Nohavice 5.11

Používateľov profilový obrázok
luke
častý prispievateľ
Registered for: 18 years

Príspevok od používateľa luke »

Rasto napísal:Luke netrep a nezavadzaj. Preklikaj sa objednavacim procesom a zistis, ze posielaju do Polska ..., ale SK ani Cz tam nenajdes a preto som pisal, ze treba osobny kontakt predajcu.
takto sa so mnou nerozpravaj. ja som s tebou husy nepasol.

"Brand Limitations
Due to restrictions placed on our company by Customs and some of our vendors, the following items and brands will not be shipped to addresses outside of the United States;

ALL KNIVES
5.11 Tactical
Bianchi
Safariland
Break Free
Blue Wonder "
http://www.lapolicegear.com/inor.html

ok? vyriesene? ci chces este nieco mudre dodat?
yarco
moderátor
Registered for: 18 years 7 months

Príspevok od používateľa yarco »

luke napísal:len oni, jasne ze to je ch******, ale zjavne nechcu riesit nic okolo vyvozu z us...
Ak si dobre spominam, na viacerych e-shopoch som uz videl podobne obmedzenie exportu o.i. na vyrobky "5.11 Tactical".
Co konkretne je za tym a kto moze a kto nie, to netusim.

Ak by sa to nahodou i napriek tomu dalo za tu cenu objednat, urcite by som sa pridal.
Rasto
expert
Registered for: 16 years 10 months

Príspevok od používateľa Rasto »

Ano luke staci, ked spravis to co som ti pisal a prejdes si objednavacim procesom.
Nic viac a nic menej a nemusi to byt omnoho inteligentnejsie, proste len citat co pisem.
Posielaju madarom, poliakom nemcom, rakusakom, egyptanom :P a dokonca i do talianska, kde ti neposle nic ani posledny cinan pokial to predom nepoistis a nepockas si dvojnasobne dodacie lehoty!!!
All in all, posielaju vsade, len nas nemaju v zozname a preto ako som pisal treba osobny pristup.
Ja im pisat nebudem ,lebo nemam zaujem, tak to necham na zaujemcov.
luke
častý prispievateľ

aby som to uzavrel..

"Sent: Wednesday, February 10, 2010 12:50 AM
greetings, i would be interested in few pairs of those 5.11 closeout pants for 19.90 pair. despite various restriction stated on your web im asking you, is it possible to send 4 pairs of these pants to Slovak Republic (Slovakia) in EU using USPS priority mail international for example?
if yes, would you please quote the shipping cost for me?
thanks
regards,
lukas

18:06
Hi Lukas,
Unfortunately, we are unable to ship to Slovak Republic. I’m sorry for any inconvenience this may cause. Please let me know if you have any other questions or concerns.
Have a great day,
Sarah C.Returns Departmentsarah@lapolicegear.com"

necakal som ze tak rychlo odpovedia.
Rasto
expert
Registered for: 16 years 10 months

Príspevok od používateľa Rasto »

No vidis a mojim prispevkom mozeme tuto temu uzavriet pre nedostupnost tovaru :-)
NASTY
častý prispievateľ
Registered for: 16 years 11 months
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa NASTY »

kua chlapi preco sa tu hadate ako sa to neda??? skuste radsej vymysliet ako by to slo, urcite sa nejaky sposob najde
Jack
moderátor
Registered for: 18 years 5 months

Príspevok od používateľa Jack »

Kto z vás má rodinu/známeho v USA?
NASTY
častý prispievateľ
Kontaktovať používateľa:

tiez som na to myslel
luke
častý prispievateľ

kvoli tomu aby ste usetrili 30 usd, teda 20€? si kup o 100 nabojov menej a mas na galoty.
a ked uz objednavat a velmi sofistikovane riesit ako sa to da, tak sa to da napr. tak, ze vyuzijes sluzbu spolocnosti, ktora ti za poplatok zriadi adresu u nich v logistickom sklade v usa, balik si nechas z eshopu poslat tam a oni ti ho potom preposlu do europy.
osobne som to nikdy neskusal, co som pocul skusenosti, rychlost dodavania bola premenliva.
prikladom http://www.myus.com/

s uvedenym poskytovatelom nemam ziadne skusenosti a zriekam sa vsetkej zodpovednosti za pripadne nepriaznive vysledky transakcie.
NASTY
častý prispievateľ
Kontaktovať používateľa:

pani uz ked som toto sposobil tu je anglicka stranka a posielaju aj na Slovensko, co vy na to????
http://www.body-armour-protection.co.uk ... users.html
kapula
častý prispievateľ
Registered for: 19 years
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa kapula »

Lacnejsie uz nebudu asi :)

ja by som siel do toho stale
Jack
moderátor

Jo, ja tiež. A Luke... tu primárne ani nejde o to, koľko stoja tie nohavice alebo nejaký iný výstroj či súčiastky. Azda nikto z nás tu netre biedu. No ide o to, že málokto z nás má chuť zbytočne kŕmiť nenažraných slovenských dovozcov a nenažraných slovenských predajcov. Teda, aspoň to sú moje primárne pohnútky.
luke
častý prispievateľ

tak potom si to objednaj z us z normalneho obchodu.
tu bolo zaujimave jedine to, ze stali 20usd, nic viac nic menej. a podnikat neviemake kroky aby mi to z toho obchodu poslali, napriek tomu ze nechcu sa mi kvoli 30 usetrenym usd velmi nechce, a radsej si to bez akychkolvek kecov kupim za 50 z ineho obchodu, kde to za 10 dni budem mat tu.
tym padom je uplne bezpredmetne sem uvadzat ine obchody, kde sa za 50 usd daju kupit, pretoze nie je ziaden problem ich z us kupit, doviezt, pripadne zaplatit este aj dph a stale ich mat lacnejsie ako keby som ich kupoval tu.
ako som povedal, tu slo len o to ze ich tam mali za 13€. to tam bolo jedine zaujimave.
Jack
moderátor

Jo luke, budem musieť vkročiť do 21. storočia a začať platiť cez PayPal a riešiť si tieto veci sám. Pre mňa totiž bola viac ako cena zaujímavá skutočnosť, že niekto to celé zadministruje za mňa. To, prečo sa mi tieto veci nikdy nechcelo kupovať pekne pohodlne na Slovensku, som už vysvetlil. Bodka.
:wink:
Michal1
častý prispievateľ
Registered for: 18 years 9 months
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Michal1 »

CEna bola velmi zaujimava.
Avsak v copshope mavaju niekedy super akcie.
http://www.cop-gmbh.de/index.php
Akcia Mesiaca: http://www.cop-gmbh.de/media/content/do ... ktuell.pdf
Napísať odpoveď

Návrat na "Puzdrá na zbrane, príslušenstvo a iné..."