CZ 75 SP-01 SHADOW
-
inspiring_hamilton
xader-vyzera ze mame vsetci abstak,ale uvidis ako to sigom natreme.Ved sig team je velky,ale my tiez,menovite-BALISTIK,xader,Cyro,bbpd,Zdeno,add,obcas igoca
Ale za cenu siga cca 70tis hore mam noveho shadowa,glocka,k-100,a este nieco ako doplnok.Mozno ze CZ nieje kvalitativne a materialovo tak ako sig ale aj glock za 500eur ho necha daleko.Ale sme OT 
Ved kazdy mame to co sa nam paci, ake mame financne moznosti ... 
Preto na cestach nevidite napriklad same Felicie, alebo same Bmwčka...lebo kazdy je na nieco ine, kazdemu sa paci a vyhovuje nieco ine a to je super, ved akoby to vyzeralo, keby sme boli rovnaki
Kto chce mat Shadowa a nema na zbran za 2000,-€ tak ho bude mat. A kto ma na zbran aj za 3000,-€ tak si ju kupi
To je kazdeho osobna zalezitost.
A kazdy aku ma zbran, s takou sa nauci strielat podla svojich moznosti, aj ked si myslim ze vacsina dnesnych vyrobenych zbrani dost prekracuje moznosti vacsiny strelcov...cest vynimkam
Preto na cestach nevidite napriklad same Felicie, alebo same Bmwčka...lebo kazdy je na nieco ine, kazdemu sa paci a vyhovuje nieco ine a to je super, ved akoby to vyzeralo, keby sme boli rovnaki
Kto chce mat Shadowa a nema na zbran za 2000,-€ tak ho bude mat. A kto ma na zbran aj za 3000,-€ tak si ju kupi
A kazdy aku ma zbran, s takou sa nauci strielat podla svojich moznosti, aj ked si myslim ze vacsina dnesnych vyrobenych zbrani dost prekracuje moznosti vacsiny strelcov...cest vynimkam
Naposledy upravil/-a Xader v 03 Feb 2010, 14:29, upravené celkom 1 krát.