Sig Sauer P226

Používateľov profilový obrázok
add
prispievateľ
Registered for: 22 years 10 months

Príspevok od používateľa add »

rob999 napísal: Opakujem to znova a posledny krat: sada X-five Champions package IPSC stoji rovnako alebo aj menej ako Shadow s kompletnou vybavou.
Myslis toto?
X-Five + prepravnú tašku, IPSC opasok, IPSC puzdro na zbraň + na zásobník 2x,
2 x zásobník, čiapku, tričko, čistiacu sadu, nažehlovaciu reklamu SigSauer
za 1779 EUR

Moje naklady:
Shadow (s TROMI zasobnikmi) - 900EUR
CR Speed rig (opasok, WSM II., 3xVersa Pouch) 275EUR
Taska DASTA - cca 80EUR

Spolu 1255EUR

Ak beries čiapku, tričko, čistiacu sadu, nažehlovaciu reklamu SigSauer za 524EUR ako dobry deal, tak potom mas pravdu.

A ked uz pisem, neda mi nespomenut, ze to nekriticke vychvalovanie SIGov (Rlls Royce a pod.) mi uz pripada trapne. Moja P228 ma vnutrorne plochy spracovane OVELA HORSIE ako Shadow ba dokonca aj ako stara CZ75 z roku '93. A to nehovorim co som pocul, to hovorim o tom co mozem kazdemu ukazat.

Toto vsetko vsak vobec neznamena ze by som si dovolil tvrdit ze nejaka znacka je lepsia ako ina. Vzdy je to o konkretnej zbrani a co je dolezitejsie o konkretnom strelcovi...
rob999
častý prispievateľ
Registered for: 17 years

Príspevok od používateľa rob999 »

to add: ta cena ktoru uvadzas na tvoj set CZ este stale nie je kompletny.
Netreba zabudnut ze ti tam stale chyba 1 zasobnik (110€ u SIG) + tie dalsie doplnky + som tu na fore videl ako si chlapi do Glockov, CZ objednavaju recoil pruziny zaveru (tiez nie lacna polozka) - mimoine standardne pouzivane v zbaniach SIG od vyrobcu. Dalej ak by si mal dat do CZty hlaven ktoru mam standardne od SIG vyrobena od najrenomovanejsieho svetoveho vyrobcu hlavni (Walther), kolko by stala?

Hlavne tu panuje nazor ako strasne su SIG SAUERy predrazene a keby to aj hned nebolo 50:50 co ani nie je dovodom tak je to v pohode.
Rasto (balistik) vsak vymenoval kolko si on kupi zbrani za cenu jedneho SIGa, takze to iba preto.

Koniec koncov je to aj tak jedno. Strielat sa da cimkolvek je to otazka kto do coho investuje howgh.

Ten tvoj SIG P228 je airsoft z Ciny? :lol:
SIG1
častý prispievateľ

Príspevok od používateľa SIG1 »

To add: Pozrime niekde v Komárne to opracovanie tvoje P228 a ja prinesiem CZ 75 r.v. 96, prípadne nejaký nový Shadow a porovnáme s P 226 alebo 2022 a potom uvidíme čo je to slušné opracovanie.. A či sa oplatí priplatiť si za serióznu prácu a kvalitný materiál :roll: :roll: :roll: :roll: 8) 8) 8)
BTV
častý prispievateľ
Registered for: 18 years 4 months

Príspevok od používateľa BTV »

Ja mozem len potvrdit ze Add ma cistokrvnu P228, ale vnutornosti som jej nevidel....
BALISTIK
moderátor

Príspevok od používateľa BALISTIK »

Seriozne opracovanie nema vplyv na presnost,spolahlivost,priklad CZ-SIg,je to len kozmeticky efekt. Na parkure je nam to total jedno,Ipsc tercu, gongu je jedno scoho dostal nie. :twisted: Alebo sa lepsie kruti pod gulov zo siga, :?: ked chcete porovnavat opracovanie najdite vystavu zbrani a ukazujte kto ma vacsi,krajsi,zaver,ram,creva.Strielajme kazdy co mame scoho mame radost ,lebo aj tak budeme stale v sebe :lol: Sme aj tak hrozne OT.
boris
expert
Registered for: 16 years 11 months

Príspevok od používateľa boris »

hrube resp. nekvalitne opracovanie moze mat v niektorych pripadoch znacny vplyv na zivotnost. samozrejme zalezi na danostiach konkretneho pripadu, tiez ktorej suciastky/ sucasti sa tyka atd. rozhodne nemusi ist len o kozmeticky efekt...
BALISTIK
moderátor

Tak si pozri dobre Norinca,vyzeraju akoby ich pes hlodal a slapu.Pritom robia klony skoro vsetkeho.
gewehr
expert
Registered for: 21 years 4 months

Príspevok od používateľa gewehr »

pri spolahlivosti a zivotnosti je dolezite opracovanie a povrchova uprava funkcnych ploch, ostatne je kozmetika...
Igoca
častý prispievateľ
Registered for: 17 years 11 months
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Igoca »

:?: :?: :?: .......ktože to má taký "ťažký Sigdróm" :cry: :cry: :cry:
Naposledy upravil/-a Igoca v 16 Feb 2010, 15:56, upravené celkom 1 krát.
BTV
častý prispievateľ

Príspevok od používateľa BTV »

Ja sa priznam bez mucenia!!!! :wink: :twisted: :lol:
rob999
častý prispievateľ

Príspevok od používateľa rob999 »

igoca napísal::?: :?: :?: .......ktože to má taký "ťažký Sigdróm" :cry: :cry: :cry:
Kazdy kto ho nema! :lol:
inspiring_merkle

Príspevok od používateľa inspiring_merkle »

Páni ja si myslím, že opracovanie má vplyv aj na chod zbrane aj na spolahlivosť. Napríklad kúp 1911 a výrobca ťa upozorní, že do 1000 výstrelov
môžeš mať závadu. Je to spôsobené dolícujúcimi sa styčnými plochami uzáver - rám. Presnosť budeš mať takú ako si presný ty sám. 90% presnosti je v strelcovi. A spolahlivosť je u mňa to, že možno raz za život ju budeš potrebovať a ona nič! Potom to už riešiť nebudeš! Je jedno aká zbraň ale musí šlapať na 110% potom je to o.k.
BALISTIK
moderátor

Je jasne ze opracovanie funkcnych ploch ma na to vplyv,ale aj zname znacky vid priklad zbrane naboje vnutro siga 226,zaver je hrozny.Je to uz len o tom ktory vyrobca si da namahu dopracovat aj nefunkcne,zakryte plochy.Teraz novy casopis ZN,COLT King Cobra,nadhera ale dal dole crienku hnus.Chapem blbo som napisal predchadzajuci prispevok,oparacovanie funkcnych ploch ma vyznam,ale nam ide o to ako sa kazdy vyrobca pohra aj stym cim nemusi.Jasne je ze CZUB na to kasle :roll:Mylel som to opracovanie povrchu ako celku na oko pekne presnosti neprida,vnutro ano.Sorrky za moj nejasny umysel. :wink:
SIG1
častý prispievateľ

Príspevok od používateľa SIG1 »

Ktorá P 226 má hrozné vnútro???? :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:
BALISTIK
moderátor

minule cislo ZN,test 226,zaver zvnutra kje davas hlaven,Jozko je to nefunkcna plocha.Ved si viac alergicky ked niekto povie nieco na siga ako na tvoje deti!treba si priznat nic nieje dokonale!
Napísať odpoveď

Návrat na "Sig Sauer"