Prestrelené nohy v Nových Zámkoch

správy o útoku alebo obrane so zbraňou
Používateľov profilový obrázok
arminius
častý prispievateľ
Registered for: 18 years 2 months

Prestrelené nohy v Nových Zámkoch

Príspevok od používateľa arminius »

Majiteľ SBS-ky postrelil dvoch mužov

29.11.2009
BRATISLAVA - V Nových Zámkoch dnes v skorých ranných hodinách postrelil majiteľ bezpečnostnej služby dvoch mužov. Informovala o tom televízia Joj.
http://www.topky.sk/se/100370/Krimi/

Čas č. 11:00 minúta ....

http://televizia.joj.sk/tv-archiv/novin ... -2009.html

Edit : Pravda , pravda .... :roll: nie Nitra ...
Naposledy upravil/-a arminius v 29 Nov 2009, 22:43, upravené celkom 2 krát.
inspiring_shamir

Príspevok od používateľa inspiring_shamir »

nie nahodou Nove Zamky?
inspiring_proskuriakova

Príspevok od používateľa inspiring_proskuriakova »

konečne nejaká sprava, kde sa dá aspoň uvažovať o NO
inspiring_leakey

Príspevok od používateľa inspiring_leakey »

moc by ma zaujímalo ako to bude hodnotene, ale u nás asi neoprávnene použitie zbrane. Predstavte si že dvaja hrubohlavci vám rozbíjajú majetok a vy sa môžete len dívať. smutné!!! Aj keď ťažko povedať o čo tam išlo, keď si predstavím že sa niečo také stane mne, vidím to z okna, zbehnem dolu, pekne ich poprosím a oni nič tak či by to bola NO keby som ich tiež strelil do nôh. Samozrejme varovný vystrel by bol ak by bol na to čas.
Keby ich náhodou omrzelo rozbíjať len auto, že by sa im nepáčila moja hlava napr. :shock: a boli by bez zbrane podotýkam ale zjavne silnejší a dvaja
lenochod
prispievateľ
Registered for: 16 years 10 months

Príspevok od používateľa lenochod »

Keby ich to omrzelo, to by som uz asi mal tazko na salame, radsej budem prinajhorsom zivy sediet ako mrtvy lezat, to by uz mala byt NO. No...ale s tym poskodzovanim majetku veru neviem...mam taky neprijemny pocit, ze u nas to nebude opravnene pouzitie zbrane. Ocividne v nasom state je ta cast "a majetku" len pre prdel alebo akurat tak pre bububu a spoliehanie sa, ze to pomoze.
inspiring_leakey

Príspevok od používateľa inspiring_leakey »

no máš veru pravdu, zbrane síce máme ale človek musí tak hoďku porozmýšlať a potom sa rozhodnúť či je to už "to" alebo radšej zniesť bitku v lepšom prípade ujsť a nechať ich nech sa "vydovádzajú" na tvojom majetku. je to smutné. zákony ako stvorené pre vagabundov!!! :x
Napísať odpoveď

Návrat na "Udalosti"