WEBFORUM Cup
-
inspiring_hamilton
je neuveriteľné kam sa toto fórum uberá. Skúsenejší a neskúsenejší ..... Veď si čítajte svoje príspevky ako meníte názory.
Peťo (glock34), píš častejšie alebo kandiduj do poilitiky, však máš vždy 100% súhlasy
Tvárite sa že strieľate pre radosť a ten "dym" čo je
medzi vami akože "skúsenejšími" je cítiť na každom preteku. Ono keď som začínal nedávno, to vyzeralo naozaj ako o radosti zo strieľania ale odkedy sa vadíte za zásahy čo nie sú v terčoch, porušenia pravidiel sa nevidia ..... ale veď ako bude tak bude.
Peťo (glock34), píš častejšie alebo kandiduj do poilitiky, však máš vždy 100% súhlasy
Tvárite sa že strieľate pre radosť a ten "dym" čo je
medzi vami akože "skúsenejšími" je cítiť na každom preteku. Ono keď som začínal nedávno, to vyzeralo naozaj ako o radosti zo strieľania ale odkedy sa vadíte za zásahy čo nie sú v terčoch, porušenia pravidiel sa nevidia ..... ale veď ako bude tak bude.
-
inspiring_wu
robie, mňa skôr trochu udivuje Tvoj príspevok... ak si si všimol, tak slová skúsený a neskúsený sú v našich príspevkoch označené úvodzovkami. čo to znamená, nemusím vysvetľovať. ďalej na otázku, kam sa uberá toto fórum Ti odpoviem asi toľko, že smeruje konečne ku plodnej DISKUSII. čo je účelom diskusie asi tiež nemusím vysvetľovať, takže to, že sa niekto po diskusii prikloní k názoru iného nepovažujem za nič udivujúce. Ako by si vlastne definoval "strieľanie pre radosť"? podľa mňa je aj ocenenie vo forme diplomu, medajle a podobne niečím, čo človeka poteší a ženie ho ďalej vpred. a pokiaľ sa to nerobí tvrdohlavo bez ohľadu na ostatných, tak je to úplne v pohode. to delenie v konečnom hodnotení má jediný účel a to povzbudiť začínajúcich a mierne pokročilých (keď už Ti vadí neskúsený) do ďalšej práce.
-
inspiring_hamilton
Ja si myslím, že vôbec sa rozdeľovať nemusí - podľa mňa úplne postačuje vyhlásenie usporiadateľa! A celkové by vôbec nemuselo byť.
Nez sa tu medzi panmi strhne e-bitka
, skusim odpovedat na glock34-ove otazky:
1. Napadlo ma riesenie 'ovca cela a vlk nazraty':
a/ hlavna tabulka WFC bude nadalej len jedna, spolocna pre vsetkych foristov, ide predsa o 'WebForum Cup'
b/ ale ak bude niekto ochotny vyrabat paralelne aj tabulky pre 'skúsených/neskúsených', nevidim v tom problem (osobne mam rad cisla a statistiky:). Ci budu tabulky priebezne alebo len na konci sezony, to je otazka na ich tvorcov, oni s tym budu mat robotu. (*)
2. Na zvolenom kluci mometalne az tak nezalezi, kazdy z nich (clenstvo v SAPS, % uspesnosti v SAPS alebo osobne rozhodnutie strelca) ma svoje klady aj zapory.
Nieco si zvolime a uvidime, ako sa to osvedci. Mozno ich kombinacia.
3. Hlasujem len za diplomy. Hodnotne ceny mozu byt zdrojom zavisti a zbytocnych sporov.
4. Moze byt Butvinova "1/4 z poctu vsetkych pretekov", ale max. 5. Ak by aj niekedy pribudlo pretekov na vyse 20, volny cas sa nam nijako nenafukne.
5. Navrhujem zvazit aj odpovede na otazku:
"Koľko minimálne WFC strelcov sa musí preteku zúčastniť, aby bol tento vyhodnotený v rámci ročníka WFC?"
Nemusime zaviest ziadny limit, ale bolo by podla mna dobre si toto vopred jasne povedat. Inak je to dalsi potencialny zdroj sporov, uz sa to tu aj objavilo.
Hlasujem za 5 a viac.
(*) Tymto aj ponukam pomoc pri spracovani statistik, ak by ju buduci 'tvorcovia tabuliek' potrebovali.
1. Napadlo ma riesenie 'ovca cela a vlk nazraty':
a/ hlavna tabulka WFC bude nadalej len jedna, spolocna pre vsetkych foristov, ide predsa o 'WebForum Cup'
b/ ale ak bude niekto ochotny vyrabat paralelne aj tabulky pre 'skúsených/neskúsených', nevidim v tom problem (osobne mam rad cisla a statistiky:). Ci budu tabulky priebezne alebo len na konci sezony, to je otazka na ich tvorcov, oni s tym budu mat robotu. (*)
2. Na zvolenom kluci mometalne az tak nezalezi, kazdy z nich (clenstvo v SAPS, % uspesnosti v SAPS alebo osobne rozhodnutie strelca) ma svoje klady aj zapory.
Nieco si zvolime a uvidime, ako sa to osvedci. Mozno ich kombinacia.
3. Hlasujem len za diplomy. Hodnotne ceny mozu byt zdrojom zavisti a zbytocnych sporov.
4. Moze byt Butvinova "1/4 z poctu vsetkych pretekov", ale max. 5. Ak by aj niekedy pribudlo pretekov na vyse 20, volny cas sa nam nijako nenafukne.
5. Navrhujem zvazit aj odpovede na otazku:
"Koľko minimálne WFC strelcov sa musí preteku zúčastniť, aby bol tento vyhodnotený v rámci ročníka WFC?"
Nemusime zaviest ziadny limit, ale bolo by podla mna dobre si toto vopred jasne povedat. Inak je to dalsi potencialny zdroj sporov, uz sa to tu aj objavilo.
Hlasujem za 5 a viac.
(*) Tymto aj ponukam pomoc pri spracovani statistik, ak by ju buduci 'tvorcovia tabuliek' potrebovali.
Marek, nenazývajme a nevytvárajme podskupiny vo WFC.
SAPS je predsa iba o zaplatení členstva. Strelec Janko si spraví v pondelok ZP, v stredu si na polícii vybaví nák.povolenie a kúpi zbraň, deň na to sa zaregistruje v klube ktorý je v SAPSe a následne zaplatí poplatok do SAPSu a v sobotu je strelcom SAPS súťaže možno aj level II., resp III. Ide iba o to koľko za pretek zaplatí. To je modelový príklad a to je všetko. Do SAPSu sa predsa nepostupuje na základe výkonnosti.
Toto si niekto z vás čo idete do SAPSu asi neuvedomuje a tvári sa že zhltol múdrosť sveta (ale ja nikoho nemenujem).
Aj ja som preto uviedol skúsený a neskúsený v uvodzovkách (ale toto sú len prázdne debaty o slovíčkach).
Proste chlapi, choďte do SAPSu, strieľajte aj levely II. a III. My ostatní vám to prajeme, dosahujte výsledky, vyhrávajte. S radosťou vám kedykoľvek zablahoželám, ale názor na SAPS mi nezmeníte - je to klub viac platiacich strelcov - toť všetko.
WFC je super pre začínajúcich amatérov s predraženými zbraňami (iba pre imidž) ako som ja, ale celkové hodnotenie nemusím.
SAPS je predsa iba o zaplatení členstva. Strelec Janko si spraví v pondelok ZP, v stredu si na polícii vybaví nák.povolenie a kúpi zbraň, deň na to sa zaregistruje v klube ktorý je v SAPSe a následne zaplatí poplatok do SAPSu a v sobotu je strelcom SAPS súťaže možno aj level II., resp III. Ide iba o to koľko za pretek zaplatí. To je modelový príklad a to je všetko. Do SAPSu sa predsa nepostupuje na základe výkonnosti.
Toto si niekto z vás čo idete do SAPSu asi neuvedomuje a tvári sa že zhltol múdrosť sveta (ale ja nikoho nemenujem).
Aj ja som preto uviedol skúsený a neskúsený v uvodzovkách (ale toto sú len prázdne debaty o slovíčkach).
Proste chlapi, choďte do SAPSu, strieľajte aj levely II. a III. My ostatní vám to prajeme, dosahujte výsledky, vyhrávajte. S radosťou vám kedykoľvek zablahoželám, ale názor na SAPS mi nezmeníte - je to klub viac platiacich strelcov - toť všetko.
WFC je super pre začínajúcich amatérov s predraženými zbraňami (iba pre imidž) ako som ja, ale celkové hodnotenie nemusím.
Naposledy upravil/-a rob999 v 06 Nov 2009, 16:20, upravené celkom 1 krát.
-
inspiring_wu
Este poznamka:
Podstata 'podpory menej skúsených strelcov' predsa nie je v tom, ze ich vyhodnotim osobitne, aby mali 'krajsie' umiestnenie.
Ta je podla mna v tom, ze sa vsetci k sebe spravaju ako rovnocenni, bez povysenosti a odstupu (*). A pomozu/poradia, ked je to v ich silach.
To je myslim to, co viacerym chybalo v prostredi SAPS Level I pretekov a co bolo jednym z dovodov zalozenia WFC.
Ak taketo vztahy budeme udrzovat aj nadalej, bude uplne vedlajsie, kolko tabuliek budeme vyhodnocovat a ako si doladime pravidla. Ak sa budeme zrat, nic nam nepomoze.
(*) Vsetkym je asi jasne, ze ak aj niekto striela ako Old Shatterhand este to neznamena, ze v beznom zivote to nie je obycajny luzer.
Podstata 'podpory menej skúsených strelcov' predsa nie je v tom, ze ich vyhodnotim osobitne, aby mali 'krajsie' umiestnenie.
Ta je podla mna v tom, ze sa vsetci k sebe spravaju ako rovnocenni, bez povysenosti a odstupu (*). A pomozu/poradia, ked je to v ich silach.
To je myslim to, co viacerym chybalo v prostredi SAPS Level I pretekov a co bolo jednym z dovodov zalozenia WFC.
Ak taketo vztahy budeme udrzovat aj nadalej, bude uplne vedlajsie, kolko tabuliek budeme vyhodnocovat a ako si doladime pravidla. Ak sa budeme zrat, nic nam nepomoze.
(*) Vsetkym je asi jasne, ze ak aj niekto striela ako Old Shatterhand este to neznamena, ze v beznom zivote to nie je obycajny luzer.
Co uz forum oziva ale tak to ma byť
Je pravda ze v SAPS je aj polovica ludi co ju dokazu porazit aj web-foraci co niesu nikde registrovany.Ale pokial ide o SAPS,ja si chcem aspon na rok za lacno skusit aspon par pretekov pokial to pojde
Kde sa chytim v akej divizii.Zatial tento sport robim pre zabavu,ale kto by sa nechcel zivit tym co je mu aj konicek a bavi ho to.Zial u nas nemozne
Len na par vinimiek.Za co bude vacsina to budem ja respektovat
Mne islo len aby nebola medzi nami nenavist,akoze pekny usmev ale co sa deje v pozadi...Moj nazor nebolo by vo WFC lepsie keby sa zacali presadzovat aj strelci priklad od 7.miesta dole.
Ako to bude trebars o rok,ked diviziiu priklad nazvanu zacinajuci vyhraju Baletak,Cyro,Igor a pod...hned poskocite hore :!:Je tu vela strelcov co poskocili priam bleskovo,kto to trosku sleduje vie o kom hovorim
Dajme si sancu nieco dokazat,bude vtom zabava,relax,kamaratstvo,sranda
Nehnevajme sa ale po roku tu vo WFC su tu vacsie rozbroje ako v nasom 50-clennom klube :roll:Ps-ako to bude neskor
kto bude vrtat do strelcov zacinajucich co o rok vyhraju
Pojde to tak ako teraz,potom nam mozno niektory daju za pravdu.
-
inspiring_wu
nebudem sa už vyjadrovať k téme delenia, iba ak osobne, lebo cez písmenká som sa už vyjadril. ale čo sa týka počtu strelcov wfc na preteku, tak 10 sa mi zdá veľa (aj keď obyčajte chodieva viac, priznávam) ale čo ak nás príde 9? nie je to dostatočný počet? Podporím piatich pretekárov už len kvôli tomu, aby sa predišlo situáciám, kedy sme prišli na pretek traja (hoci bol v kalendári cca 3 mesiace) alebo ak príde na pretek strelec jeden a budú sa ozývať hlasy, že to sa ľahko vyhráva v takej konkurencii. a také hlasy tu boli (dokonca aj napísané)
-
inspiring_lumiere
Všetci tu prítomný poznajú seriál F1/formula 1/ len aby sme sa chápali....takže WFC bude mať kalendár pretekov tak ako F1 sa dohodne na tom že prípadné Rachoty započítané do seriálu F1 alias WFC musia byť nahodené mesiac pred/každý si vie zariadiť život a prácu mesiac dopredu/ a teraz celkom k veci hodnotenia . umiestnený na 1.mieste 10bodov umiestnený na 10mieste 1bod a dovi dopo,nie je potrebné percentá štatistiky a neviem čo,lebo pretekár si príde na 5pretekov z napr 12dielnej série a bude z neho winner/víťaž/ a čáávo a chalan alebo baba bude chodiť na všetkých 12a má smolu?to mi príde nemspravodlivé,niekto môže ochorieť a tak ale čo už aj piloti F1 ked sú mimo seriálu pre zranenie tak sa im nezapočítava 5naj pretekov či dosiahnuté časy...../len tak pre zaujímavosť pretekár X príde 5krát a bude prvý t.j.50bodov pretekár Y príde 10krát a bude vždy 6ty a bude mať 50bodov aký je medzi nimi rozdiel?že Y na sebe makal celých 10pretekov a X došiel iba 5krát a má byť na tom lepšie ?takto sú na tom rovnako a rozhodne povedzme posledný pretek..to len na prezentáciu a zamyslenie.Ďakujem za pozornosť pri čítaní môjho názoru k otázkam ktoré boli položené v rámci diskusia WFC2010