Sig Sauer Mosquito
-
inspiring_hawking
-
inspiring_hawking
Prve dojmy :
Dnes som mal moznost z noveho moskita vystrelil dva zasobniky(20nabojov). zbran som predtym celu rozobral, odmastil, premazal, 200x som pohybal zaverom, strelivo blazery(bez cervenej znacky CCI), trochu naolejovane na slabsej pruzine(ta moja nie je farebne odlisna od tej druhej, akurat ma mensi prierez a ma vacsiu dlzku). Nemal som ziadnu zadrzku resp. inu chybu, mal som najvacsiu muchu a niesla na 15m o 0,1 m dole, inak som s presnostou velmi spokojny, taktiez som nezaznamenal problemy so spustou. Ako tu niekto vyssie pisal, bicia pruzina je dost silna, ale da sa na to zvyknut. Prekvapili ma len dve veci a to:
1. stopa po uderniku na nabojniciach je relativne mala oproti puske,
2. prekvapil ma akurat hluk vystrelu, ktory dokaze moskito porobit
PS: k hlavni sa zatial nevyjadrujem, kedze sa podla vasich slov prejavi "cervik" az po niekolko sto ranach, zatial je vyvrt hladky, bez stob akehokolvek mechanickeho alebo technologickeho poskodenia.
Dnes som mal moznost z noveho moskita vystrelil dva zasobniky(20nabojov). zbran som predtym celu rozobral, odmastil, premazal, 200x som pohybal zaverom, strelivo blazery(bez cervenej znacky CCI), trochu naolejovane na slabsej pruzine(ta moja nie je farebne odlisna od tej druhej, akurat ma mensi prierez a ma vacsiu dlzku). Nemal som ziadnu zadrzku resp. inu chybu, mal som najvacsiu muchu a niesla na 15m o 0,1 m dole, inak som s presnostou velmi spokojny, taktiez som nezaznamenal problemy so spustou. Ako tu niekto vyssie pisal, bicia pruzina je dost silna, ale da sa na to zvyknut. Prekvapili ma len dve veci a to:
1. stopa po uderniku na nabojniciach je relativne mala oproti puske,
2. prekvapil ma akurat hluk vystrelu, ktory dokaze moskito porobit
PS: k hlavni sa zatial nevyjadrujem, kedze sa podla vasich slov prejavi "cervik" az po niekolko sto ranach, zatial je vyvrt hladky, bez stob akehokolvek mechanickeho alebo technologickeho poskodenia.
-
inspiring_perlman
Sig nezavadzaj
ja som s mojeho vystrielal dost vela, ked bola chut aj 500ks za trening padlo.Uz sa to tu preberalo dost,nevyskytuje sa u vsetkych,ale nik nemoze povedat na koho s akym oznacenim sa to urobi.Dalej nema to vplyv na presnost ani zivotnost,bezny strelec si to ani nevsimne
ale troska znaly pistolnik-balistik to zbada.Ked som ho kupoval v Lesone som ho prezrel ,nebolo na nom nic,po cca 500 ranach a viac sa to zacne robit.Su to po vycisteni male dierky ako vypadanie s hlavne
PS-sig1 spomínas v Martine ked som sa pozeral do laufu tvojeho
Dalej aj znackova zbran ako je Sig moze mat vo vyrobe zmatok
Ako zbran je super,krasna,presna
Len ma dlhy reset ale to nieje na trening podstatne.
-
inspiring_hawking
Ked uz pisem do plena hadzem fotky mojho mosquita
http://www.ulozisko.sk/239769/Zmenena_v ... G_6917.JPG
http://www.ulozisko.sk/239770/Zmenena_v ... G_6930.JPG
http://www.ulozisko.sk/239771/Zmenena_v ... G_6922.JPG
http://www.ulozisko.sk/239772/Zmenena_v ... G_6924.JPG
-
inspiring_hawking
V piatok som vystrielal z mosquita na strelnici 190 ran.
Zacal som s tromi zasobnikmi s municiou Blazer(bez cervenej znacky CCI) a silnejsou pruzinou. Naboje neboli naolejovane, hned prva rana chyba vyhodenia nabojnice. Tato chyba sa opakovala asi dve rany na zasobnik. Dalsou chybou bolo vzpriecenie naboja pripadne, nevsunutie naboja do komory. Ked som sa snazil rukou vsunut naboj do komory islo to veeelmi ztuha. Stalo sa to dva krat.
Dalej padlo 100 nabojov CCI MINIMAG, aj tu sa vyskytlo par chyb, konkretne jedna chyba vsunutia nabojnice do komory, a tri chyby neodpalenia naboja
!!!!! Na druhy krat vzdy naboj odpalilo, takze chybu vidim asi v slabej udernej sile uderniku
.
Dalej som vystrielal 60 ran Blazerov bez ziadnej chyby
.
Presnost: Po nasadeni strednej muchy pri minimagoch strielala pistol na 15 m presne na stred, no na tu istu vzdialenost s nabojmi Blazer o 6 centimetrov nizsie. Taktiez som mal pocit, ze s minimagmi som mal podstatne lepsie sustrely.
Po vycisteni, zatial ziadne stopy po cervikovi
Zacal som s tromi zasobnikmi s municiou Blazer(bez cervenej znacky CCI) a silnejsou pruzinou. Naboje neboli naolejovane, hned prva rana chyba vyhodenia nabojnice. Tato chyba sa opakovala asi dve rany na zasobnik. Dalsou chybou bolo vzpriecenie naboja pripadne, nevsunutie naboja do komory. Ked som sa snazil rukou vsunut naboj do komory islo to veeelmi ztuha. Stalo sa to dva krat.
Dalej padlo 100 nabojov CCI MINIMAG, aj tu sa vyskytlo par chyb, konkretne jedna chyba vsunutia nabojnice do komory, a tri chyby neodpalenia naboja
Dalej som vystrielal 60 ran Blazerov bez ziadnej chyby
Presnost: Po nasadeni strednej muchy pri minimagoch strielala pistol na 15 m presne na stred, no na tu istu vzdialenost s nabojmi Blazer o 6 centimetrov nizsie. Taktiez som mal pocit, ze s minimagmi som mal podstatne lepsie sustrely.
Po vycisteni, zatial ziadne stopy po cervikovi
-
friendly_hertz
Zdar chlapi, včera som si ošahal Mosquito a zamiloval som sa, len ma trošku desia tie problémy s hlavňami čo tu čítam. Zdá sa Vám, že sa to objavuje permanentne aj pri nových sériách, alebo to bolo špecifikom iba niektorých sérií? Držal som v ruke aj P22 ktorý sa mi tiež páčil, aj keď nie až tak ako Mosquito. Ale ako výhodu u P22 vidím mierne v tom, že sa na ten istý model dá hodiť aj dlhšia hlaveň, čo sa myslím podľa toho čo mi povedali u Mosquita nedá ...