CZ 75 SP-01 SHADOW

DUSO
častý prispievateľ
Dátum registrácie: 17 years 8 months

Príspevok od používateľa DUSO »

FAO mali tusim nieco take na svojej stranke. Viem ale, ze ich mikrometre su dost casto zdrojom nespokojnosti.
friendly_elion

Príspevok od používateľa friendly_elion »

Ja mám CZ SP-O1.Mám na nej spravené úpravy ( odladená spúšť. bicia pružina, vratná pružina, zmenené poistky, rukoväť, lievik ). Strieľam s ňou 3 sezóny a nedal by som ju zanič. K-100 je podľa mňa odpad. Nevydrží veľa, často sa zasekáva potrebuje pravidelný servis ( opravy, dolaďovania ). Nie je spoľahlivá. Brrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
inspiring_bose

Príspevok od používateľa inspiring_bose »

Jackie, K-100 je viac menej sluzobna varianta zbrane...neustale porovnavanie je dobra vec, ale musi byt rovnocene...nemozes porovnat sportiak s tereniakom, pretoze kazdy vynika v inom...
A co sa tyka zivotnosti, tak ver ze K-100 ma vacsiu zivotnost ako CZ SP-01...ale aj to je v podstate jedno... :wink:
Ja nemam ani jednu ani druhu, cize nejde o moje skusenosti, ja iba sledujem viacero streleckych for a mal som CZ 85 a CZ 75. Ta 85tka isla po nieco po 6000 vystrelov rovno do srotu a 75tka mala take velke vole po cca 10000 ranach, ze som mal pocit, ze drzim rumbagule a nie zbran, ale aj tak netvrdim ze CZ je to odpad!! 8)
inspiring_bose

...Jackie davaj si pozor, preto ze ,,Kuro,, to ma z BB do Novej Bani na dostrel.... :lol: :lol: :lol:
friendly_elion

Ahoj Kuro. Ja som neporovnával K-100 a SP. Len som pridal svoj názor na výber zbrane. Strieľam súťažne od svojich 16 rokov. Poznal som veľa ľudí, ktorý vlastnili K-100 a vymenili ju. Veľa ľudí na K-100 nadáva, ale nájdu sa aj jej zástancovia. Je to všetko sila zvyku. Všade sa nájde tovar, ktorý sa vydarí a ktorý nie. Aj pri jednej značke. Je výhoda keď sa majiteľ zbrane K-100 pozná s Kuracinom, ktorý odstráni závady, po prípade sa dá zohnať aj tréningová hlaveň napr. Makarov. Je to všetko o možnostiach. Mal som aj CZ 75, 85 combat. Ja som z CZ spokojný max. dokonca mám aj CZ 75 D compact na CO2. Mne ako osobe K-100 nevyhovuje, dokonca ani Glock. Zbraň musí aj sedieť v ruke. atď. Kto si kupuje zbraň, musí vedieť na čo ju chce, čo od nej očakáva, či mu sedí v ruke, či sa mu z nej dobre strieľa. atď., atď. určite vieš o čom hovorím. To je všetko
inspiring_bose

...ak si zdravil mna ja som kuro159, pretoze Kuro je uplne niekto iny aj ked je tiez postihnuty rovnakou diagnozou ako ja a ako vacsina prispievatelov tohto fora... :wink:
...a takto napisane je to prijatelnejsie ako tvoj vysie napisany prispevok... :wink:
friendly_elion

Teba kuro159. Aká forma napísania príspevku? :P
inspiring_bose

...taka bez odpadu, alebo zump, alebo sraciek...
Kazdy mame podla svojich moznosti a sympatii k tej alebo onej veci nejaky vztah... Ja osobne s mojim mlockom zaspavam v jednej posteli a pri tom mu sepkam do hlavne neznosti, ale viem ze to nie je modla a ani najlepsia zbran na svete...je to iba moj milasek maznavy. Netvrdim ze HK alebo K-100 alebo CZ je odpad...
Iba tolko som chcel napisat....ze argumenty sa lepsie citaju ako pisat o inych maznakoch ze su odpad...tot vsio...
friendly_elion

Ako myslíš kuro 159. Každý má na určité veci svoj názor. Tak ako ja. Každý nech si z toho všetkého zoberie čo chce. A vravím každému sadne niečo iné. Ale fajn menovť nebudem. Chodíš aj po súťažiach? Kde je podľa teba oplatí chodiť najviac?
inspiring_bose

...nie uz dlho nechodim nikam...par krat som bol strielat za jednu firmu na nejakych policajnych mierenkach a sranda zavodoch... Teraz nechodim nikam ale chystam sa niekedy na WFC ak ma niekto zoberie a aspon budem mat pohyb a mozno ostanem iba pri hrncoch-nejakom gulasi...
....Som taky chudak osamely pitolnik :lol: :lol: :lol: ....

...ospravedlnujem sa vsetkym za OT som taky ukecany...
friendly_elion

Odkiaľ si? Z BB?
inspiring_bose

....nebudme OT sme v CZ vlakne a odpoved mas v PM...

...este raz sorry chalani... :oops:
Používateľov profilový obrázok
Kuro
expert
Dátum registrácie: 22 years 9 months
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Kuro »

Odpad je to, čo šomrajuci laduju do starších K100, a potom sa čuduju , že nejde.
ale aj to je minulosť. zistil som, že škoda prascom davat perly, nedokažu to ocenit. Prdel je , že ked sa musí vyčistiť bezvôlova STI, je to v poriadku,lebo je to predsa STI, ak sa musela vyčistit bezvôlova K100, tak je to slovenský odpad, hnoj, grc...
stačilo jednoduche riešenie- začat robit K100 s vôlami a vačším rozptylom, a zrazu su všetcia spokojný.
PS: Jackie - Tvoja SP01 sa rozsype tak po 15-20 000 ranách.
K100 tak po 50 -100 000

Jackie napísal:Ja mám CZ SP-O1.Mám na nej spravené úpravy ( odladená spúšť. bicia pružina, vratná pružina, zmenené poistky, rukoväť, lievik ). Strieľam s ňou 3 sezóny a nedal by som ju zanič. K-100 je podľa mňa odpad. Nevydrží veľa, často sa zasekáva potrebuje pravidelný servis ( opravy, dolaďovania ). Nie je spoľahlivá. Brrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
inspiring_bose

...Kuro, skor ta CZ vydrzi 15000 aj to tam budu vole ako hrom... :?
Používateľov profilový obrázok
BALISTIK
moderátor
Dátum registrácie: 18 years 4 months

Príspevok od používateľa BALISTIK »

Az teraz ked som vymenil K-100 za Shadow,zistujem ze shadow sice striela,ale co bude pri mojom nasedení po 15-20tis ranach. :cry: Aj ked strielam olovo,poplast.K-100 si kupim este raz ale ciernu.Zial nechce sa mi to vypisovat co hovorim,pisem vsade.Skusam zbrane k -100 obstala viac ako glock,aj ako CZ a banujem.Skoda tvrdit niekomu co to poriadne neskusil a nemal scim porovnat o com to je :roll: Kacena mi chyby ako univerzalna zbran.
Napísať odpoveď

Návrat na "CZ"