Walther P22 - názory, skúsenosti?
-
inspiring_faraday
Mysim,ze raz sa mi to tiez stalo, trosku som sa zacudoval,ale nejak som to neriesil,lebo uz sa to nestalo viac krat. Ja na cistenie pouzivam Luber, bol mi odporuceny a zatial si ho pochvalujemwerewolf napísal:To ondro: a stáva sa ti niekedy že po vystrelení posledného náboja ti normálne obtiahne záver? a potom len na prázdno vystrelíš? mne sa to dnes stalo dva krát že mi ho nezaseklo v krajnej polohe ale normálne obtiahlo a vystrelil som na prázdno.
Musím skonštatovať, že v mojej skúške Waltrík ustál, náboj mi zaseklo len raz, aj to ten najlacnejší čo som mal, spapal viacero iných značiek bez problémov. Presnosť by som povedal pomerne slušná, aj pri dvojvýstreloch, kedže poriadne ani nekope.
Ak je náboj "slabší", má ešte dosť energie na prebitie, ale už nemá dosť energie poslať záver až celkom dozadu, kde zachytí záchyt. Skús iné strelivo, HV-čka ani blazer by to nemal spraviť...werewolf napísal:To ondro: a stáva sa ti niekedy že po vystrelení posledného náboja ti normálne obtiahne záver? a potom len na prázdno vystrelíš? mne sa to dnes stalo dva krát že mi ho nezaseklo v krajnej polohe ale normálne obtiahlo a vystrelil som na prázdno.
...
Vyskúšaj natiahnúť a pomaly púšťať záver bez zásobníka v pištoli - nemal by sa zaseknúť tak, že by zostal visieť nedovretý. Ak sa zasekne, je problém v priveľkom trení medzi bicím kohútom a spodkom záverového bloku. Skontroluj, či tam hneď pred poistkou nemáš vyklepané také jemné vlnky!
-
inspiring_agnesi
-
inspiring_agnesi
-
eager_mendel
bol som rozhodnutý predať CZ 82 makarov, nakoľko 9mm mam glock 19 a kupit si walther P22 LR ale po precitani tejto témy radšej ostanem pri úplne bezproblémových zbraniach bez nutnosti akokoľvek zasahovať do ich konštrukcie aby slúžili na to na čo sú určené.
tiež si myslím , že značka ako walther to nemala pustiť na trh ak to nie je úplne doladená zbraň
ďakujem všetkým majiteľom za ich poznatky a uvádzanie skúsenosti s touto zbraňou
tiež si myslím , že značka ako walther to nemala pustiť na trh ak to nie je úplne doladená zbraň
ďakujem všetkým majiteľom za ich poznatky a uvádzanie skúsenosti s touto zbraňou
-
inspiring_ramanujan
-
friendly_pike
Tak dnes prvykrat som mal zadrzku na mojom P22. Blazery ficali, Mini-mag HV tiez, akurat pri Dynamit Nobel HV som mal jednu zadrzku pri asi 200 vybuchanych