyzdenne na jednych nohaviciach), das mozno prednost o nieco istejsiemu uchyteniu a zoberies puzdro s prevlekmi na opasok.
inspiring_kepler

Mal som 3 kusy puzdier FOBUS typ "paddle" a musim povedat, ze je to nieco totalne nestabilne a casto sa mi stalo, ze som vytrhol aj zbran s puzdrom.
Jedno puzdro som totalne znicil - "RT paddle" typ a na dalsich dvoch, tiez paddle GL26 pre Glock 26 a KTP ND - Kel tec .32 & .38 pre Ruger LCP som odtrhol paddle a prinitoval na puzdro kus upraveneho plechu a je to neporovnatelne stabilne a pevne :-)

Osobne nedoporucujem "paddle" typ puzdra.
Michal1
častý prispievateľ
Registered for: 18 years 10 months
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Michal1 »

BKSL ty tusim zdemolujes vsetko :!: :wink: :lol: :lol: :lol:
inspiring_kepler

Opasok a puzdro su nosne piliere rychleho a presneho tasenia.
Tam sa kompromis urobit neda :-)
Napísať odpoveď

Návrat na "Grand Power"