-pytam sa preto aby som vedel ako sa mam popnahlat s vybavovanim ZP lebo po novom to ma byt uz tazsie co som pocul
-a este jedna otazocka na skusenejsich.. mal som v plane iba sk E a potom v buducnosti A ale na A nemam momentalne parny argument
poriadne si precitaj zakon a zistis, ze pri rozsirovani z E na A ziadne skusky nerobis, len budes musiet dolozit ten padny argument a kolky 16,5Eur. Byt tebou, skusim to uz teraz a ako argument uvediem okridlene "ochrana zivota a majetku" , v najhorsom skoncis s B+E alebo len s Ethrash napísal:...... ALE poial teraz budem ziadat o E a casom o A budem musiet robit nove skusky a bojim sa ze ked pride ta novela nespravim ich a zoberu mi este aj to E.. .....
Nie tak celkom - klub nebude zastrešovať "mŕtve duše" - ak sa opakovane nebude zúčastňovať aspoň formálne práce v klube (minimálne teda to ročné členské), kluby obvykle nahlasujú skončenie členstva oddeleniu zbraní a streliva a oni si už pre železo prídu, alebo si dotyčného aj s jeho E-čkami predvolajú!luke napísal:...
aj keby si si pri ziadosti o E vybavil clenstvo v klube, ktore by si si nasledne po dobu platnosti zp (10 rokov) nepredlzoval, nikto to nepride kontrolovat a odoberat ti zbran.
...