Stretol som sa s nasratou (asi besnou) liskou ktora mi isla po nohe, Vyriesil to strom. Dalej som sa stretol s diviakom, ktory tiez isiel po mne (vyriesil to strom). Na zaver som prisiel o par veci ked mi asi nejaky vagabundi pocas spanku zobrali spred stanu, pruser bol ten ze som pocul suchot, ale nemal som nic pri sebe ani v stane, jedine co som nahmatal bola horalka
1. Walther 22 alebo 99, v sume rozdiel nevadi, kupim co treba, nerad setrim liter a potom to olutujem, aky je v nich rozdiel okrem poctu striel v zasobniku ?
2. Je na 99 aj lepsi dostrel smradu ?
3. Ake puzdro odporucate alebo je vhodne na opasok ?
4. Nechapem ani ten single a ten double, o com to je ?
5. Ked uz to kupujem, tie svetlice sa vyrovnaju aspon beznym svetliciam
ze by som s tym pukal na silvestra ? alebo sa to neoplati ani kupit.
6. Flash zabliskne dost silno, ze za tmy zmatie pripadneho zlodeja a ziskam cas mu dat par pestoviek do hlavy ?
7. Myslite ze, ked by nahodou isiel na mna BEAR, a strelil by som mu vsetky nonivamidy do ksichtu co sa mi len podari tak sa nad tym aspon pozastavi ? alebo povie BRUM a aj tak ma dokonci
Dikes zbrojnosi a este raz opakujem, neni to primarne na potulky mestom a branenie sa pred grupami opilcov ktory navyse maju deviny, je to na tulave psy, diviaky, lisky, zlodejov veci zo stanu, proste self defense atd.