WEBFORUM Cup

Používateľov profilový obrázok
Igoca
častý prispievateľ
Dátum registrácie: 17 years 11 months
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Igoca »

to bionda:
Na ich stránke to bude navždy!
Keď sme si uvedomili chybu, volali sme glock34 a Peter S - hl. usporiadateľovi, ale bolo neskoro a nič sme nedosiahli.
Ono tých chýb aj pri Stage results bolo viac.
Ale keď nedáš protest do 30 min po zverejnení výsledkov, alebo po udalosti, ktorej sa to týka, neňy nárok.
to sig1: JOZEF CHCEM VEDIEŤ KTORÉ 3-4 som domrvil :roll: lebo ja to vešiam na web :!:
Naposledy upravil/-a Igoca v 04 Nov 2009, 13:59, upravené celkom 1 krát.
SIG1
častý prispievateľ
Dátum registrácie: 17 years

Príspevok od používateľa SIG1 »

Máš pravdu mal som si kontrolovať výsledky od začiatku roka ale začal som neskoro. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
SIG1
častý prispievateľ
Dátum registrácie: 17 years

Príspevok od používateľa SIG1 »

Igi vys..... na to už je to preč, ja sa chodím na strelnice zabávať :lol: :lol: :lol:
Igoca
častý prispievateľ
Kontaktovať používateľa:

Ja sa tiež zabávam a rád s Vami stretávam, ale mám zodpovednosť za to čo robím :oops:
Jeden som už našiel: Žilina 12.9.SAOS :) a idem ďalej. Prídem na to. :D
inspiring_hamilton

Príspevok od používateľa inspiring_hamilton »

.... ja len vyjadrujem svoj názor - nemôžeme tu robiť čary- máry- buď sa riadiť tým čo je niekde oficiálne, alebo potom sa dožijeme, že meniť veci budú chcieť aj iní - a to tu potom ľahko môže zniknúť vážny problém , ktorý naruší vzťahy . Treba si uvedomiť, ak raz odsúhlasíte takýto postup, stane sa ľahko pravidlom!!!! Vždy treba myslieť aj na následky, ktoré to môže priniesť. Mne je úprimne ľúto tých, ktorým bolo poškodené, lebo ak sa snažili- je to úplne pochopiteľné, ale ak nedosiahli alebo nebojovali za nápravu , bohužiaľ ako to vravíte vždy - treba rešpektovať ako rozhodcu, tak aj usporiadateľa a s tým nič neurobíme a musíme rešpektovať!
Mňa začína strieľanie čoraz viac baviť, ale poviem úprimne budem to robiť dovtedy, kým budem mať z toho radosť . Prečítala som tu toho dosť o výsledkoch takže musím tiež dodať ak to takto narúša spolunažívanie- kašlať na to a vôbec neevidovať celkové poradie , úplne postačí vyhlásenie po skončení každého preteku!
Per SIG1, ja to nerobím vôbec kvôli tebe a ani nikomu, ja to robím na obhajobu objektivity, korektnosti a transparentnosti.
BALISTIK
moderátor
Dátum registrácie: 18 years 4 months

Príspevok od používateľa BALISTIK »

Neviem ci je dobre vyradit za tento rok SAOS a Gun MT.Vela strelcov bolo na danych pretekoch.Par ludi ako ja,Marek,werty sme sa tam aj umiestnili,alebo aj chlopi v ZA :?: bavili sme sa ze na rok nebudu tieto preteky v kalendari nie :?: alebo ma opravte ak sa mylim :?: :oops:
Igoca
častý prispievateľ
Kontaktovať používateľa:

to bionda, máš vo všetkom pravdu, ale neviem z Tvojho posledného príspevku neviem WO CO TI GO !
Preto Ťa prosím napíš to výstižne-adresne-menovite-konkrétne !
Ojektivitu výsledkov strážim ja + bbpd. A nikto z nás dvoch, tak ako nás poznáte, nemáme v úmysle NIKOHO POŠKODIŤ, NIKOMU UBLÍŽIŤ alebo NIEKOMU BRAŤ RADOSŤ zo STRIEĽANIA :wink:
WFC prešiel od začiatku vývojom, ktorý sa týkal aj spracovávania výsledkov. Toto je 3tia verzia rátania a spracovania výsledkov. Častokrát sa ozve ten alebo onen:...dorátaj ma, kamoš zabudol, nevedeli sme o tom atď atď a my to spravíme-keď vieme kto - kedy a kde sa zúčastnil.
Posledný dotaz je na coopera, citujem z emailu:
"...cooper ----už má dostrieľané 2 - 3 preteky ale len teraz sa zaregistroval a má problém ktorý rieši s administrátorom lebo sa prihlásil už pred pol rokom a teraz znova a hádajú sa mu mail adresy. "
Igoca
častý prispievateľ
Kontaktovať používateľa:

balistik čítaj a píš pomalšie . NIE TENTO ROK ale do budúcnosti, a nie výsledky z TOHTO roku :wink: A o všetkom sa rozhodne v Čachticiach !
BALISTIK
moderátor

Uz mam taky zvyk rychlo pisat aj strielat :lol: nechce sa mi citat dozadu :roll: tak potom som nic nepovedal je to o.k :oops:
BTV
častý prispievateľ

Príspevok od používateľa BTV »

Keďže Admin je správca a zakladateľ tohto fóra, tak si myslím že by mal vystúpiť z tiena klávesnice a mal by sa ukázať aj medzi nami Webforumcup - istami.

Preto by som rád pozval ADMINA na vyhodnotenie WFC 2009 ktoré bude v Čachticiach !!!
inspiring_wu

Príspevok od používateľa inspiring_wu »

čo sa týka úpravy výsledkov v KN, pravdou je, že vyhlásené výsledky sú podľa pravidiel ipsc platné a nemenné. lenže v pravidlách je aj to, že pred vyhlásením výsledkov musia byť výsledky k dispozícii 30 minút kvôli prípadným protestom. v KN vtedy boli vyvesené výsledky po stage, čo tak neudrelo do očí, že SIG1 vyskočil v celkovom na prvé miesto. navyše aby sa šetril čas, tak ani ten čas nebol dodržaný. To však Peťovi S. nijako nevyčítam, tiež som bol rád, že sa to "zbytočne" nenaťahuje. stalo sa, čo sa stalo a až po vyhlásení celkových výsledkov (ktoré vyvesené neboli) sa zistil omyl na jednom stage. NIKDY by som si nedovolil zmeniť svojvoľne výsledky. okamžite sme kontaktovali Glock34, Peťa S. a s igocom a wertym ako členovia rady wfc sme sa dohodli, že sa výsledky po správnosti prepočítajú. (skutočný nastrieľaný výsledok sme si overili na scoresheete). Neobúvajte sa do igocu, lebo tie výsledky všetky robím ja samojediný a igoca ich kontroluje pred vyvesením, lebo ani ja, hoci mám k tomu blízko, nie som neomylný. Je to ale výstražník do budúcnosti a tiež budem za to, aby sa už nabudúce nijaké výsledky nemenili.
yarco
moderátor
Dátum registrácie: 18 years 7 months

Príspevok od používateľa yarco »

Moj nazor:
IPSC ma svoje pravidla, WFC zase svoje.
IPSC je standardny sport so sutazami, rozpoctom a politikou, WFC je (zatial) primarne volnocasova dobrovolnicka aktivita.

Nevidim dovod, preco by nebolo mozne hoci aj dodatocne (v rozumnej lehote) opravit vysledky tak, aby zodpovedali skutocnym vykonom strelcov.

Nie je medzi nami asi nikto, koho by tesilo vitazstvo len vdaka administrativnemu omylu, i ked zistenemu az dodatocne.
V tomto doverujem zdravemu usudku Rady WFC a nemam vyhrady voci podobnym upravam aj v buducnosti, mna zaujimaju realne vysledky.

P.S. Nemusime predsa prepisovat diplomy a vymienat vazicky, ale ak uz si niekto z nas dava tu pracu s kompletnou tabulkou vysledkov, bola by skoda nemat v nej realne data. Povodne udaje nech kludne zostanu v oficialnych vysledkoch preteku, WFC rebricek od nich predsa nie je zavisly. Alebo je?
inspiring_wu

Príspevok od používateľa inspiring_wu »

yarco - bingo, ja vlastne s tvojim názorom súhlasím, len kvôli mojej blbej nekonfliktnej povahe väčšinou ustúpim... ale tomu, že tabuľka wfc má odrážať reálne výsledky a nie administratívnych víťazov, sa nedá nič vytknúť. uvidíme, ako sa k tomu postavia ostatní.
inspiring_hermann

Príspevok od používateľa inspiring_hermann »

Všetky tabulky majú odrážať reálne výsledky nie vždy sa to dá!
Takže keď budú nezrovnalosti nie vždy sa to bude dať dokázať. Aby v tom nevznikol chaos a bordel preto navrhujem aby sa výsledky nemenili po vyhlásení. Po súťaži je čas na kontrolu a prípadné odstránenie chyby. Komárno nebol jediný pretek kde boli nezrovnalosti ale to sa už ťažšie dokazuje.
BALISTIK
moderátor

Chlapi co zas riesite ved sami hovorite ide o srandu,zabavu :twisted: nejak sa to uz tento rok dobojuje,na rok jasne pravidla nie :?: ako hovori baletak Zrada WFC to da dokopy :twisted:
Zamknuté

Návrat na "Webforum CUP"