Aký dôvod uviesť do žiadosti o zbroják?
to ze to povedal kamarat z PZ nic nemusi znamenat ... ked som bol u vzdialenej rodiny na strednom slovensku a dozvedeli sa ze mam A-cko /vsetci chlapi su polovnici+ bol tam aj jeden policajt/ tak sa chytali za hlavy a hikali ze ako je to mozne ze som dostal Acko ked niesom policajt ani vojak
ze u nich policajti davaju len takym
.... nenechaj sa odbit a trvaj si na svojom podaj ziadost a uvidis... 
OTpeto543 napísal:to ze to povedal kamarat z PZ nic nemusi znamenat ... ked som bol u vzdialenej rodiny na strednom slovensku a dozvedeli sa ze mam A-cko /vsetci chlapi su polovnici+ bol tam aj jeden policajt/ tak sa chytali za hlavy a hikali ze ako je to mozne ze som dostal Acko ked niesom policajt ani vojakze u nich policajti davaju len takym
.... nenechaj sa odbit a trvaj si na svojom podaj ziadost a uvidis...
...hej , ale na strednom Slovensku poväčšinou ani zbroják nie je potrebný ...
- Buď je v každom dome kvér ešte od vojny
alebo
- Na vidly sa ešte ZP zatiaľ nevydáva ....
-
inspiring_agnesi
to si tam asi bol teda dosť dávnopeto543 napísal:tked som bol u vzdialenej rodiny na strednom slovensku a dozvedeli sa ze mam A-cko /vsetci chlapi su polovnici+ bol tam aj jeden policajt/ tak sa chytali za hlavy a hikali ze ako je to mozne ze som dostal Acko ked niesom policajt ani vojakze u nich policajti davaju len takym
No vidim že sa stalo čo som nechel - vznikol tu FLAME
Ziadost mi musia zobrat ked ju chcem podat(zajtra sa chystam) a mam k nej potrebne naležitosti.Odôvodnenie som dal uplne to najklasickejsie co je v zakone aj na ZP to mate napisane
Chcem vsetko skusit "normalnym" sposobom ako občan bez konexií na PZ a bez "všimného" a neviem čoho este.
Nerobím z toho nejaku vedu,uvidim co bude,ci to schvalia,ci ne a aky budu mat dovod na neschvalanie.Zatial nemalujem certa na stenu
Ďakujem zainteresovaným za reakcie a búrlivu debatu,majte sa pekne.
Ziadost mi musia zobrat ked ju chcem podat(zajtra sa chystam) a mam k nej potrebne naležitosti.Odôvodnenie som dal uplne to najklasickejsie co je v zakone aj na ZP to mate napisane
Chcem vsetko skusit "normalnym" sposobom ako občan bez konexií na PZ a bez "všimného" a neviem čoho este.
Nerobím z toho nejaku vedu,uvidim co bude,ci to schvalia,ci ne a aky budu mat dovod na neschvalanie.Zatial nemalujem certa na stenu
Ďakujem zainteresovaným za reakcie a búrlivu debatu,majte sa pekne.
-
inspiring_proskuriakova
-
vigorous_mayer
Zdravim , Chcem si spravit ZP - A neviem ci mam dostatocne odvovodnenie. Sme firma ktora zabespecuje rozne festyvali ,podujatia , koncerty a stavba velkokapcitnych stanov cca pohoda. Ked zacina daka akcia- festival tak si ostavame strazit nase veci ,cize hudba,osvetlenie,alkolhol a tak ostavame aj predavat pracujeme aj s peniazmi.Vyuzivam vsetky firemne auta aj nakladne vozim material. Zakazdym sme niekde inde.
Viem mi to potvrdit aj moj zamesnavatel
Ale nedavno som mal len 21
Myslite mam sancu ?
Dakujem
Viem mi to potvrdit aj moj zamesnavatel
Ale nedavno som mal len 21
Myslite mam sancu ?
Dakujem
-
inspiring_proskuriakova